Engellemekle doğru mu yaptım?

kalan 15 binden 10 bini zorla ödettim
Bravo valla yine ödetebilmişsin. Benim 45 bin liram gitti.önce daha az isteyip, ödeyip güven kazanıyorlar.sonra da büyük vurgunu yapıyorlar.hâlâ aklımdadir valla.az para değildi.bir de o evlendiği için bizim bağlantımız koptu.olayın rezilliğine bak.sana da ders olsun.hiçbir düzgün, iyi niyetli erkek kız arkadaşından para istemez.bundan şüphe bile etmeden engelle böyle birşey olursa.bir kadın birinden şüphe duyuyorsa o kişiyi atsın çöpe.hisleri çok kuvvetli canlılarız.

Evet hep güvenimi sarstı., benle görüşürken bile beni manipüle etti şu kadarcık para için mi diye. Benim ailesiyle bağlantım vardı. O yüzden korktu ödedi sanırım. Ona kalacağına fakire veririm kafasındaydım. Adam yemeğe içmeye , ayakkabıya sigaraya para buluyor ama benim paramı ödemiyordu. Zaten 5 bini bir haftada harcıyordu o anlamıyorum yani.

Bunların hepsi aynı tip.

Aşkından ölsenizde, 5 bin para için açlıktan ölsenizde engeli kaldırmayın. Kaç kurtar kendini. Yine çoğunu vermiş ya hiç vermeseydi ya 100 bin kredi çektirip ödemeseydi. Bu da yeni moda erkekler arasında.

Haklısınız biraz da kurtulmak için engelledim. Yoksa alışırdım yine

Yani hiç mi haberleri falan izlemiyorsunuz? Dolandırılan, mağdur edilen insanları falan...
Daha 6 aylık ilişkide 25 bin neyine güvenipte çekmesine izin verdiniz?
Bir de bu çıkmış, erkekler kadınlardan para dileniyor.
Önceden ayıp karşılanırdı, erkeğin bir ağırlığı olmalı denilirdi.

Şikayet et kanıtın varsa

Böyle bir ekonomide hele ki bir kadın alacaklıya aramızda bağ kalsın diye vermedim demek gerçekten hiç hoş değil adamlık değil . İnsanların ihtiyacı var . Başımın gözümün sadakasi olsun diyin bir daha muhattap olmayın . Çünkü vermeyecek hatta bence daha fazlasını almaya gelmişti .

Anlamadığım çay kahve içtik yemek de yedik. Asla cebime attırmadı elimi. Ama paraya gelince böyle yapıyor. Engellemekle iyi yaptım mı sizce de. Çünkü bana ulaşmaya devam ediyordu. İster istemez bende alışıyordum yine

Bence iyi yapmissiniz evet bu durumda paranızı unutmaniz lazım ama ya parayı kurban edecektiniz ya kendinizi (böyle biriyle ilişkiye başlayarak) bence sizi alistirdiginin o da farkındaydı . Haklısınız bende param baskasinda kalsın istemem ama beş bin nedir ki yani iki akşam disarda yemek yeme parası . Bosverin sadakaniz olsun . Ortak arkadaşlara da öyle söyleyin duysun hibe ettim ona sadakam olsun diye

İnanın onu bile yapmak istemiyorum. O zaten bir arayıp iki aramıyordu. Bunu yaptığının farkındaydım. O yüzden her türlü uzak durmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…