Engelli çocuk ve annesi ayrılmaması için imzanız gerekli

tamamlandı mı canım?
sayı yokmuş ablacım ben de öyle sanıyordum nereden çıkardım bilmiyorum inanki ama sordum yokmuş
zaten baktım da 1000e gidiyor şaşırdım ondan sordum
başlığı gören isterse imzalar artık :)

Samsunda bakim evi aileyi kabul edebilecegini belirtti.. kampanya sahibine ulasma sansiniz varsa lutfen iletin

Samsunda bakim evi aileyi kabul edebilecegini belirtti.. kampanya sahibine ulasma sansiniz varsa lutfen iletin
ay çok sevindim...
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN DE KABUL EDENLERDEN DE KONUYU YAZIP BİZE İLETEN KARDEŞİMDEN DE CÜMLEMİZDEN İNŞ AMİN..
hala iyiler sayesinde kıyameti koparmıyor Ya Rabbim

ay çok sevindim...
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN DE KABUL EDENLERDEN DE KONUYU YAZIP BİZE İLETEN KARDEŞİMDEN DE CÜMLEMİZDEN İNŞ AMİN..
hala iyiler sayesinde kıyameti koparmıyor Ya Rabbim

Biz elciyiz daha bisey yapamadik.. anne tum cevreyi birakip samsuna gelmeyi kabul eder mi bilmiyorum hala birinci onceligimiz yasadiklari sehirde esi dostunun oldugu yerde bi yere yerlestirebilmek.. insallah onu da basaririz..

Biz elciyiz daha bisey yapamadik.. anne tum cevreyi birakip samsuna gelmeyi kabul eder mi bilmiyorum hala birinci onceligimiz yasadiklari sehirde esi dostunun oldugu yerde bi yere yerlestirebilmek.. insallah onu da basaririz..
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN CANIM..
belli de olmaz canım ya belki kabul ederler belki ALLAH bir kapı açar kim bilir bulunduğu şehirde de bir yardımcı olacak bulunur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…