- 25 Ağustos 2023
- 355
- 120
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
karbonhidratı çıkarın hayatınızdan
acayip bir enerji geliyor
[/QUOTE
Ekmegi kaldirdim hayatimdan 2 hafta ust uzte birer gun bukgur pilabi yedik oda bu kadar etkiler mi ki
Baktiraym ins vardir caresiVitaminlere bı baktır ne var ne yok
Inanin gunlerdir elimde kitap surunuyo hicbiseye kolum kansdim kalkmiyovitamin desteği al kahvaltıdan sonra Türk kahvesi iç. vucudun alınacaktır pes et.e
ekmeği kestiniz ya ilk başta oluyor öyle ama şeker tiroit karaciğer değerlerine bir baktırinInanin gunlerdir elimde kitap surunuyo hicbiseye kolum kansdim kalkmiyo
Yattikca suan daha da yoruluyorm yattgim yerler batiyo halszm
Saglik ocaginda yaparlar mi pekiKan sayımı yaptırın diyorum
bakarlar tabi kan idrar baksınlar aç gidin sabahSaglik ocaginda yaparlar mi peki
Cildimin rengi soluk cansiz kendim tuzsuzekmeği kestiniz ya ilk başta oluyor öyle ama şeker tiroit karaciğer değerlerine bir baktırin
Tsk ederim yarin bi gidiymbakarlar tabi kan idrar baksınlar aç gidin sabah
Kan tahlili yaptırın kendimi çok yorgun hissediyorum çinko, tiroit değerlerime her şeyime bakın diyin. Ben de bir ara uyandığımda yataktan çıkamıyordum meğer kan değerlerim yerlerdeymiş.Cildimin rengi soluk cansiz kendim tuzsuz
Ekmegi yaklaak 3 aydir yemiyorm
Ins altindan seker yada insulin direnci cikmaz
Hastane de suan yakn baana hastamede hangi bolume gideym hatta hastane sqglik ocagndan yaknKan tahlili yaptırın kendimi çok yorgun hissediyorum çinko, tiroit değerlerime her şeyime bakın diyin. Ben de bir ara uyandığımda yataktan çıkamıyordum meğer kan değerlerim yerlerdeymiş.
insülin direnci olabilir ama onun en iyi tedavisi açlık ve hareket kısır döngüsü başka türlü kırılmıyor metformin iyi gelir ama önce kanlara bir bakılsın çıkınca ona göre yol çizersin. b vitaminlerin de düşmüş gibi sen herseye baktir ben gidiyorum 3 ayda bir filan her şeyime baktırıyorumCildimin rengi soluk cansiz kendim tuzsuz
Ekmegi yaklaak 3 aydir yemiyorm
Ins altindan seker yada insulin direnci cikmaz
Yarin temelli hastaneye gidiyim diyorm cunku suan kardesimin evindeym hastane daha yakininsülin direnci olabilir ama onun en iyi tedavisi açlık ve hareket kısır döngüsü başka türlü kırılmıyor metformin iyi gelir ama önce kanlara bir bakılsın çıkınca ona göre yol çizersin. b vitaminlerin de düşmüş gibi sen herseye baktir ben gidiyorum 3 ayda bir filan her şeyime baktırıyorum
Dahiliyeye git. Kendimi çok yorgun hissediyorum çinko, tiroit tüm kan değerlerime bakılsın de. Aile hekiminde vitaminlere bu kadar detaylı bakılmıyor o yüzden Dahiliyeye gitmen en doğrusu olur.Hastane de suan yakn baana hastamede hangi bolume gideym hatta hastane sqglik ocagndan yakn
kansızlık olabilir mi?Inanin gunlerdir elimde kitap surunuyo hicbiseye kolum kansdim kalkmiyo
Yattikca suan daha da yoruluyorm yattgim yerler batiyo halszm
Önce vücut değerlerinize baktırıp sonuca göre hayatınızda değişiklik yaparsınız. Beslenme şekliniz mesela, yürüyüş vb. Gibi.Cok oyle aman aman cevval degildm.ama son zamanlarda hic yok oturdugum yerde kalsam
Oglum surekli yatana kadar soru sorar inanjn o bile ypruyor ne yapmalo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?