eskiden aşık olduğum birine yeniden aşık olabilir miyim??

ataturkcuyumben

mutluluk beni yakalasın:)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
364
4
16
İstanbul
selam bayanlar... direk konuya giriyorum. benim üniversitede aşık olduğum bir çocuk vardı fakat o benimle o zamnlar çok ilgili değildi. arada sırada ilgi gösteriyordu. aradan bayağı zaman geçti,okullarımız bitti. o da ben de aynı sene atandık öğretmenliğe. facemde ekliydi ve atandığımız sene bana ilgi göstermeye başladı ama benim hislerim eskisi gibi değildi yani aşık değildim. artık. sadece facede konuşuyorduk arkadaşça. o zamnlar msjlaşıyor muyduk telden hatırlamıyorum.

bir gün ben gönlümü başka birine kaptırdım.evlenmeyi düşünüyorduk. ben başkasıyla çıkarken o da bana faceden benden hoşlandığına dair bir msj atmıştı . ben görmeden sevgilim bunu görmüştü ve benim onunla beraber olduğumu yazmıştı ve onu silmişti facemden.

derken aradan aylar geçti ve sevgilimle tartıştık ve ayrıldık fakat aklım hala sevgilimdeydi. ben bir gün boşluğa düştüm ve eskiden aşık olduğum çocuğu ekledim ve yine konuşmaya başladık bana yine benden hoşlandığını söyledi ama ben cvp veremedim çünkü ayrıldığım sevgilim vardı aklımda. sonra biz sevgilimle barıştık ve x e dedim ben tekrar onunla görüşmeye başladım diye. o da anlayışla karşıladı. ve görüşmeyi kestik.

derkeeennn biz sevgilimle yine ayrıldık ve ben yine aynı şeyi yaptım fakat bu kez boşlukta değildim. ayrıldığım kişiyi zaman zaman aklıma gelse de unutmuştum. bu kez telden msj attım . numaramı silmiş başta tanıyamadı. derken biz telden hep msjlaşıyorduk. 10 gün boyunca falan msjlaştık sonra o askere gitti. msjlarından benimle resmen evlenmek istediğini çıkarıyordum ama askerde ne olur ne olmaz belki unuturuz birbirimizi diye de düşünüyordum. ve bugün.. çalıştığım okula çiçek yollamış askerden. çok mutlu oldum . ve sonrasında aradı konuştuk. şimdi ben bu çocukla çok uzun zamandır yüzyüze görüşmüyorum . 2-3 yıl oldu diyebilirim. tam hoşlandığımı da hissetmiyorum ama görünce yeniden aşık olur muyum bilemiyorum. ama artık evlenmek istediğim için bu çocukla denemek istiyorum. ne dersiniz saçma mı olur ??? yaşlarımız 25-27 ve ikimiz de öğretmeniz. haa bir sorum daha var ben de ona bir şeyler göndermek istiyorum ne olabilir sizce?? kurabiye yapmak geçti aklımdan ama bilemiyorum. :44:

Son düzenleme:
selam bayanlar... direk konuya giriyorum. benim üniversitede aşık olduğum bir çocuk vardı fakat o benimle o zamnlar çok ilgili değildi. arada sırada ilgi gösteriyordu. aradan bayağı zaman geçti,okullarımız bitti. o da ben de aynı sene atandık öğretmenliğe. facemde ekliydi ve atandığımız sene bana ilgi göstermeye başladı ama benim hislerim eskisi gibi değildi yani aşık değildim. artık. sadece facede konuşuyorduk arkadaşça. o zamnlar msjlaşıyor muyduk telden hatırlamıyorum.

bir gün ben gönlümü başka birine kaptırdım.evlenmeyi düşünüyorduk. ben başkasıyla çıkarken o da bana faceden benden hoşlandığına dair bir msj atmıştı . ben görmeden sevgilim bunu görmüştü ve benim onunla beraber olduğumu yazmıştı ve onu silmişti facemden.

derken aradan aylar geçti ve sevgilimle tartıştık ve ayrıldık fakat aklım hala sevgilimdeydi. ben bir gün boşluğa düştüm ve eskiden aşık olduğum çocuğu ekledim ve yine konuşmaya başladık bana yine benden hoşlandığını söyledi ama ben cvp veremedim çünkü ayrıldığım sevgilim vardı aklımda. sonra biz sevgilimle barıştık ve x e dedim ben tekrar onunla görüşmeye başladım diye. o da anlayışla karşıladı. ve görüşmeyi kestik.

