Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Samsung telefonlarında görülüyor arama ve mesajlar ama ıphone da yokMesaj atamasınlar ulaşamasınlar, bize gelmesin diye engelliyoruz. Sadece görüldüyü kapatıp baksaydınız keşke.
Çok tatlısınSamsung telefonlarında görülüyor arama ve mesajlar ama ıphone da yok
Suan sadece merak edıyorum aradılar mı dıye
Zaten 1 aydır evden cıkmadım gercekten gelmesınler dıye engelledım![]()
nasıl görünüyo?Samsung telefonlarında görülüyor arama ve mesajlar ama ıphone da yok
Suan sadece merak edıyorum aradılar mı dıye
Zaten 1 aydır evden cıkmadım gercekten gelmesınler dıye engelledım![]()
Su ıphone bulamadım sanırım yokBenim xiomi görünüyor mesajlar
YouTube vıdeosuyla bakmıstık gectıgımız aylarda samsung kolaynasıl görünüyo?
Mesajlara giriyosun ama telefon mesajlarina wp degil mesajlara grdikten sonra sag ust kosedeki 3 noktaya basiyosunuz ayarlar a tıklayip mesajlari engelle kismina tikliyosunuz sonra engellenen mesajlara tıklayinca gozukuyor.nasıl görünüyo?
aaa gördüümm gerçekten varmış orda mesajlarMesajlara giriyosun ama telefon mesajlarina wp degil mesajlara grdikten sonra sag ust kosedeki 3 noktaya basiyosunuz ayarlar a tıklayip mesajlari engelle kismina tikliyosunuz sonra engellenen mesajlara tıklayinca gozukuyor.
Iphone da düşmez .Görmenin yolu engeli kaldırmak:) Kaldırsanız da eskiler yine düşmez .Merhaba arkadaslar telefonum ıphone 7
5 gun once ıkı kız arkadasımı engelledım heryerden ı mesaj bolumunede kapadım ama merak edıyorum mesajları okumanın yolu var mı
I mesaj acmak ıstemıyorum cunku
Bılgısı olan varsa yazarsa da cok sevınırım
Smsler cinim whatsapptan engelleyince hicbir mesaj gelmez zaten. O uygulamanin özelligi telefina göre degismezBen de WhatsApp sandım , atlayacaktim sazan gibi.
Bu devirde normal mesajdan yazan var mı hala ya? Bana bir kampanyalar mesaj atıyor :))
Patidostu , senin dediğin de mi smsler için geçerli yoksa whatsapp icin mi?
Kimbilir neler görmussunduraaa gördüümm gerçekten varmış orda mesajlar![]()
Iphone da düşmez .Görmenin yolu engeli kaldırmak:) Kaldırsanız da eskiler yine düşmez .
Ben de cok merak edıyorum yaa neden yok ıphone daKimbilir neler görmussundur![]()
iyi ki samsung kullaniyorumBen de cok merak edıyorum yaa neden yok ıphone da![]()
eski sevgilim bi kere ismimi yazıp ? koymuş , farklı farklı tarihlerde de herhalde engelli olup olmadığını anlamak için nokta koyup yollamış hahahahaKimbilir neler görmussundur![]()
Yaa gormek cok zevkli oluyoeski sevgilim bi kere ismimi yazıp ? koymuş , farklı farklı tarihlerde de herhalde engelli olup olmadığını anlamak için nokta koyup yollamış hahahaha
Valla ıphone da sorgulanacak o kadar çok şey var ki bu deve de kulak:)Ben de cok merak edıyorum yaa neden yok ıphone da![]()
En basiti arama kaydı özelliği yok onca para verip aldıkValla ıphone da sorgulanacak o kadar çok şey var ki bu deve de kulak:)