- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seve seve imzaladım.
Sorayım:)Ayrılmasınlar ben de imzaladım 500 kişiye az kalmıştı, umarım sesleri duyulur. Özel huzur evleri de mi bu yönetmeliğe tabi acaba?
Çok teşekkürler:)Bende imzaladım ve bütün rehbere link attım inşallah ayrılmazlar
İnşallah:)teşekkürler:)İmzaladım:)
İnşallah ayrılmazlar
İmzBenim değil ama bir tanıdığımızın derdi var
Tanıdığımız kendisi yaşı ilerlemeye başladığı için huzurevine yerleşme planları başladı tabi ancak engelli bir oğlu var ve ondan ayrılmak istemiyor ve maalesef huzurevlerinde yasal olrak izin yok ayrılmak zorundalar o yüzden bu kampanyayı başlattı imzalarsanız çok sevinirim,hepinize teşekkür ediyorum..
https://www.change.org/p/athgm-aile...msg&recuruit_context=fb_share_mention_control
Çok teşekkürler:)İmzaladım
Çok çok teşekkürler sizler olmasaydınız o sayı bu kadar çok zor olurdu, tamamlanmaya yaklaştı:))inşallah ayrılmazlar amin:)İmzladim paylaştım inşallah ayrilmazlqr
İmz
İmzaladım...
bende attım ımzamı
inşallah ,Allah korusun ama evet biz de bir gün o durumda kalabiliriz,bu durumu en iyi anneler en iyi kadınlar anlar dedim haklı çıktım...Azından amaan banane deyip sayfa çevirmiyorsunuz düşünüyorsunuz üzülüyorsunuz bir şeyler yapmak istiyorsunuz.O yüzden hepinize ne kadar teşekkür etsek azİmzaladım.
Çok üzüldüm ya. Gözümüze sokulmasa aklımıza gelmeyecek, düşünemeyeceğimiz bir durum. En azından ben bunu hiç düşünmemiştim mesela. İşte başa gelmeyince bazı şeyleri gözden kaçırıyor insan. Oysa ne kadar zaruri, ne kadar hayati bir ihtiyaçmış bu tür bakım evleri. Umarım bir çözüm bulunur.