- 2 Ocak 2021
- 2.245
- 1.110
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
kalan 15 binden 10 bini zorla ödettimValla 5 bin kaldığına dua et borçtan.bem hiç ödememiştir diye tahmin ediyordum okurken.
Bravo valla yine ödetebilmişsin. Benim 45 bin liram gitti.önce daha az isteyip, ödeyip güven kazanıyorlar.sonra da büyük vurgunu yapıyorlar.hâlâ aklımdadir valla.az para değildi.bir de o evlendiği için bizim bağlantımız koptu.olayın rezilliğine bak.sana da ders olsun.hiçbir düzgün, iyi niyetli erkek kız arkadaşından para istemez.bundan şüphe bile etmeden engelle böyle birşey olursa.bir kadın birinden şüphe duyuyorsa o kişiyi atsın çöpe.hisleri çok kuvvetli canlılarız.kalan 15 binden 10 bini zorla ödettim
Evet hep güvenimi sarstı., benle görüşürken bile beni manipüle etti şu kadarcık para için mi diye. Benim ailesiyle bağlantım vardı. O yüzden korktu ödedi sanırım. Ona kalacağına fakire veririm kafasındaydım. Adam yemeğe içmeye , ayakkabıya sigaraya para buluyor ama benim paramı ödemiyordu. Zaten 5 bini bir haftada harcıyordu o anlamıyorum yani.Bravo valla yine ödetebilmişsin. Benim 45 bin liram gitti.önce daha az isteyip, ödeyip güven kazanıyorlar.sonra da büyük vurgunu yapıyorlar.hâlâ aklımdadir valla.az para değildi.bir de o evlendiği için bizim bağlantımız koptu.olayın rezilliğine bak.sana da ders olsun.hiçbir düzgün, iyi niyetli erkek kız arkadaşından para istemez.bundan şüphe bile etmeden engelle böyle birşey olursa.bir kadın birinden şüphe duyuyorsa o kişiyi atsın çöpe.hisleri çok kuvvetli canlılarız.
Belki de. İşte içime dert oldu.basinin gözünün sadakasi olsun
bir hayat dersi olmus iste, belki de seni gelecekte guvendigin adamlar icin kredi çekmekten kurtulmuşsundur bu ders ile
Borcuna sadık olmayan adamdan olmazBenim ödüyordu ama son kalan parayı ödememek için diretti. Yani oturunca hesabı ödemek isteyen biri neden parayı ödemez bilmiyorum
Bunların hepsi aynı tip.Evet hep güvenimi sarstı., benle görüşürken bile beni manipüle etti şu kadarcık para için mi diye. Benim ailesiyle bağlantım vardı. O yüzden korktu ödedi sanırım. Ona kalacağına fakire veririm kafasındaydım. Adam yemeğe içmeye , ayakkabıya sigaraya para buluyor ama benim paramı ödemiyordu. Zaten 5 bini bir haftada harcıyordu o anlamıyorum yani.
Haklısınız biraz da kurtulmak için engelledim. Yoksa alışırdım yineAşkından ölsenizde, 5 bin para için açlıktan ölsenizde engeli kaldırmayın. Kaç kurtar kendini. Yine çoğunu vermiş ya hiç vermeseydi ya 100 bin kredi çektirip ödemeseydi. Bu da yeni moda erkekler arasında.
Şikayet et kanıtın varsaMerhaba arkadaşlar. Canımı sıkan bir durum var. Doğru mu yaptım bilmiyorum. 6 aylık ilişkim geçen sene Nisan ayında bitti. Karşı taraf ayrılmak istemişti. Nerdeyse bir sene olacak biteli. Bu kişiyle ciddi olduğumuzu düşünmüştüm. Ailesiyle tanıştırdı. Benim için önemli şeyler bunlar. O sıralar sıkışık olduğu için benim kredi kartımdan nakit avans çekti 25 bin kadar. Birlikteyken 15 bini ödedi fakat ayrılmaya yakın kalan kısmı için beni oyalıyordu. Zoraki 5 bine indirdim borcu. Ayrıldığımızda 5 bin kadar borçu kalmıştı. Ne gönderdi ne de lafını etti.
