Engellendim mi?

Evet ben de aynı düşünüyorum, arkadaşlar hayatı zorlaştırmamalı. Tutmamak lazım öylelerini, değişmiyolar çünkü de işte vefa duygusu. Bazen bi kalemde silemiyosun. Ben de düşündüm bi an sinirle whatsapptan yazıp engelliyim diye ama sonradan dedim ne farkım kalicak ondan. Çocuk gibi trip atıp engelleyeceğime silerim numarasını da kendisini da hayatimdan olur biter dedim. Bu kadar anormal bi davranışta bulunan biriyle uğraşmaya değmez.
Kesinlikle değmez,o kadar dert tasa içinde bir de kimseyi çekemeyiz:)

Boşver. Bırak ne hali varsa görsün. Sebepsiz yere yapıyorsa zaten onunla ömür geçmezdi. Kendince sana kızdığı, darıldığı bir sebep varsa da tutup sana söylemesi gerekiyordu. Böyle pasif agresif tavırlar hiç doğru değil.

Boşver. Bırak ne hali varsa görsün. Sebepsiz yere yapıyorsa zaten onunla ömür geçmezdi. Kendince sana kızdığı, darıldığı bir sebep varsa da tutup sana söylemesi gerekiyordu. Böyle pasif agresif tavırlar hiç doğru değil.
Haklısınız. Her ne kadar hala şaşkın olsam da dediğiniz gibi daha iyi oldu. Gerçekten bu şekilde pasif agresif tepkiler veren insanlar tam ömür törpüsü. Ergenlikte takılı kalıyolar galiba. Teşekkür ederim desteğiniz için.

Hayatı kolaylaştıran insanlar lazım ya yanımıza, cidden mutluluk katsayını arttırıyorlar, insan hafiflediğini hissediyor onların yanında. Böyle her şeye alınan ne bileyim, ufacık şeyde anlayışsızca küsen kişiler zamanla zaten kopup gidecekler hayatından.

Hayatı kolaylaştıran insanlar lazım ya yanımıza, cidden mutluluk katsayını arttırıyorlar, insan hafiflediğini hissediyor onların yanında. Böyle her şeye alınan ne bileyim, ufacık şeyde anlayışsızca küsen kişiler zamanla zaten kopup gidecekler hayatından.
Çok teşekkür ediyorum mesajınız için çok haklısınız. Ama ben o ufak sebebi bile bulamadım yani ortada hiç sorun yoktu. Neyse daha büyük bi hayal kırıklığı da olabilirdi, bununla kurtuldum diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ediyorum mesajınız için çok haklısınız. Ama ben o ufak sebebi bile bulamadım yani ortada hiç sorun yoktu. Neyse daha büyük bi hayal kırıklığı da olabilirdi, bununla kurtuldum diye düşünüyorum.
Boşverin, bırakın gitmek isteyen gitsin ki yeni güzel insanlara yer açılsın. Demek ki sizin hayatınıza katması gerekeni katmış, süresi dolmuş, artık size bir katkısı olmayacak ve gidiyor. Böyle bakmak lazım sebepsiz gördüğümüz kopuşlara.

Herkese merhaba, bi arkadaşımla anlam veremediğim bi durum yaşıyorum. Fikirlerinizi almak istedim. Bu arkadaşımla aramız çok iyiydi, hiçbir sorunumuz yoktu. Fakat bikaç aydır kesinlikle ulaşamıyorum. Ama garip olan şu, whatsappta mesajım iletiliyo, resmini falan görüyorum. Orada engelli değilim yani. Ama normal hattan arayınca aradığınız kişi meşgul diyo sürekli. Önceleri çalıyodu çalıyodu açılmıyodu. Ama artık aradığınız kişi meşgul diyo. Başka hattan arayınca çaldı. Ama açılmadı. Bu durumda da beni engellediğini düşünüyorum. Ama anlam veremiyorum, her şey yolundaydı, hiçbi sorun yoktu. Hadi diyelim saçma da olsa engelledi. Whatsapptan neden engellemedi o zaman? Yani sormak istediğim, beni engelleme ihtimali dışından bi şey var mı aklınıza gelen?
NOT: arkadaşlar konuyu okuyunca ısrarcı gibi algılanmışım. Haklısınız öyle görünüyo şurdan aradim burdan mesaj attım diye sıralayınca. O yüzden düzenleme ekliyorum. En son o aradı buluşalım diye. Ben müsait olunca haber vereceğimi söyledim. O da tamam haber bekliyorum dedi. O yüzden bi süre sonra müsaitim demek için aradım. Açmadı ama mesaj attı dışardayım eve geçince aricam canım diye. Sonra da bi daha sesi çıkmadı. Ben de 3 ayda toplasanız 5 defa arayıp 1 defa da mesaj attım whatsapptan. Çünkü başına bi şey geldi sandım. Korona falan mı oldu acaba hastanede mi falan diye. Çünkü başlarda çalıyodu çalıyodu açılmiyodu. En baştan böyle meşgul calsaydı veya Whatsapptan da engelleseydi keşke. En azından anlardım asla aramazdım. Ki hiç ihtimal vermedim yani hiçbi sorunumuz yoktu. Başına bi şey geldi sanmasam zaten asla bu kadar da aramazdım. Yaşlarımız küçük değil, zirt bırt telefonda konuşcak vaktimiz yok. Dolayısıyla anlamadım neden engelledi.
Sadece aramaları engellemiş olabilir

Back
X