Amiin :) Onlar gerçekten çok özel anneler. Bizden çok daha değerli ve çok daha faxla saygı ve hürmet hak eden anneler. Allah onlardan razı olsun.
Umarim anne evladi ayirmazlar. Cok zor bir durum.
Ben de imzaladim
Bende imzaladim .insallah faydasi olur
Çook teşekkürler:)Böyle güzel bir anne için bir imza da benden:)
Umarım ayrılmazlar
Çok teşekkürler:) inşallah:)İmzaladım, inşallah ayrılmazlar bi çaresi bulunur.
Doğru haklısınız , fikrinizi paylaşcam daha geniş yaymak lazımImzaladim ama icim hic rahat degil.
Yetmez ki.. herkes ayaklanmali bunun için.
Bimer, aile ve sosyal politikalar bakanligi, cumhurbaskanligi iletişim dairesine maille vs bildirmek lazim...
Amin inşallah :) çok teşekkürlerİmzaladım
Benim de engelli bir oğlum var
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin
Dilerim ayrılmazlar
İnşallah:)) buraya yazacağım hemen gelişmeleri mutlaka:) teşekkürlerAttım imzamı inşallah güzel haberler alırız. ♥♥♥
Çok teşekkür ederim ablacım:)224. de benim imzaladım canım ben de her yerde paylaşalım sitede tamamlanır inş
Umarım:) teşekkürler duyarlılığınız için:)ben de imzaladim.umarim gerceklesir.
İmzaladim.. İnşallah ayrılmazlar..
Çok teşekkürler kızlar:) sayenizde oluyor,duyarsız kalmadı kadınlarımız Allah hepinizden razı olsun:)Allah evladına ömrü boyunca evladına bakan o anadan razı olsun, kimin önden gideceği belli olmaz arkada kalana da ömrü boyu dert keder vermesin inşallah. 268 kişiye ihtiyaç var yazıyordu, haydi KK
AttimBenim değil ama bir tanıdığımızın derdi var
Tanıdığımız kendisi yaşı ilerlemeye başladığı için huzurevine yerleşme planları başladı tabi ancak engelli bir oğlu var ve ondan ayrılmak istemiyor ve maalesef huzurevlerinde yasal olrak izin yok ayrılmak zorundalaro yüzden bu kampanyayı başlattı imzalarsanız çok sevinirim,hepinize teşekkür ediyorum..
https://www.change.org/p/athgm-aile...msg&recuruit_context=fb_share_mention_control
İnşallah amin:) çok teşekkürler:)AttimAllahin izniyle gonullerince olur insallah:)
Ne kadar iyisiniz, çok çok teşekkürler:)Imzaladimeşim de imzaladı annemlere de link gönderdim
İnşallah amin:) çok teşekkürler:)
Ne kadar iyisiniz, çok çok teşekkürler:)
:)) süper olmuş gerçektenAnneme gitmesi demek tüm sulaleye gitmesi demek hahaha. Umarım ise yarar da ayrilmazlar