• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enfeksiyonmu sistitmi?

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.879
2.284
333
Kızlar birkaç gündür sürekli idrarım var gibi ve sık gidiyorum ama afedersiniz birkaç damla yapabiliyorum. Yarın ürolojiye randevu aldım ama acaba vajina enfeksiyonu filanmı diye de düşünüyorum bir yandan. Kadın doğuma gitsem muayeneyi nasıl yapıyor? Bekar olduğum için çekiniyorum yani alttan mı muayene ediyor? Bir de affınıza sığınarak söylüyorum, iç dudakların arada beyaz birşeyler var gibi, korktum şuan. Daha önce yaşamış olan var mı?

Kızlar birkaç gündür sürekli idrarım var gibi ve sık gidiyorum ama afedersiniz birkaç damla yapabiliyorum. Yarın ürolojiye randevu aldım ama acaba vajina enfeksiyonu filanmı diye de düşünüyorum bir yandan. Kadın doğuma gitsem muayeneyi nasıl yapıyor? Bekar olduğum için çekiniyorum yani alttan mı muayene ediyor? Bir de affınıza sığınarak söylüyorum, iç dudakların arada beyaz birşeyler var gibi, korktum şuan. Daha önce yaşamış olan var mı?
canım idrar yolu enfesiyonu. ben her ay yaşıyorum bunu antibiyotik tedavisi uyguluyorlar geçiyor.

Bende yanma agri filan yok. Bunlar olmayincada acaba enfeksiyonmu diye tekrar dusundum. Sende varmiydi yanma yada agri ?
1 dk da biş tuvalete gidiyorum ve 1-2 damla ancak idrarım nasıl yanıyo yapınca varya durdurmuorda insanı antibiyotik kullanıyorum tek kullanıplık monurol diye hemen geçiyor.

1 dk da biş tuvalete gidiyorum ve 1-2 damla ancak idrarım nasıl yanıyo yapınca varya durdurmuorda insanı antibiyotik kullanıyorum tek kullanıplık monurol diye hemen geçiyor.

Canım ben de şimdi geldim doktordan. Normal idrar tahlilinde birşey çıkmadı ama bir de mikrop bakmak için kültür aldılar, cuma alıcam sonucunu. Bana şimdi senin dediğin ilacı verdi bugün iç bakalım iyi gelirse zaten sorun kalmıcak dedi. Bakalım valla tırsıyorum, midem bile bulanıyo ya

idrar yolu enfeksiyonudur bendede olmuştu ultrasonla bakmıştı sadece . bol bol su içmelisin.

idrar yolu enfeksiyonudur bendede olmuştu ultrasonla bakmıştı sadece . bol bol su içmelisin.

Tahlilin temiz dedi mikrop için kültür aldı yarın çıkacak sonuç. Ondan sonrada jinekolojiye gidicem, bugün pembe kan geldi bi damla bide beyaz küçük bişeyler var iç tarafta ya :(

Benimde pembemsi kan gelmişti doktor ilerlediginden dedi. Su içmeyi ihmal etme ben su icmedigimden ilerlemiş . su + antibiyotikle 10 günde geciyor

Benimde pembemsi kan gelmişti doktor ilerlediginden dedi. Su içmeyi ihmal etme ben su icmedigimden ilerlemiş . su + antibiyotikle 10 günde geciyor

Sık idrara çıkıyodum bugün biraz daha az ama yine de sık çıkıyorum. Ultrasona gerek yok dedi bana ya offf söyliyim de baksın o zaman. Bol su içtim dünden beri ama yarın belli olacak artık... Korkuyorum ya kasığıma falan bişeyler batıyo :(

Back