Engelli arkadaşlar, gelin burda paylaşımda bulunalım.

cnm topiğin hayırlı olsun

sağol canım,
giyim hileleri diye bi başlık açmıştım geçenlerde, oyalanıyordum biliyorsun
o renk bunla yakışır şu vücuda bu gider diye
anlamışsındır bu başlıkla mükemmel bi fiziğim var ya sanki
neyse bi arkadaşım geldi dün akşam
o fikir verdi açtım ben de

moralim bozuldu yine bu fotoğrafları görünce

haklısın cnm ınana ben daha önce hiç bukadar dıkkat etmezdım şimdi oğlum doğdu pusetle heryerden geçemeyınce anlıyorum çekılen zorluğu mesela kaldırımda yuruyorum çıkarıcam puseti yada ındırıcem okadar yuksekki çocuk içinde savruluyo yada avmeye gıdıyoruz puset olduğundan asansörle çıkıcaz katları yok yanı bıze sıra gelmıyo aslında asansörler engelli ve pusetlililer için var bırde yaşlılar için ama gençlerden bıze sıra gelmıyor merdıvenle ınselerde yurumıyecekler ama asla öncelik tanımıyorlar ben bır yıldır sınır oluyorum allah sızlere sabırversın

fiziğini bilmemde mukemmel bı kalbın var

Son düzenleme:

Allah oğlunu sana bağışlasın bir an önce sağlıkla büyüsün de yürüsün inşallah
senin de dikkatini çekmesi ne güzel
herkes böyle duyarlı olsa, yaşlılara bebeklilere engellilere hamilelere biraz olsun toleranslı davransa yaşamak daha kolay olur
ama nerdee

amin cnm
ewt bırazcık hoş görü bolbolda empatı herşeyi çözer ama bencıllık hepsinden tatlı geliyor

Son düzenleme:
kızlar engelli değilim ama hepimiz engelli adayıyız keşke daha fazla duyarlı olabilsek bazı şeyler için

anladım cnm nasıl olmuş peki tedavı edılemıyormu

damar tıkanıklığından kaynaklanıyor, ayak bileklerinde başlamıştı şu an bacaklarıma kadar ilerledi özellikle soğuk havalarda sıkıntım artıyor
fizik tedavi görüyorum, tamamen düzelmesi mucize fakat zaman zaman ayağa kalkacakmışım gibi hissediyorum

inşallah cnm rabbım şifa versin

Engelli değilim ama her sağlıklı insan gibi bende engelli adayıyım. Topiğin hayırlı olsun. Güzel sohbetler dilerim.

Asimela acil şifalar dilerim. Umutsuz olma hiç bir zaman, zaten uzaktan takip ettiğim kadarıyla güçlü bir kıza benziyorsun. Damar tıkanıklığından kaynaklı dedin. Peki damarının tıkanmasının ana sebebi nedir?

topiniz hayirli olsun demeye geldim bende
engelli deilim ama burayi okuyunca aday oldugum dank etti birden sanki
anneannem damar tikanikigindan kismi felçili $u an, annemi kaybettim ayni durumdan
sira bendedir demi belkide ..
engelliere engel çkaran resimlere bakinca uzuldum yurt di$indayim o durumlar burda pek olmuyor , in$allah Tr de bi an once sizin için herseyiyle uygun bi hale gelir ..
galiba onceye gore daha duyarli belediyelerimiz , halkimizda daha bilinçli olursa kimse için bi sorun kalmaz in$allah ..

Son düzenleme:

canım beetleye katılıyorum inş o mucize gerçekleşir :)

[video=youtube;-b8qbIlH2-E]https://www.youtube.com/watch?v=-b8qbIlH2-E[/video]

seminerlerimde genelde izlettiğim bi video beni çok etkilemiştir her izlediğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…