Engellendim mi?

Integrall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
532
1.864
63
Herkese merhaba, bi arkadaşımla anlam veremediğim bi durum yaşıyorum. Fikirlerinizi almak istedim. Bu arkadaşımla aramız çok iyiydi, hiçbir sorunumuz yoktu. Fakat bikaç aydır kesinlikle ulaşamıyorum. Ama garip olan şu, whatsappta mesajım iletiliyo, resmini falan görüyorum. Orada engelli değilim yani. Ama normal hattan arayınca aradığınız kişi meşgul diyo sürekli. Önceleri çalıyodu çalıyodu açılmıyodu. Ama artık aradığınız kişi meşgul diyo. Başka hattan arayınca çaldı. Ama açılmadı. Bu durumda da beni engellediğini düşünüyorum. Ama anlam veremiyorum, her şey yolundaydı, hiçbi sorun yoktu. Hadi diyelim saçma da olsa engelledi. Whatsapptan neden engellemedi o zaman? Yani sormak istediğim, beni engelleme ihtimali dışından bi şey var mı aklınıza gelen?
NOT: arkadaşlar konuyu okuyunca ısrarcı gibi algılanmışım. Haklısınız öyle görünüyo şurdan aradim burdan mesaj attım diye sıralayınca. O yüzden düzenleme ekliyorum. En son o aradı buluşalım diye. Ben müsait olunca haber vereceğimi söyledim. O da tamam haber bekliyorum dedi. O yüzden bi süre sonra müsaitim demek için aradım. Açmadı ama mesaj attı dışardayım eve geçince aricam canım diye. Sonra da bi daha sesi çıkmadı. Ben de 3 ayda toplasanız 5 defa arayıp 1 defa da mesaj attım whatsapptan. Çünkü başına bi şey geldi sandım. Korona falan mı oldu acaba hastanede mi falan diye. Çünkü başlarda çalıyodu çalıyodu açılmiyodu. En baştan böyle meşgul calsaydı veya Whatsapptan da engelleseydi keşke. En azından anlardım asla aramazdım. Ki hiç ihtimal vermedim yani hiçbi sorunumuz yoktu. Başına bi şey geldi sanmasam zaten asla bu kadar da aramazdım. Yaşlarımız küçük değil, zirt bırt telefonda konuşcak vaktimiz yok. Dolayısıyla anlamadım neden engelledi.

Son düzenleme:
Sizin aramalarınızı engellemiş. Wpde gelen mesajları da okumadan siliyordur

Sizde meşgule düşen hat başkasında çalıyorsa evet siz engellenmişsiniz. Ben sizi çok ısrarcı gördüm bu ısrarlarınızdan ötürü sizden uzaklaşmak istemiş olabilir. Kendisine sorun.

Sizde meşgule düşen hat başkasında çalıyorsa evet siz engellenmişsiniz. Ben sizi çok ısrarcı gördüm bu ısrarlarınızdan ötürü sizden uzaklaşmak istemiş olabilir. Kendisine sorun.
Hayır ısrarcılıkla alakası yok, en son konuşmamızda kendisi buluşalım diye aradı. Ben de müsait olunca haber vereceğimi söyledim. Bi süre sonra aradım müsaitim buluşabiliriz diye. O da bana mesaj attı, dışarda olduğunu, eve geçince arayacağını yazdı. Sonra bir hafta ses çıkmayınca ben tekrar aradım bi daha da ulaşamadım. Aylardır da her gün aramıyorum yani. Toplasanız 5 defa falan aradım 3 ayda, sadece 1 kez de whatsapptan mesaj attım. O da hani başına bi şey mi geldi acaba diye korktum. Malum covid falan… yoksa kasıtlı açmamasina veya engellemesine ihtimal verecek olsam asla aramam.

Sizin aramalarınızı engellemiş. Wpde gelen mesajları da okumadan siliyordur
Ne bileyim garip geldi, biriyle iletişimi kesmek istesem her yerden engellerim ben. Gerçi engelleyecek bi durum da yok. En son o aradı bulusalım diye. Ben de musait olunca haber vericeğimi söyledim. Bi süre sonra aradım, açmadı ve mesaj attı. Dışardayım eve geçince aricam diye. Gayet de canimlı cicimli bi mesajdı. Bi daha da sesi çıkmadı. İnsanlar çok garip gerçekten. Hadi engelliyosun bari whatsapptan da engelle de ben de anlayıp bi daha aramıyım. Başina bi şey mi geldi diye düşünüp durdum ben de.

