• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engellemekle doğru mu yaptım?

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.245
1.110
83
32
Merhaba arkadaşlar. Canımı sıkan bir durum var. Doğru mu yaptım bilmiyorum. 6 aylık ilişkim geçen sene Nisan ayında bitti. Karşı taraf ayrılmak istemişti. Nerdeyse bir sene olacak biteli. Bu kişiyle ciddi olduğumuzu düşünmüştüm. Ailesiyle tanıştırdı. Benim için önemli şeyler bunlar. O sıralar sıkışık olduğu için benim kredi kartımdan nakit avans çekti 25 bin kadar. Birlikteyken 15 bini ödedi fakat ayrılmaya yakın kalan kısmı için beni oyalıyordu. Zoraki 5 bine indirdim borcu. Ayrıldığımızda 5 bin kadar borçu kalmıştı. Ne gönderdi ne de lafını etti.

Ayrılmayı ben istemediğim için çok acı çektim. Toparlanmam zaman aldı. O ara ara bana mesaj atıyordu fakat hiç cevap vermemiştim. En son askerden döndüğü zamanı bildiğim için aramasına döndüm. Görüşmek istemediğimi dile getirdim fakat sonrasında yine arayınca hem derdini öğrenmek hem de kalan parayı ödemesini istediğim için görüştük. Parayı şubat 15te öderim demişti .2 hafta önce buluşmuştuk ilk. Hatta bu parayı aramızda bir
Bağ kalsın sana ulaşmam için bahane olsun diye ödemedim dedi. Sonra ara ara görüştük. Kendime itiraf edemesem de özlemiştim ama onunla bir şey düşünmediğimi belirttim.

Zaten ona da artık bu para mevzusunu konuşmak istemediğimi şayet 15inde de göndermezse tamamen hayatımdan silip engelleyeceğimi söyledim. Engelleyemezsin kaldırırsın o engeli demişti. O zaman para için mi benle buluştun gibi zırvaladı.
Ayın 16sında da sesi çıkmayınca ben yazdım. Çünkü arabamla bir kaza yaptım telefon borcumu da ödeyince sıkıştım gerçekten de bu ay. Yazdığımda sınavda olduğunu bana döneceğini söyledi. Mesaj atmamın üzerinden 5 6 saat geçince artık sinirden catladım. Akşam olmuştu artık. Bir daha yüzünü görmek istemediğimi söyleyip instagram ve whatsapptan da engelledim. Bana ne aramadan ne smsten döndü. Buna o kadar canım sıkıldı ki. Asla açmam engelini ama arkadaşım paranı almadan neden engelledin dedi. Doğru mu yaptım? Sorun inanın para bile değil. İlişkimin bittiği bir adamda kuruşum kalsın istemiyorum

Yani kendi paranın dilencisi olmuşsun . Adam senden ayrılmış üstüne biraz gurur yapsa o parayı fazlasıyla atardı . Kesinlikle ne o parayı işte ne iletişimde kal . Çünkü kalırsan yine dolandirilacaksin gibi geldi bana . Bir ders olarak kalsın senin için bence .
Doğru yaptım değil mi engellemekle. Aynen öyle oldu 🤷‍♀️

Boyle bir dolandiricilik cikmis bu aralar. Erkekler guven kazanip kizlara kredi cektirip odemeden ayriliyorlarmis. Odese bile daha yuksek vurgun yapacaktir ne demek bag icin odememis?

Seven insan sevdiginin ictigi suyu bile dusunur.. sizin zorlanmanizi onemsememis baya borc takmis adam. Ayrilsa bile odemeliydi bu en basit haliyle sorumsuz biri oldugunu gosteriyor. Allaha salin size uzak olsun. Birdaha da ayni hataya dusmeyin.
Umarim paranizi alirsiniz kus kadar kaldi zaten simdiye o para.

Dogru yapmışsın canım. Yani 6 aylik sevgiliden de kredi çekmesini isteyen bir erkek bilemedim ama nasilsa ayrılmışsin. Bosver ayrılmışsin ne güzel başının gözünün sadakası olsun. Hiç özledim falan diye kaptırma kendini. Göndermek isteyen adam sen engellesen de hesabina atacaktır.

Neyse ki paranın bir kısmını ödemiş çünkü hiç ödemeyen kişileri de duydum. Paranın kalan kısmını bence kendiniz ödeyebilirsiniz. Her yerden engelleyin numaranızı değiştirin böyle bir tipten kurtulduğunuza şükredin. Para konusu için onunla tekrar yüz göz olmanıza değmez.

