Psikolog yada yasam koclarin sıkı sıkıya sarıldığı etkenler gibi bir seyBaska boyutlara geçildi de ben eski boyutta mi kaldım. Bu dilden hiç anlamadım. Siz hangi evrendesiniz ben neredeyim burası neresi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolog yada yasam koclarin sıkı sıkıya sarıldığı etkenler gibi bir seyBaska boyutlara geçildi de ben eski boyutta mi kaldım. Bu dilden hiç anlamadım. Siz hangi evrendesiniz ben neredeyim burası neresi
psikologla yaşam koçu aynı cümlede kullanılmaz bana göre.biri bilimsel ötekini demeyeyimmm belki banlanırımmPsikolog yada yasam koclarin sıkı sıkıya sarıldığı etkenler gibi bir sey
Anlatır mısınız lütfenÖzel günlerde yaptığım ritüellerle elde ettiğim şeyler oldu ama belki de şans eseri olmuştur.
Aklından çıkmayan kişinin seni düşündüğü konusuna katılıyorum. Benim surekli deneyimledigim bir şey.
Bir de bunlara inanip ilgi duydukça hislerin gelişiyor.
Burada basima gelen bir seyi anlatmak istiyorum.
Yillar once ikinci el uygulamasindan bir gece elbisesi begenmistim. Saticiyla konuşmuştuk, ama almamıştım. O öylece kaldı.
Sonra burada bir arkadasim oldu. Günler aylar konustuk dertleştik.
Bir gün giyimden kuşamdan konuşurken ona dedim ki, yillar önce ikinci el uygulamasindan biriyle konuşmuştum. Senin o kisi oldugunu saniyorum. Elbise şu renkti, bedendi, fotoğraf şurada çekilmişti vs vs.
Arkadaşim şok oldu. Nasil bu kadar bildin yoksa beni taniyor musun diye. Elbisenin fotoğrafını gonderdi.
Gercekten yillar once konustugum o satici cikti.
Bir hikayem daha var, ilgisini ceken olursa anlatirim. Kalabalik olmasin.
Olumlama da denilebilir ama imgelemeye daha yakın sanırım. Uzun mesele anlatması biraz zor burada. Kaynak çok internette, ulaşabilirsiniz. Meditasyonda trans halinde imgeleme yapıyorsunuz.Yaratım meditasyonu mu biraz daha bilgi verebilir misiniz rica etsem olumlama gibi bir sey mi ? Ben acikcasi imgeleme yapmaya calisiyorum ama zihnim hep kaygili olacak mi olmayacak mi ? Zihninizi o kaygıdan nasil cikariyorsunuz yada peşini birakiyorsunuz
Yaşam şeysi.psikologla yaşam koçu aynı cümlede kullanılmaz bana göre.biri bilimsel ötekini demeyeyimmm belki banlanırımm
AnlıyorumPsikolog yada yasam koclarin sıkı sıkıya sarıldığı etkenler gibi bir sey
bana da anlatır mısınız hayrınıza?Anlıyorum
Ay anlat merak ettim ben deÖzel günlerde yaptığım ritüellerle elde ettiğim şeyler oldu ama belki de şans eseri olmuştur.
Aklından çıkmayan kişinin seni düşündüğü konusuna katılıyorum. Benim surekli deneyimledigim bir şey.
Bir de bunlara inanip ilgi duydukça hislerin gelişiyor.
Burada basima gelen bir seyi anlatmak istiyorum.
Yillar once ikinci el uygulamasindan bir gece elbisesi begenmistim. Saticiyla konuşmuştuk, ama almamıştım. O öylece kaldı.
Sonra burada bir arkadasim oldu. Günler aylar konustuk dertleştik.
Bir gün giyimden kuşamdan konuşurken ona dedim ki, yillar önce ikinci el uygulamasindan biriyle konuşmuştum. Senin o kisi oldugunu saniyorum. Elbise şu renkti, bedendi, fotoğraf şurada çekilmişti vs vs.
Arkadaşim şok oldu. Nasil bu kadar bildin yoksa beni taniyor musun diye. Elbisenin fotoğrafını gonderdi.
Gercekten yillar once konustugum o satici cikti.
Bir hikayem daha var, ilgisini ceken olursa anlatirim. Kalabalik olmasin.
Teşekkür ederim araştıracağımOlumlama da denilebilir ama imgelemeye daha yakın sanırım. Uzun mesele anlatması biraz zor burada. Kaynak çok internette, ulaşabilirsiniz. Meditasyonda trans halinde imgeleme yapıyorsunuz.
Zihnimi o kaygıdan çıkarmıyorum çünkü bende öyle aşırı bir kaygı hali yok. Olmazsa en kötü ne olur diye düşünüyorum genelde cevap “hiçbir şey” oluyor. Olmazsa sonucunda öleceğim bir durum yoksa kaygı duymam ben.
Önceki oturduğum evde komşumu esiyle beraber yemeğe davet edecektim. Kapidan uğradım davet ettim ama isim olarak tanışmadık. Eve geldim dedim ki ben niye kendimi tanitmadim. Utandim falan.Ay anlat merak ettim ben de
Ben transa geçmek üzereyimbana da anlatır mısınız hayrınıza?
AnlattimAnlatır mısınız lütfen
Bunu nasil yapiyorsunuz?Bahsettiğiniz şeyler.hakkında bilgim yok fakat avuç içi enerji mi ne zaman kullansam hiç boş dönmedi
Komsunuzun ismi çıksa belki kulaktan dolma bir yerlerde duyma ihtimali derdim. Ama yatılı yardımcısı çıkması şok etti gercektenÖnceki oturduğum evde komşumu esiyle beraber yemeğe davet edecektim. Kapidan uğradım davet ettim ama isim olarak tanışmadık. Eve geldim dedim ki ben niye kendimi tanitmadim. Utandim falan.
Sonra içime bir isim doğdu, isminin bu oldugunu düşünüyorum dedim eşime. Ayşe, Fatma gibi yaygin kullanilan bir isim degildi aklima gelen.
Tanıştıktan sonra öğrendim ki içime doğan isim evdeki yatılı yardımcılarının ismiymiş.
Evde yatili yardimci oldugunu bile bilmiyordum.
Bunun da enerjiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
Bende hevesten cok isin icine olumsuz dusunce ve negatif enerjiye donusuyor. Hemen olacak mi olmayacak mi diye kaygili bir hal oluyor. Dogru mu yapıyorum gibisinden. Sanirim bu yuzden daha kotu etkileniyorum. Gorseli nasil kullaniyorsunuz peki cizme vs gibi mi. Yoksa cevrede gorulen nesneler kodlar gibi mi
Ellerimi birbirine yakinlastiriyorum top tutuyor gibi düşünün ve 5 10 saniye içinde enerji anında geliyor çok güçlü hissediyorum ve o an istediğim şeyi olmuş olarak düşünüyorum ve inanın 1 saat sonra hop karşımda bazen 1 saat bile.sürmüyorBunu nasil yapiyorsunuz?
O evden o isim enerjisini aldim. Komşum çikmadı ama yardımcısı çıktı. Nasıl oluyor ben de anlamıyorum ama oluyor. Sık sık olan bir şey değil zaten. Hoşuma gidiyor ve beni korkutmuyor.Komsunuzun ismi çıksa belki kulaktan dolma bir yerlerde duyma ihtimali derdim. Ama yatılı yardımcısı çıkması şok etti gercekten