Herkese merhaba, bi arkadaşımla anlam veremediğim bi durum yaşıyorum. Fikirlerinizi almak istedim. Bu arkadaşımla aramız çok iyiydi, hiçbir sorunumuz yoktu. Fakat bikaç aydır kesinlikle ulaşamıyorum. Ama garip olan şu, whatsappta mesajım iletiliyo, resmini falan görüyorum. Orada engelli değilim yani. Ama normal hattan arayınca aradığınız kişi meşgul diyo sürekli. Önceleri çalıyodu çalıyodu açılmıyodu. Ama artık aradığınız kişi meşgul diyo. Başka hattan arayınca çaldı. Ama açılmadı. Bu durumda da beni engellediğini düşünüyorum. Ama anlam veremiyorum, her şey yolundaydı, hiçbi sorun yoktu. Hadi diyelim saçma da olsa engelledi. Whatsapptan neden engellemedi o zaman? Yani sormak istediğim, beni engelleme ihtimali dışından bi şey var mı aklınıza gelen?

Normal aramalara engellemiş gibi duruyor, ama whatsapp' dan neden engellememiş acaba? Tuhaf bir durum fakat, seni aramıyorsa sende onu arama.

Bu ne ısrar yiğidim?
Konuya bakınca ısrarlıymışım gibi anlaşılmış. Düzenleme ekleyeyim en iyisi. Israr değil, en son o aradı buluşalım diye. Ben müsait olunca haber vereceğimi söyledim. O da tamam haber bekliyorum dedi. O yüzden aradım. Açmadı ama mesaj attı dışardayım eve geçince aricam canım diye. Sonra da bi daha sesi çıkmadı. Ben de 3 ayda toplasanız 5 defa arayıp 1 defa da mesaj attım. Çünkü başına bi şey geldi sandım. Korona falan mı oldu acaba hastanede mi falan diye. Whatsapptan da engelleseydi keşke. Anlasaydım asla aramazdım.

Ben gerçekten bir şey yapmadığıma eminsem bir kez arar bir de mesaj çekerim yanıt alamıyorsam hiç üstüme alınmam😀 Kendisiyle alakalı bir durum vardır. Mutsuzdur, kimseyle konuşmak istemiyordur vs. Bazı şeyleri kişiselleştirmeyin. Boşverin gitsin😊

Normal aramalara engellemiş gibi duruyor, ama whatsapp' dan neden engellememiş acaba? Tuhaf bir durum fakat, seni aramıyorsa sende onu arama.
Yok zaten asla aramam artık. Bugün dank etti bana. Başlarda meşgul calmiyodu çünkü. Ben de dedim acaba korona falan mı oldu, hastanede mi… keşke whatsapptan da engelleseydi de en bastan anlasaydım.

Hayır ısrarcılıkla alakası yok, en son konuşmamızda kendisi buluşalım diye aradı. Ben de müsait olunca haber vereceğimi söyledim. Bi süre sonra aradım müsaitim buluşabiliriz diye. O da bana mesaj attı, dışarda olduğunu, eve geçince arayacağını yazdı. Sonra bir hafta ses çıkmayınca ben tekrar aradım bi daha da ulaşamadım. Aylardır da her gün aramıyorum yani. Toplasanız 5 defa falan aradım 3 ayda, sadece 1 kez de whatsapptan mesaj attım. O da hani başına bi şey mi geldi acaba diye korktum. Malum covid falan… yoksa kasıtlı açmamasina veya engellemesine ihtimal verecek olsam asla aramam.
Dışarıda olup eve geçince yazacağım diyip yazmamış. Aslında burdan anlamanız gerekirdi sizinle gerçekten buluşmak istemediğini sizi ektiğini. Başına ölüm harici bir şey gelse haber verirdi diye düşünüyorum eğer süt liman bir ilişkiniz olsaydı. Ağustostan beri görüşmediğim iş arkadaşım bana hala aşkımlı cicimli mesajlar atıyor. Ve öyle sanıldığı gibi bir yakınlığımız yok. Ama ben de aynı şekilde cevap veriyorum. Buluşalım dese kaçacak delik ararım.

