Asimela acil şifalar dilerim. Umutsuz olma hiç bir zaman, zaten uzaktan takip ettiğim kadarıyla güçlü bir kıza benziyorsun. Damar tıkanıklığından kaynaklı dedin. Peki damarının tıkanmasının ana sebebi nedir?
topiniz hayirli olsun demeye geldim bende
engelli deilim ama burayi okuyunca aday oldugum dank etti birden sanki
anneannem damar tikanikigindan kismi felçili $u an, annemi kaybettim ayni durumdan
sira bendedir demi belkide ..
engelliere engel çkaran resimlere bakinca uzuldumyurt di$indayim o durumlar burda pek olmuyor , in$allah Tr de bi an once sizin için herseyiyle uygun bi hale gelir ..
galiba onceye gore daha duyarli belediyelerimiz , halkimizda daha bilinçli olursa kimse için bi sorun kalmaz in$allah ..
Merhabalar;
Konuya hemen abone oldum,benimde erkek kardeşim işitme konuşma engelli.
İleri derece değil çok az ama,bu engelli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Her birinizi çok seviyor canı gönülden tüm yüreğimle kucaklıyor öpüyorum.
Elimden gelen tüm desteğimle yanınızdayım.
Bol,keyifli sohbetlerimiz olsun inşallah
hoşgeldin elossa,
işitme problemi doğuştan sanırım, dil engeli de bundan kaynaklanıyor olabilir
acil şifalar ve kolaylıklar diliyorum kardeşine
iyi dileklerin çok çok teşekkürler canım
kalbe giden damarlarla alakalıymış ben annemi şeker hastalığından kaybettim geçen yıl, öncesinde de ayağında kangren oluşmuştu
genetik faktörlerden kaynaklandığını söylediler
stent takıldı ameliyatlar geçirdim fakat şu an sadece fizik tedavi görüyorum
damar tıkanıklığında genetik faktörler çok önemliymiş ama bu sende de aynı sorunun ortaya çıkacağı anlamına gelmiyor canım
lütfen şimdiden endişelenme
yurt dışında yaşamak istiyorum bazen, sırf bu sebepler yüzünden
elimizden gelen diğer şey ise çocuklarımızı bu konuda eğitmek, farklılıklar konusunda okula başlamadan bilgilendirmek ve kaynaştırmaya çalışmak. okullarda kaynaştırma denilen ama nedense kaynayıp giden çocuk durumuna düşüyor çoğu
öğretmen arkadaşlarla en çok tartıştığım konudur bu evet zor bir durum sınıfta kaynaştırma öğrenci olması ama eğitim hakkınden kimsayi mahrum bırakamazsın.
Hoşbulduk canım;
hayır doğuştan değil,kardeşim ikizdi ve 6 aylıkken ikiz eşi ölünce ateşli hastalık geçirdi ve neredeyse 10 yaşına kadar pek konuşamadı..sonradan açıldı ve şu anda benle arasında çok uçurum bi fark yok gibi..
Başın sağolsun. Zor kısımları atlatmışsın gibi gözüküyor. Fizik tedavin çok güzel geçer umarım, bir an önce başarırsın. Ben buna inanıyorum, niyeyse içime böyle doğdu, senin başaracağına inanıyorum.
duyarlılığın için teşekkürler canım..o kadar haklısın ki
ne güzel daha da iyi olur ve sağlıkla yaşar inşallah canım
Allah razı olsun, atlattım çok şükür, ben de inanmaya çalışıyorum canım
bakalım hayat bizlere neler gösterecek
[video=youtube;Cl0I8lzhggs]http://www.youtube.com/watch?v=Cl0I8lzhggs[/video]
ben sonunda kaza olucak adam ozurlu olacak diye bekliyordum
çok $a$irdim son kareye
bende mi on yargiliyimki
canım sadece damar tıkanuıklıgıysa sorun kolay değil mi?damar tıkanıklığından kaynaklanıyor, ayak bileklerinde başlamıştı şu an bacaklarıma kadar ilerledi özellikle soğuk havalarda sıkıntım artıyor
fizik tedavi görüyorum, tamamen düzelmesi mucize fakat zaman zaman ayağa kalkacakmışım gibi hissediyorum
topiğin hayırlı olsun arkadaşım ayrıca geçmiş olsun daha çok insana ulaşması dileğiyle bende engelliyim daha doğrusu eskiymişim ama eski olduğumu yeni öğrendim biraz karışık :) doğuştan gelen bir hastalığım var bir de sonradan olan ortopedik bir hastalığım var önceden asıl önemli olan hastalığıma oran verilmiyordu rapor alamamıştım sonradan oranlar değişmiş ama benim yeni haberim oldu uzatmayayım 2013'te raporumu aldım tescillendim yani :) iç hastalıkları (endokrin) ve ortopediden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?