cnm topiğin hayırlı olsun
moralim bozuldu yine bu fotoğrafları görünce
sağol canım,
giyim hileleri diye bi başlık açmıştım geçenlerde, oyalanıyordum biliyorsun
o renk bunla yakışır şu vücuda bu gider diye
anlamışsındır bu başlıkla mükemmel bi fiziğim var ya sanki
neyse bi arkadaşım geldi dün akşam
o fikir verdi açtım ben de
haklısın cnm ınana ben daha önce hiç bukadar dıkkat etmezdım şimdi oğlum doğdu pusetle heryerden geçemeyınce anlıyorum çekılen zorluğu mesela kaldırımda yuruyorum çıkarıcam puseti yada ındırıcem okadar yuksekki çocuk içinde savruluyo yada avmeye gıdıyoruz puset olduğundan asansörle çıkıcaz katları yok yanı bıze sıra gelmıyo aslında asansörler engelli ve pusetlililer için var bırde yaşlılar için ama gençlerden bıze sıra gelmıyor merdıvenle ınselerde yurumıyecekler ama asla öncelik tanımıyorlar ben bır yıldır sınır oluyorum allah sızlere sabırversın
fiziğini bilmemde mukemmel bı kalbın var
Allah oğlunu sana bağışlasın bir an önce sağlıkla büyüsün de yürüsün inşallah
senin de dikkatini çekmesi ne güzel
herkes böyle duyarlı olsa, yaşlılara bebeklilere engellilere hamilelere biraz olsun toleranslı davransa yaşamak daha kolay olur
ama nerdee
teşekkürler canım benim olanlarla idare ediyoruz artık işte
harıkasın
engelin nedır söylemek istersen saygı duyarım
hatta kusuruma bakma merak işte
çok büyük bi engelim yok Allahıma şükür, bacaklarımda kısmi felç var
anladım cnm nasıl olmuş peki tedavı edılemıyormu
damar tıkanıklığından kaynaklanıyor, ayak bileklerinde başlamıştı şu an bacaklarıma kadar ilerledi özellikle soğuk havalarda sıkıntım artıyor
fizik tedavi görüyorum, tamamen düzelmesi mucize fakat zaman zaman ayağa kalkacakmışım gibi hissediyorum
kızlar engelli değilim ama hepimiz engelli adayıyız keşke daha fazla duyarlı olabilsek bazı şeyler için
Engelli değilim ama her sağlıklı insan gibi bende engelli adayıyım. Topiğin hayırlı olsun. Güzel sohbetler dilerim.
Asimela acil şifalar dilerim. Umutsuz olma hiç bir zaman, zaten uzaktan takip ettiğim kadarıyla güçlü bir kıza benziyorsun. Damar tıkanıklığından kaynaklı dedin. Peki damarının tıkanmasının ana sebebi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?