Enerji akışı

düşünce gücü değil aslında yam olarak ben de bu ara bu enerji konularına falan sardım ama özellikle bu theta healing ya da sekans sayıları kısmına takıldım. her sabah yataktan kalkarken olumlamalar yaparak kalkıyorum. gün içinde bana iyi gelecek şeyler neler ya da bugün nasıl daha mutlu olurum gibi sorular sorarak güne başlıyorum ve sanırım daha iyi gün geçiriyorum gibi geliyor

düşünce gücü değil aslında yam olarak ben de bu ara bu enerji konularına falan sardım ama özellikle bu theta healing ya da sekans sayıları kısmına takıldım. her sabah yataktan kalkarken olumlamalar yaparak kalkıyorum. gün içinde bana iyi gelecek şeyler neler ya da bugün nasıl daha mutlu olurum gibi sorular sorarak güne başlıyorum ve sanırım daha iyi gün geçiriyorum gibi geliyor
Sayı seansları bana aşırı uydurma geliyor. Bir ara inaniyordum ama yok yani oluru yok. Açıklaması da tatmin etmiyor. Sayinin ses frekansıyla bir enerji oluyormuş. On bir frekansı ile elevın frekansı aynı olabilir mi?

Sayı seansları bana aşırı uydurma geliyor. Bir ara inaniyordum ama yok yani oluru yok. Açıklaması da tatmin etmiyor. Sayinin ses frekansıyla bir enerji oluyormuş. On bir frekansı ile elevın frekansı aynı olabilir mi?
evet dil konusunda bana bazen acaba mı dedirtiyor ama aslında olay sayı değil diye düşünüyorum. o sayıyı söylerken zaten aklınızda olmasını istediğiniz bir şey oluyor ve onu düşünerek söylüyorsunuz. yani yine düşünerek isteme kısmına geliyor gibi

ben birkaç kere yaptım oldu. olsa da olur olmasa da olur kafasında olmanız lazım. sürekli endişelenirseniz olmaz. heyecan duymalı, hissetmeli ve serbest bırakmalısınız.

kendimden iki örnek vereyim; bi kişiye çok takmıştım kafayı o olsun diye ritüel falan bile yaptım yıllar önce ama içim hep kaygılıydı. olmadı sonuç olarak.

bir kere de dilek defteri oluşturdum. hatta bu sitede oluşturdum. madde madde istediğim özellikleri saydım. tam o özelliklerde biriyle sevgili oldum sonra. gerçekten içten isteyince bir şekilde oluyor zaten. ama önemli olan endişelenmeden istemek. bunu başka dileklerim içinde yapmıştım. olan birkaç tane daha var da anlatıp ifşa olmak istemiyorum çünkü fark edince çevreme anlatmıştım şok olup 😂 fark ettiyseniz fark edince dedim çünkü istediğim şeyi bile unutmuşum. sürekli kaygılı şekilde ya olmazsa demediklerim oldu hep.

bir de bir kişiye yönelik yapmamanızı öneririm. genelde pek olmuyor zaten. herkesin enerjisi var sonuçta. hem size uygun biri olsa ritüele imajinasyona gerek kalmazdı bence. benim gibi kağıda istediğiniz kişinin özelliklerini yazın, sonra da unutun gitsin. o kişi sizi bulacak zaten :)

evet dil konusunda bana bazen acaba mı dedirtiyor ama aslında olay sayı değil diye düşünüyorum. o sayıyı söylerken zaten aklınızda olmasını istediğiniz bir şey oluyor ve onu düşünerek söylüyorsunuz. yani yine düşünerek isteme kısmına geliyor gibi
Sahibi Rus'tu sanırım. Hele Rusça daha da farkli. Bilmiyorum sekanslar bana oyalama gibi geliyor. Ama fayda goren de var. Enerjisel fayda görüyorlar herhalde dediginiz gibi

Sahibi Rus'tu sanırım. Hele Rusça daha da farkli. Bilmiyorum sekanslar bana oyalama gibi geliyor. Ama fayda goren de var. Enerjisel fayda görüyorlar herhalde dediginiz gibi
evet rus bu ara insta dan takip ettiklerim genelde geri dönüşlerini falan yazıyorlar bir enerji falan bişey oluyor demek ki işte bozulan eşyam düzeldi ya da geceden sabah kilo verdim sayılarla diyenleri okudukça acaba mı diyorum. söylemek zaten bişey kaybettirmediği için belki bi kazancı olur

ne faydalar var mesela.brad pitt ceycey de ceycey diye peşime düşer mi bu yöntemlerle :işsiz: :işsiz: :KK45:

Sayılar da 5+55 tekniği vardı 🤔 ben nedense inanmıştım ona bi yerde yanlış yaptım ama nerde bilmiyorum 😐 dilediğim şey ailelerimizde gerceklesti

Yarim yamalak yaptığım bir sayı sekansı 2 yil sonra gerçekleşti benim mesela
Sekanslara gerçi hala araftayim ama biraz da inanç meselesi sanırım 🤷🏻‍♀️

Eğer karşınızdaki insanın da, sizin de enerjiniz bloke değilse elbette sizin yoğunlaşmanızı hisseder. Genelde bu durum arama ile sonuçlanır zaten.

Evrene ne gonderirsek bize onu veriyor hatta bi ata sözü geldi aklıma atalarımız bile kötüyü çağırmayın demişler 😊

Sayılar da 5+55 tekniği vardı 🤔 ben nedense inanmıştım ona bi yerde yanlış yaptım ama nerde bilmiyorum 😐 dilediğim şey ailelerimizde gerceklesti
dilenecek şeyleri genelde bütünün hayrına diye iyi niyet olarak dilemek istemek lazım. acaba siz karşı taraf için kötü şeyler mi istediğiniz de size döndü

Yaratım meditasyonu yapıyorum. Çok da güzel iyi oluyor.

Ama bu her şey istediğim gibi olsun, ben isteyeyim olsun anlamına gelmiyor. Meditasyonu bitirdikten sonra (21 gün sürüyor) serbest bırakmanız gerekiyor. Olması gereken (hayırlı) bişeyse oluyor. Peşini bırakmazsanız ters tepiyor 😂 çünkü kaygı giriyor işin içine.
Joe Dispenza’mı?

Tuncay Yeşilpınar'ı izlemeni tavsiye ederim. Olumlu düşünmeye çalışırken yada imgeleme yaparken oluşan negatif düşüncelerin önüne geçmemizi sağlayacak bir çok etkili çalışması var.

Evrene ne gonderirsek bize onu veriyor hatta bi ata sözü geldi aklıma atalarımız bile kötüyü çağırmayın demişler 😊
işte biz ülke insanı olarak iyiyi söylemeyiz genelde kötüyü düşünürüz ki başımıza gelince şaşırmayalım diye sonra da kötüyü yaşarız olumsuzu çağırırız ben bu ara onu aşmaya çalışıyorum

X