Azcık maddiyatlı davransaydınız 5 lira ne ki falan diye dalgacı konuşmalarla hemen öderdi guvenı sağlamak için sonra yüklü isterim die o arada engeli basardınız

Merhaba arkadaşlar. Canımı sıkan bir durum var. Doğru mu yaptım bilmiyorum. 6 aylık ilişkim geçen sene Nisan ayında bitti. Karşı taraf ayrılmak istemişti. Nerdeyse bir sene olacak biteli. Bu kişiyle ciddi olduğumuzu düşünmüştüm. Ailesiyle tanıştırdı. Benim için önemli şeyler bunlar. O sıralar sıkışık olduğu için benim kredi kartımdan nakit avans çekti 25 bin kadar. Birlikteyken 15 bini ödedi fakat ayrılmaya yakın kalan kısmı için beni oyalıyordu. Zoraki 5 bine indirdim borcu. Ayrıldığımızda 5 bin kadar borçu kalmıştı. Ne gönderdi ne de lafını etti.

Ayrılmayı ben istemediğim için çok acı çektim. Toparlanmam zaman aldı. O ara ara bana mesaj atıyordu fakat hiç cevap vermemiştim. En son askerden döndüğü zamanı bildiğim için aramasına döndüm. Görüşmek istemediğimi dile getirdim fakat sonrasında yine arayınca hem derdini öğrenmek hem de kalan parayı ödemesini istediğim için görüştük. Parayı şubat 15te öderim demişti .2 hafta önce buluşmuştuk ilk. Hatta bu parayı aramızda bir
Bağ kalsın sana ulaşmam için bahane olsun diye ödemedim dedi. Sonra ara ara görüştük. Kendime itiraf edemesem de özlemiştim ama onunla bir şey düşünmediğimi belirttim.

Zaten ona da artık bu para mevzusunu konuşmak istemediğimi şayet 15inde de göndermezse tamamen hayatımdan silip engelleyeceğimi söyledim. Engelleyemezsin kaldırırsın o engeli demişti. O zaman para için mi benle buluştun gibi zırvaladı.
Ayın 16sında da sesi çıkmayınca ben yazdım. Çünkü arabamla bir kaza yaptım telefon borcumu da ödeyince sıkıştım gerçekten de bu ay. Yazdığımda sınavda olduğunu bana döneceğini söyledi. Mesaj atmamın üzerinden 5 6 saat geçince artık sinirden catladım. Akşam olmuştu artık. Bir daha yüzünü görmek istemediğimi söyleyip instagram ve whatsapptan da engelledim. Bana ne aramadan ne smsten döndü. Buna o kadar canım sıkıldı ki. Asla açmam engelini ama arkadaşım paranı almadan neden engelledin dedi. Doğru mu yaptım? Sorun inanın para bile değil. İlişkimin bittiği bir adamda kuruşum kalsın istemiyorum
Kendi paranın dilencisi olmuşsun boşver uğraştığına değmez.

Siz ayrılsanız hadi arada bağ kalsın bi nebze diycem de zaten kendisi ayrılmış kimi kandırıyo. Hiç utanmadan 6 aylık sevgilisine kredi çektirmiş, hatta 6 ay bile olmadan çektirmiş. Haram zıkkım edin ayrıldığınıza da şükredin.

O parayı alamazdin zaten.iyi olmuş.en azından içinin soğuma süresini beklersin bir an önce.bu herifle uğraşmaya devam edersen eline para geçmez ama bol bol sinir, stres geçer.aynı bu herif gibi bir arkadaşım vardı çünkü.erkeklere hiçbir koşulda para vermeyin.düzgün adamın yapacağı iş değil.

Bence kesinlikle iyi yapmışsınız bizim iş yerindeki bir abla sevgilisi kredi çektirmiş 100.000 sonra da ayrılmış sırf bu yüzden işe girdiğini anlattı

Bence kesinlikle iyi yapmışsınız bizim iş yerindeki bir abla sevgilisi kredi çektirmiş 100.000 sonra da ayrılmış sırf bu yüzden işe girdiğini anlattı
Benim ödüyordu ama son kalan parayı ödememek için diretti. Yani oturunca hesabı ödemek isteyen biri neden parayı ödemez bilmiyorum

Back