Enfeksiyon

alminaseyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
254
39
28
Kızlar korunmasız ilişkiye başladığımdan beri enfeksiyonlar kurtulamıyorum. Spermlerden mikrop gelebilir mi ki. Eşimde bi şikayet hastalık vs yok ama ben neden böyle oluyorum bilemiyorum gerçekten böyle birşey yaşayan var mı tedavi oldum ama hala devam ediyor birleşince.

evet ben çocukdüşündüğümden berisürekli enfeksiyon yaşıyodum. Gebelik oluşumu ihtimali yüzünden ilaçta kullanamadım.Doktora danış ona göre fitil önerebilr hem gebelik kolayklaştırıcı hem de enfeksiyon durumuyla ilgili. Birde 1 çay kaşığı yoğurdu sür canım o bölgene doğal bakteriler temizlenmesine yardımcı oluyor. çok fazla ıslak yada kuru bırakmamaya çalış bi de

Sirkeli su ile sil özel bölgeni her wc'den kalkarken. Ped felan kullanma sık sık çamaşırını değiş pamuklu giy iç çamaşırını

Bende de enfeksiyon çıktı tam bebek düşündüğüm sıra yani bu ay mecbur korunacağm doktor adet li iken eşin ve sen gel ikinize de tedavi vereceğim dedi bakalım adet olunca gideceğiz eşimle bende bu arada bol su iç dedi onu yapıyorum tovalete yatacam vallahi maydanoz u herkez diyor bende yapacam cidden bakayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…