Dışarıda olup eve geçince yazacağım diyip yazmamış. Aslında burdan anlamanız gerekirdi sizinle gerçekten buluşmak istemediğini sizi ektiğini. Başına ölüm harici bir şey gelse haber verirdi diye düşünüyorum eğer süt liman bir ilişkiniz olsaydı. Ağustostan beri görüşmediğim iş arkadaşım bana hala aşkımlı cicimli mesajlar atıyor. Ve öyle sanıldığı gibi bir yakınlığımız yok. Ama ben de aynı şekilde cevap veriyorum. Buluşalım dese kaçacak delik ararım.
Normalde bu tarz cevap vermeme aramama durumlarında direkt silerim defterden. Burada anlamama sebebim şu oldu. Geçen sene o bana mesaj atmış ve aramış ama ulaşamamış. Kendisi tekrar arayip ben sana mesaj attım aradım 1 ay oldu dönmedin dedi. Acaba yine benzer bi durum mu oldu diye art niyet aramadım. Ki bazen bazi mesajlaşma uygulamalarindan mesajlar gitmiyo, daha önce çok yaşadım. Neyse zaten emin oldum şuan engellendiğime. Dediğim gibi baştan ihtimal vereceğim birisi olsa zaten ilk cevap vermemesinde silerdim defterden. Ama yakin arkadaşımdı ve gayet iyiydik. Neyse önemli değil, niye yaptığıyla ilgilenmeyi bıraktım. Gelen cevaplardan sonra emin olup sildim zaten numarasını. Teşekkürler yanitlarinız için.

Ben gerçekten bir şey yapmadığıma eminsem bir kez arar bir de mesaj çekerim yanıt alamıyorsam hiç üstüme alınmam😀 Kendisiyle alakalı bir durum vardır. Mutsuzdur, kimseyle konuşmak istemiyordur vs. Bazı şeyleri kişiselleştirmeyin. Boşverin gitsin😊
Haklısınız ben de sildim şimdi numarasını. Normalde ben de sizin gibiyim, ikinciye asla aramam. Ama bu yakin arkadaşımdı. Bi de geçen sene kendisi beni arayip mesaj attiğını ama ona geri dönüş yapmadiğımı söylemişti. Ki öyle bi arama veya mesaj gelmemişti bana. Söyleyince o da şaşırmıştı nasil olur ben de niye dönmedin diye şaşırdım falan demisti. Acaba dedim yine öyle bi şey mi oldu. Ama yok yani ben çok iyimser bakmışım cevaplardan onu anladım. Dediğiniz gibi kişisel algılamıyorum cünkü hiçbi sorunumuz yoktu. Ona göre bi sorun vardıysa da yaşlarimız küçük değil, çözüm yolu bu olmamalıydı. Çok teşekkür ederim yanitinız için, iyi geldi 😊

Valla ben bu saçma sapan triplerden dolayı 25 yıllık dostumu sildim.
Yani inanın çok garip insanlar. Kaç yil olursa olsun tanıyamıyosun insanları. Ben o kadar ihtimal vermedim ki… Çok yakındık çünkü. Ama bari engelliceksen whatsapptan da engelle ya. En çok o yüzden jeton düşmedi bende. Whatsappta her şey normal olunca hiç aklima gelmedi engel falan. Bi de belli edersin ya arkadaşlığını bitirmek istiyosan. Böyle yakın olup abuk sabuk davranmak… yani bende böyle olmadığı için kendim gibi sanıyorum galiba. Kimseye sahte samimiyet göstermem ben. Normalde de böyle triplere gelemem silerim ben de hemen, o trip yaşlarını geçtik artık çoktan ama işte saflığım tutmuş bu kişide herhalde. Bugün nette okumasam daha hala aklıma öyle bi ihtimal gelmemişti.

