Engelli çocuk ve annesi ayrılmaması için imzanız gerekli

Doğru haklısınız , fikrinizi paylaşcam daha geniş yaymak lazım
teşekkürler
Cumhurbaskanligi ozellikle bilgilendirilmeli bence.
Kendi basima gelene bakarak soyluyorum bunu.
Engelli cocugumun okul kaydi icin o kadar zor durumda kalmistim ki ben :/ 1 yil kayit yaptıramadik ve resmen magdur olduk.

Bir sonraki yil(Abdullah Gul doneminde) Cumhurbaskanligi himayesinde egitim her engeli asar projesi baslayinca durumu anlatan bir mail ile derdimi anlatmis ilgileri sayesinde kayit yaptirabilmistim.
O donem kalemde calisan bir bey aramis isim soy ismini soylemis gittigin her yerde adımı numarami ver surec hizlansin, bende valiliğe yazi yazıyorum demisti. Cok faydasi olmustu sagolsunlar.

Dilerim bu guzeller guzeli anneye daha cok faydalari olur :)

Ne güzel olmuş:) evet konuşacağım o konu aklımda:) sizin gibi annelerimiz çok değerli iyiki varsınız Allah her daim yar ve yardımcınız olsun:)
Imzaladim kisisel hesaplarimda paylastim insallah ise yarar
Çok çok teşekkürler:)

ben şimdi diğer konularımda da paylaşacağım canım çok güzel bir şey yapmışsın canımcım
Teşekkürler ablacım,Allah razı olsun bi kez daha:)

Şimdilik yatıyorum cevap yazamayabilirim ama imzalara devam ediniz lütfen ,hepinizin elinize emeğinize sağlık ,temiz niyetinizin karşılığı elbette vardır inşallah:) hepinize çok çok teşekkürler,iyi akşamlar..

Imzaladım ve sosyal medyada paylaştım. Umarım çare olur

Ayrılmasınlar ben de imzaladım 500 kişiye az kalmıştı, umarım sesleri duyulur. Özel huzur evleri de mi bu yönetmeliğe tabi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…