Ayrılmayı ben istemediğim için çok acı çektim. Toparlanmam zaman aldı. O ara ara bana mesaj atıyordu fakat hiç cevap vermemiştim. En son askerden döndüğü zamanı bildiğim için aramasına döndüm. Görüşmek istemediğimi dile getirdim fakat sonrasında yine arayınca hem derdini öğrenmek hem de kalan parayı ödemesini istediğim için görüştük. Parayı şubat 15te öderim demişti .2 hafta önce buluşmuştuk ilk. Hatta bu parayı aramızda bir
Bağ kalsın sana ulaşmam için bahane olsun diye ödemedim dedi. Sonra ara ara görüştük. Kendime itiraf edemesem de özlemiştim ama onunla bir şey düşünmediğimi belirttim.
Zaten ona da artık bu para mevzusunu konuşmak istemediğimi şayet 15inde de göndermezse tamamen hayatımdan silip engelleyeceğimi söyledim. Engelleyemezsin kaldırırsın o engeli demişti. O zaman para için mi benle buluştun gibi zırvaladı.
Ayın 16sında da sesi çıkmayınca ben yazdım. Çünkü arabamla bir kaza yaptım telefon borcumu da ödeyince sıkıştım gerçekten de bu ay. Yazdığımda sınavda olduğunu bana döneceğini söyledi. Mesaj atmamın üzerinden 5 6 saat geçince artık sinirden catladım. Akşam olmuştu artık. Bir daha yüzünü görmek istemediğimi söyleyip instagram ve whatsapptan da engelledim. Bana ne aramadan ne smsten döndü. Buna o kadar canım sıkıldı ki. Asla açmam engelini ama arkadaşım paranı almadan neden engelledin dedi. Doğru mu yaptım? Sorun inanın para bile değil. İlişkimin bittiği bir adamda kuruşum kalsın istemiyorum
Var evet.kendisine gönderirken borç diye yazmıştı güven vermek icinŞikayet et kanıtın varsa
Anlamadığım çay kahve içtik yemek de yedik. Asla cebime attırmadı elimi. Ama paraya gelince böyle yapıyor. Engellemekle iyi yaptım mı sizce de. Çünkü bana ulaşmaya devam ediyordu. İster istemez bende alışıyordum yineBöyle bir ekonomide hele ki bir kadın alacaklıya aramızda bağ kalsın diye vermedim demek gerçekten hiç hoş değil adamlık değil . İnsanların ihtiyacı var . Başımın gözümün sadakasi olsun diyin bir daha muhattap olmayın . Çünkü vermeyecek hatta bence daha fazlasını almaya gelmişti .
Bence iyi yapmissiniz evet bu durumda paranızı unutmaniz lazım ama ya parayı kurban edecektiniz ya kendinizi (böyle biriyle ilişkiye başlayarak) bence sizi alistirdiginin o da farkındaydı . Haklısınız bende param baskasinda kalsın istemem ama beş bin nedir ki yani iki akşam disarda yemek yeme parası . Bosverin sadakaniz olsun . Ortak arkadaşlara da öyle söyleyin duysun hibe ettim ona sadakam olsun diyeAnlamadığım çay kahve içtik yemek de yedik. Asla cebime attırmadı elimi. Ama paraya gelince böyle yapıyor. Engellemekle iyi yaptım mı sizce de. Çünkü bana ulaşmaya devam ediyordu. İster istemez bende alışıyordum yine
İnanın onu bile yapmak istemiyorum. O zaten bir arayıp iki aramıyordu. Bunu yaptığının farkındaydım. O yüzden her türlü uzak durmak en iyisiBence iyi yapmissiniz evet bu durumda paranızı unutmaniz lazım ama ya parayı kurban edecektiniz ya kendinizi (böyle biriyle ilişkiye başlayarak) bence sizi alistirdiginin o da farkındaydı . Haklısınız bende param baskasinda kalsın istemem ama beş bin nedir ki yani iki akşam disarda yemek yeme parası . Bosverin sadakaniz olsun . Ortak arkadaşlara da öyle söyleyin duysun hibe ettim ona sadakam olsun diye
Git şikayet et mevzu para miktarı değil yaptığı dengesizlik az da o uğraşsın gitsin bi ifade falan versin aksiyon yaşasınVar evet.kendisine gönderirken borç diye yazmıştı güven vermek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?