derkeeennn biz sevgilimle yine ayrıldık :52::52:
ve ben yine aynı şeyi yaptım fakat bu kez boşlukta değildim. ayrıldığım kişiyi zaman zaman aklıma gelse de unutmuştum. bu kez telden msj attım . numaramı silmiş başta tanıyamadı. derken biz telden hep msjlaşıyorduk. 10 gün boyunca falan msjlaştık sonra o askere gitti. msjlarından benimle resmen evlenmek istediğini çıkarıyordum ama askerde ne olur ne olmaz belki unuturuz birbirimizi diye de düşünüyordum. ve bugün.. çalıştığım okula çiçek yollamış askerden. çok mutlu oldum . ve sonrasında aradı konuştuk. şimdi ben bu çocukla çok uzun zamandır yüzyüze görüşmüyorum . 2-3 yıl oldu diyebilirim. tam hoşlandığımı da hissetmiyorum ama görünce yeniden aşık olur muyum bilemiyorum. ama artık evlenmek istediğim için bu çocukla denemek istiyorum. ne dersiniz saçma mı olur ??? yaşlarımız 25-27 ve ikimiz de öğretmeniz. haa bir sorum daha var ben de ona bir şeyler göndermek istiyorum ne olabilir sizce?? kurabiye yapmak geçti aklımdan ama bilemiyorum. :44:

Ben o çocuga üzüldüm,siz her boşlugunuzda ou yedekte bırakmışsınız.Bence eski sevgilinizi yeterince sevmemişsiniz.Ben nişanlımla sevgiliykende kavga ettiğimizde hatta ara ara ayrılıklarımızda hiç bi zaman benden hoşlandıgını bildiğim birilerine sarılmadım.Kendimi başkasıyla düşündüğüm anda kalbim sıkışırdı.
Yani demem o ki bu çocuğa aşık olma ihtimaliniz çook yüksek.Sizde ilgi açlığı sezdim.Bu şekilde size yaklaşımı devam ederse sizde şimdiden evlilik hayalleri kurmuşsunuz,bence siz bununla güzel şeyler yasarsınız.Neden olmasın:21:

Son düzenleyen: Moderatör:
dallas hikayesi gibi bu ne,ne biçim aşk hayatınız var,görüş dene olmazsa ayrılırsın ama böyle sevgiliyken konuşma başka adamlarla

dallas hikayesi gibi bu ne,ne biçim aşk hayatınız var,görüş dene olmazsa ayrılırsın ama böyle sevgiliyken konuşma başka adamlarla

biraz kararsız bir yapım var ama aşk hayatımın karışıklığı eski sevgilimden ileri geliyordu. beni çok üzdüğü içi ayrılıyordum fakat 2-3 ay sonra unutamayıp geri döndüm onun ısrarlarıyla biraz da tabi. fakat şimdi aylar oldu martta ayrıldık ve asla birleşmeyeceğiz zaten ailem de karşıydı

Her ayrıldığınız da başka birine gitmeniz hiç hoş değil. Bu huyunuzdan vazgeçmeye bakın bence.

Ben o çocuga üzüldüm,siz her boşlugunuzda ou yedekte bırakmışsınız.Bence eski sevgilinizi yeterince sevmemişsiniz.Ben nişanlımla sevgiliykende kavga ettiğimizde hatta ara ara ayrılıklarımızda hiç bi zaman benden hoşlandıgını bildiğim birilerine sarılmadım.Kendimi başkasıyla düşündüğüm anda kalbim sıkışırdı.
Yani demem o ki bu çocuğa aşık olma ihtimaliniz çook yüksek.Sizde ilgi açlığı sezdim.Bu şekilde size yaklaşımı devam ederse sizde şimdiden evlilik hayalleri kurmuşsunuz,bence siz bununla güzel şeyler yasarsınız.Neden olmasın:21:

biraz öyle yaptım gibi yedekte bıraktım gibi. ama olanlardan kendisi de haberdar yani ondan sakladığım bişey yok. inşALLAH hayırlısı neyse o olsun. ne hediye gönderebilirim peki??

Anlattıklarının içerisinde yaptıklarından hangisi yanlış hangisi doğru sende biliyorsundur o yüzden buna değinmiyorum.
Umarım bundan sonrasında aynı yanlışlar olmaz.
Daha öncede bir arkadaşın dediği gibi ilgi açlığı var gibi sende.
Gördüğünde aşık olur musun tekrar bilemem ama sen tam hoşlandığımı da hissetmiyorum diyorsun.
Aşık olmak bi yerde dursun sen hoşlandığını hissedemiyorken ne kurabiyesi yolluyorsun adama ki, ne diye umut veriyorsun hiçbir şey hissetmezken hepsini bi kenara bırak evliliği nasıl düşünebiliyorsun hoşlanamıyorken bile.. Bunları anlayamadım ben.

Konuştuğunda, varlığını düşündüğünde hiçbir şey hissetmiyorsan gördüğünde mi hissedeceksin ?
Eğer varsa bir şeyler görmek mi açığa vurur diye düşünüyorsun? Bilemiyorum..
Soruna gelince insan daha önceden ilgi duyduğu birine yeniden ilgi duyabilir neden olmasın.
Ama görmek şart değil ilgi duymak için diye düşünüyorum ben.
Eğer bir şeyler varsa konuşmak yeterli olabilirdi gibi geliyor bana.

Hakkında hayırlısı.

