......Enerji İksiri......

öğrenirsin sıkma canını soracağın bir şey olursa buradayız

kızlar selam
benim evimde inanılmaz nazar var bunu hissediyorum..
eve girer girmez uyku bastırıyor eşimede aynı şekilde oluyor..
kurşun döktürdüm evde canlı çiçek besliyoruz 5-6 tane kadar.
lavanta keseleride var evimde.
sirkeli su ilede temizlik yapıyorum ama yok fayda etmiyor..
birde en büyük sorun insanların arasına girdiğimiz zaman nazara geliyoruz sanırım çok iyiyken ortada hiç bişey yokken tartışıyoruz..
en çokta birileri ne kadar mutlular felan dediği zaman oluyor mu..
evimde bayada bir nazar boncuğu var ama hissediyorum nazara geldiğimizi napcaz biz..

Konun hayirli olsun birkac sene önce bu konuyla ilgilenmistim
dosyamda liste var zaman zaman buraya ekliycem
fikir alisverisinde bulunabiliriz
hayirli cumalar :)

canım bizde öyleyiz inan... adaçayı tütsüsünü dualar okuyarak yap bir bakalım sonrasında yastık altına lavantalar koyup uyuyun. üzerinizde küçük gözükmeyen nazarlıklarınız olsun ( benim eşime taktıramıyorum sen dene istersen ) ama ben takıyorum.....

içini ferah tut geçer inşallah

inşallah canım..
bizim yıldızımızda düşük sanırım nazara karşı çok korumasızız o yüzden..
tamam söylediklerini deneyeceğim canım ama adaçayı tütsüsünü her yerde bulabilir miyim ki?
sizde hiç düzelme oldumu peki bizkalabalık ortamlara girmediğimiz sürece çok iyiyiz..
bide nazar boncuğu takmıştık kırılmıştı

maalesef ki biz de öyleyiz.
ne zaman evimize insan gelse bize ağırlık çöker baş ağrısı gelir.
insanlar gittikten sonra da yok yere birbirimizi yeriz.
kristal şeklinde aktardan şap alıp görünen bir yere koyacağım bu hafta sonu.
bakalım nazar gelince eriyip çatlıyormuş.
bu şekilde. denemekte fayda var.
İnsan içine çıkmak istemiyorum artık bu yüzden.

Beğen tuşu zaten izin vermez aynı kişiyi çok kez beğenince yani senin kendini kısıtlaman gerekmiyor

merhaba kötü koku olmuyor değil mi?
Öncelikle hoşgeldin Kelebek
Yaktığında bir yanık kokusu oluyor çünkü pencereler hep kapalı oluyor 15 dk sonra açtığında ev havalanınca yanık kokusu uçup gidiyor ve geriye adaçaynın hoş aromatik kokusu kalıyr
Diğer yazını da okudum ama ne yapılabilir bilmiyorum bilen arkadaşlar yazarlar

konuyu canlandırdığın için teşekkür ederim.
şahsen üzülmüştüm olanlara.

enerjimiz artsın
Hoşgeldin - biz dünden beri başka bir konuda yazmaya çalıştık ama yeni konu daha iyi olur dedik arkadaş açmış sağolsun

Konun hayirli olsun birkac sene önce bu konuyla ilgilenmistim
dosyamda liste var zaman zaman buraya ekliycem
fikir alisverisinde bulunabiliriz
hayirli cumalar :)
Hayırlı Cumalar hoşgeldin, bilgilerini fırsat buldukça paylaşırsan seviniriz.

ah aynen ya annemde fark etti siz evinizden çıkmayın diyo
bunu her aktarda bulabilir miyim bende alayım bundan ya inşallah iyi gelir hepimize

adaçayı tütsüsü ayda 1 yapılsa daha etkili olur diye okumuştum ben.
her hafta yapmak bence ters tepebilir .

ve bunlara ilave hep gülümsüyoruz..Bunu unutmuyoruz..

kendimiz için..

sağ ol canım deneyeceğim

hiç duymamıştım.

biz misafirler gittikten sonra çok mutlu oluruz..güzel sohbetlerimiz için..yenilen içilen tabakları bardakları birlikte toplarız..yerleştiririz..yıldızımız düşük değil demek ki..

Ben pek inanmam boyle seylere, fakat bebegim dogduktan sonar, annemin ve annanemin israrlari uzerine "andız kökü" diye bir bitkiyi evin girisine ve bebegin besigine koyduk... Nazardan ve kotuluklerden korudugu soyleniyormus...
Ne kadar ise yariyor bilemem, fakat zarari olmadigi bir gercek...

canım kuru adaçayı alacaksın. onun yapraklarını bir tava ufak ufak yakıp dolaştıracaksın başlıkta yazmıştı neler söyleneceğini bu şekilde tüm evi dolaşacaksın 15 dakika kapalı kalacak her yer sonra aç yeri havalansın....

kardeşim çok etkilendi yaparken onda çok nazar vardır. benide etkiledi ama o kadar baş ağrısı filan yapmadı...

nazar boncuğunun yenisi alın yine takın demekki siz çok müthiş bir çiftsiniz birde bu tarafından bak

ah aynen ya annemde fark etti siz evinizden çıkmayın diyo
bunu her aktarda bulabilir miyim bende alayım bundan ya inşallah iyi gelir hepimize
Aktarlarda var 1-2 lira birşeydi ben onca şey aldım 5 lira verip çıktım epey oluyor poşette (5-6 tane en az)

adaçayı tütsüsü ayda 1 yapılsa daha etkili olur diye okumuştum ben.
her hafta yapmak bence ters tepebilir .
hadi ya - daha iyi o zaman :)

evet canım şapta iyi gelir öyle düşünme güzel dualar oku içinden adaçayı tütsünü yap evini sirkeyle sil içini ferah tut her şey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…