- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
bu sefer olmazzzz
Ay çok güldüm alemsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sefer olmazzzz
mersi şekeriimmmAy çok güldüm alemsin canım
bu sefer olmazzzz
Ay çok güldüm alemsin canım
mersi şekeriimmm
sizi gidiler siziiiİyi olan kazansın
ikramaya bende katılabilirim diyordu o da gelir sen ben ikramaya 3 kişi etti şimdiden
uğraşmayın kızım benimle
kazen bey görün işte üyelerinizi egunal o kadar elde su böreği yaptı 1. oldu size börek yokBende hazır sigara böreği alıp kızartıp katılayım bari
sizi gidiler siziii
2 nizde birincisiniz azıcık gençlere yol verin ayolllll
Bende hazır sigara böreği alıp kızartıp katılayım bari
iyi fikir olabiliirrrrKırmızı cümle seni bitirdi yavrum gençlere yol vercekmişiz tamam o zaman yarışma kurallarına 30 yaş üzeri katılım yasaktır diye yazılsın
kazen bey görün işte üyelerinizi egunal o kadar elde su böreği yaptı 1. oldu size börek yok
söz ben 1. olursam gönderirim
iyi fikir olabiliirrrrayrıca sen bana kıyamazsın dimi bitirmek ne demek düşünmem lazım
şikayet etme beni kendileri çok katılım istiyor bende onun dediğini yapıp katılmak istiyorum işte
kendimce ABLAMI üzmenin kötü bişey olacagını düşündümmm deertlendim bi cigara yaktımhemen pes ettin ama düşüncelere daldın
kıyamam ben sanaaaa
kendimce ABLAMI üzmenin kötü bişey olacagını düşündümmm deertlendim bi cigara yaktım
arkandayım bende 23 lük yaşı cıtır kendisi baya yumusak bi hatunumaz kaldı bir dahaki mesajın teyze içerikli olcak yavrum ben 33 lük çıtırım bir kere
neyse konu börek yarışması evet ben şimdi bir bakayım neler yapabilirim bir liste çıkarayım
İyi olan kazansın
ikramaya bende katılabilirim diyordu o da gelir sen ben ikramaya 3 kişi etti şimdiden
uğraşmayın kızım benimle
Kendime hakim olamazsam ben de katılabilirim
Kendine hakim olamayasin insallah