- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de imzaladım.. Insallah ayrilmazlar
Çok teşekkürler:) inşallah ayrılmazlar sizin de desteğinizle :)İmzaladım inşallah bi faydamız olmuştur
Amin inşallah,teşekkürler:)Imzaladim. Allah ayirmasin.
Cumhurbaskanligi ozellikle bilgilendirilmeli bence.Doğru haklısınız , fikrinizi paylaşcam daha geniş yaymak lazım
teşekkürler
ben şimdi diğer konularımda da paylaşacağım canım çok güzel bir şey yapmışsın canımcımÇok teşekkür ederim ablacım:)
Ne güzel olmuş:) evet konuşacağım o konu aklımda:) sizin gibi annelerimiz çok değerli iyiki varsınız Allah her daim yar ve yardımcınız olsun:)Cumhurbaskanligi ozellikle bilgilendirilmeli bence.
Kendi basima gelene bakarak soyluyorum bunu.
Engelli cocugumun okul kaydi icin o kadar zor durumda kalmistim ki ben :/ 1 yil kayit yaptıramadik ve resmen magdur olduk.
Bir sonraki yil(Abdullah Gul doneminde) Cumhurbaskanligi himayesinde egitim her engeli asar projesi baslayinca durumu anlatan bir mail ile derdimi anlatmis ilgileri sayesinde kayit yaptirabilmistim.
O donem kalemde calisan bir bey aramis isim soy ismini soylemis gittigin her yerde adımı numarami ver surec hizlansin, bende valiliğe yazi yazıyorum demisti. Cok faydasi olmustu sagolsunlar.
Dilerim bu guzeller guzeli anneye daha cok faydalari olur :)
Çok çok teşekkürler:)Imzaladim kisisel hesaplarimda paylastim insallah ise yarar
Teşekkürler ablacım,Allah razı olsun bi kez daha:)ben şimdi diğer konularımda da paylaşacağım canım çok güzel bir şey yapmışsın canımcım
Imzaladım ve sosyal medyada paylaştım. Umarım çare olurBenim değil ama bir tanıdığımızın derdi var
Tanıdığımız kendisi yaşı ilerlemeye başladığı için huzurevine yerleşme planları başladı tabi ancak engelli bir oğlu var ve ondan ayrılmak istemiyor ve maalesef huzurevlerinde yasal olrak izin yok ayrılmak zorundalar o yüzden bu kampanyayı başlattı imzalarsanız çok sevinirim,hepinize teşekkür ediyorum..
https://www.change.org/p/athgm-aile...msg&recuruit_context=fb_share_mention_control