Ah canım ya bazı insanlar hiç büyümüyor maalesef ben arkadaşıma hep derdim bak artık lise de değiliz 40 yaşına geldik,vazgeç bu tiriplerinden diye yok vazgeçmiyor,hep destek oldum sözlüsü covid den dolayı vefat etti yine hep yanınday dım ama artık dayanamadım zaten hayat zor bir de insanlar zorlaştrmasın ya

Yani inanın çok garip insanlar. Kaç yil olursa olsun tanıyamıyosun insanları. Ben o kadar ihtimal vermedim ki… Çok yakındık çünkü. Ama bari engelliceksen whatsapptan da engelle ya. En çok o yüzden jeton düşmedi bende. Whatsappta her şey normal olunca hiç aklima gelmedi engel falan. Bi de belli edersin ya arkadaşlığını bitirmek istiyosan. Böyle yakın olup abuk sabuk davranmak… yani bende böyle olmadığı için kendim gibi sanıyorum galiba. Kimseye sahte samimiyet göstermem ben. Normalde de böyle triplere gelemem silerim ben de hemen, o trip yaşlarını geçtik artık çoktan ama işte saflığım tutmuş bu kişide herhalde. Bugün nette okumasam daha hala aklıma öyle bi ihtimal gelmemişti.
Bence arkadaşına whatsaptan güzel laf oturt,sonra da engelle:)

Haklısınız ben de sildim şimdi numarasını. Normalde ben de sizin gibiyim, ikinciye asla aramam. Ama bu yakin arkadaşımdı. Bi de geçen sene kendisi beni arayip mesaj attiğını ama ona geri dönüş yapmadiğımı söylemişti. Ki öyle bi arama veya mesaj gelmemişti bana. Söyleyince o da şaşırmıştı nasil olur ben de niye dönmedin diye şaşırdım falan demisti. Acaba dedim yine öyle bi şey mi oldu. Ama yok yani ben çok iyimser bakmışım cevaplardan onu anladım. Dediğiniz gibi kişisel algılamıyorum cünkü hiçbi sorunumuz yoktu. Ona göre bi sorun vardıysa da yaşlarimız küçük değil, çözüm yolu bu olmamalıydı. Çok teşekkür ederim yanitinız için, iyi geldi 😊
Yok ben sizi anlıyorum. Normali bu aslında. İnsan samimi arkadaşını aramalı. Hayırdır yani, sorun yok bir şey yok, iyimisin dardamısın. Ama siz elden geleni yapmışsınız, başka bir şey kalmamış. O yüzden tamamen kendi sorunu😊

Ah canım ya bazı insanlar hiç büyümüyor maalesef ben arkadaşıma hep derdim bak artık lise de değiliz 40 yaşına geldik,vazgeç bu tiriplerinden diye yok vazgeçmiyor,hep destek oldum sözlüsü covid den dolayı vefat etti yine hep yanınday dım ama artık dayanamadım zaten hayat zor bir de insanlar zorlaştrmasın ya
Evet ben de aynı düşünüyorum, arkadaşlar hayatı zorlaştırmamalı. Tutmamak lazım öylelerini, değişmiyolar çünkü de işte vefa duygusu. Bazen bi kalemde silemiyosun. Ben de düşündüm bi an sinirle whatsapptan yazıp engelliyim diye ama sonradan dedim ne farkım kalicak ondan. Çocuk gibi trip atıp engelleyeceğime silerim numarasını da kendisini da hayatimdan olur biter dedim. Bu kadar anormal bi davranışta bulunan biriyle uğraşmaya değmez.

Yok ben sizi anlıyorum. Normali bu aslında. İnsan samimi arkadaşını aramalı. Hayırdır yani, sorun yok bir şey yok, iyimisin dardamısın. Ama siz elden geleni yapmışsınız, başka bir şey kalmamış. O yüzden tamamen kendi sorunu😊
Evet tam olarak dediğiniz niyetle aradım. Çünkü hiç sorun yoktu bi de whatsappta her şey normal gözüküyodu. Kafamda ne senaryolar döndü acaba dedim korona oldu da entübe falan mı şuan. Tam da bu dönem bikaç tanıdığım vefat etti koronadan. Yoksa başta ihtimal versem veya pek yakin olmadığım biri olsa, o dönmedikçe ikinci kez bi girişimde bulunmam kesinlikle. Ya da bi isteksizlik sezsem yakin olduğumu da silerim ama işte… neyse tecrübe işte bunlar hep.. Teşekkür ederim anlaşıldığını hissetmek güzel gerçekten. Yoksa insan kendini aptal gibi hissediyo böyle durumlarda.

Back
X