Anlattıklarının içerisinde yaptıklarından hangisi yanlış hangisi doğru sende biliyorsundur o yüzden buna değinmiyorum.
Umarım bundan sonrasında aynı yanlışlar olmaz.
Daha öncede bir arkadaşın dediği gibi ilgi açlığı var gibi sende.
Gördüğünde aşık olur musun tekrar bilemem ama sen tam hoşlandığımı da hissetmiyorum diyorsun.
Aşık olmak bi yerde dursun sen hoşlandığını hissedemiyorken ne kurabiyesi yolluyorsun adama ki, ne diye umut veriyorsun hiçbir şey hissetmezken hepsini bi kenara bırak evliliği nasıl düşünebiliyorsun hoşlanamıyorken bile.. Bunları anlayamadım ben.

Konuştuğunda, varlığını düşündüğünde hiçbir şey hissetmiyorsan gördüğünde mi hissedeceksin ?
Eğer varsa bir şeyler görmek mi açığa vurur diye düşünüyorsun? Bilemiyorum..
Soruna gelince insan daha önceden ilgi duyduğu birine yeniden ilgi duyabilir neden olmasın.
Ama görmek şart değil ilgi duymak için diye düşünüyorum ben.
Eğer bir şeyler varsa konuşmak yeterli olabilirdi gibi geliyor bana.

Hakkında hayırlısı.

ya aslında zaman zaman hoşlandığımı hissediyorum mesela bugün aradığında çok heyecanlandım. hediyesi de çok hoşuma gitti,mutlu oldum . ama bence şu konuda yanlış düşünüyorsun. evet "görmek" çok etkilidir. gözden ırak olan gönülden de olur derler. görünce ne olur bilemiyorum bakalım hayırlısı. hediyeyi de o bana çiçek yolladı ta oralardan karşılıksız bırakmak istemiyorum bu jestini.

ya aslında zaman zaman hoşlandığımı hissediyorum mesela bugün aradığında çok heyecanlandım. hediyesi de çok hoşuma gitti,mutlu oldum . ama bence şu konuda yanlış düşünüyorsun. evet "görmek" çok etkilidir. gözden ırak olan gönülden de olur derler. görünce ne olur bilemiyorum bakalım hayırlısı. hediyeyi de o bana çiçek yolladı ta oralardan karşılıksız bırakmak istemiyorum bu jestini.

Ben görmek etkisizdir demiyorum tabiki konuşmaktan daha etkilidir.
Ama insan görmeden önce konuştuğunda bir şeyler hissedip hissetmediğini anlar benim kastettiğim şey bu.
Sen çünkü ilk mesajında yazmıştın tam hoşlandığımı da hissetmiyorum..
Bende buna karşılık dedim konuşurken hissetmen lazım bir şeyler ki gördüğünde daha fazlasını hissedebilesin.
Daha önceden gördüğün biri olduğu için gördüğünde seni çok fazla heyecanlandırmayabilir konuştuğunda hissettiğinle gördüğünde hissettiğin değişmeyedebilir yani..
Daha önce hiç görmemiş sadece konuşmuş olsaydın gördüğünde çok farklı şeyler hissedebilirdin.
Konuşurken sevdiğin adamı görünce tiksinebilirdin mesela ya da tam tersi kastettiğim şey buydu benim.
Gözden ırak gönülden ırak meselesi farklı. Kimiside görmedikçe kıymete biner orası değişir kişiden kişiye.
Hayırlısı olsun hakkında. İllaki yiyecek göndermen şart değil ki daha kalıcı bir şey yollayabilirsin.
Belki de eski usule dönüp bir mektup bile gönderebilirsin teşekkür babında :)

Baya karışmış işler
Sanırım sen o üniversitedeki çocuğu hiç unutamamışsın ve eski sevgilinle de bağlılıktan devam etmişsin
Ben böyle düşündüm

Baya karışmış işler
Sanırım sen o üniversitedeki çocuğu hiç unutamamışsın ve eski sevgilinle de bağlılıktan devam etmişsin
Ben böyle düşündüm

unutamamak değil de amacım doğru düzgün biriyle bir ilişkiye başlamaktı. çünkü çok yara almıştım bazı şeylerden dolayı

Ona bir hediye göndermek hele ki el yapımı kurabiye göndermek umut vermek olur. Eğer onu istemiyorsanız böyle bir şey yapmayın.

Aradan yıllar geçmiş Canım ne sen eski sensin ne de eski o.Zaten vakti zamanında seçimini yapmışsın ve sevgilini seçmişsin.Bence kararının arkasında dur.Geçmişin kimseye bir fayda getirdiğini görmedim.Daha karşına kimler çıkar çok gençsin.Yüzyüze konuşmadan çocuğa umut verme ve bir ilişki için kendini zorlama bence.Ayrıca gel gitlerinle askerde olan bir insanı üzüp ah alma.

Yeniden aşık olmak değil bence sen zaten onu unuttuğunu sanmışsın sadece, diğerini de onu unutmak için kullanmışsın, boşluğu doldurmuşsun.. Öncelikle her ayrılıkta bi başkasına gitme olayını sonlandırman gerekiyor, çünkü bu ilişkini ve karşındaki insanı yıpratır :20: Onu sonlandırdıktan sonra da şu an görüştüğün kişiyle ilişkine devam edebilirsin ama önce onu görüp duygularından emin olmalısın ki ne kendini ne de onu hayal kırıklığına uğrat

Back
X