Enerji akışı

Özel günlerde yaptığım ritüellerle elde ettiğim şeyler oldu ama belki de şans eseri olmuştur.

Aklından çıkmayan kişinin seni düşündüğü konusuna katılıyorum. Benim surekli deneyimledigim bir şey.

Bir de bunlara inanip ilgi duydukça hislerin gelişiyor.

Burada basima gelen bir seyi anlatmak istiyorum.

Yillar once ikinci el uygulamasindan bir gece elbisesi begenmistim. Saticiyla konuşmuştuk, ama almamıştım. O öylece kaldı.

Sonra burada bir arkadasim oldu. Günler aylar konustuk dertleştik.

Bir gün giyimden kuşamdan konuşurken ona dedim ki, yillar önce ikinci el uygulamasindan biriyle konuşmuştum. Senin o kisi oldugunu saniyorum. Elbise şu renkti, bedendi, fotoğraf şurada çekilmişti vs vs.

Arkadaşim şok oldu. Nasil bu kadar bildin yoksa beni taniyor musun diye. Elbisenin fotoğrafını gonderdi.

Gercekten yillar once konustugum o satici cikti.😊

Bir hikayem daha var, ilgisini ceken olursa anlatirim. Kalabalik olmasin. 😁
Anlatır mısınız lütfen 😍

Yaratım meditasyonu mu biraz daha bilgi verebilir misiniz rica etsem olumlama gibi bir sey mi ? Ben acikcasi imgeleme yapmaya calisiyorum ama zihnim hep kaygili olacak mi olmayacak mi ? Zihninizi o kaygıdan nasil cikariyorsunuz yada peşini birakiyorsunuz
Olumlama da denilebilir ama imgelemeye daha yakın sanırım. Uzun mesele anlatması biraz zor burada. Kaynak çok internette, ulaşabilirsiniz. Meditasyonda trans halinde imgeleme yapıyorsunuz.

Zihnimi o kaygıdan çıkarmıyorum çünkü bende öyle aşırı bir kaygı hali yok. Olmazsa en kötü ne olur diye düşünüyorum genelde cevap “hiçbir şey” oluyor. Olmazsa sonucunda öleceğim bir durum yoksa kaygı duymam ben.

Özel günlerde yaptığım ritüellerle elde ettiğim şeyler oldu ama belki de şans eseri olmuştur.

Aklından çıkmayan kişinin seni düşündüğü konusuna katılıyorum. Benim surekli deneyimledigim bir şey.

Bir de bunlara inanip ilgi duydukça hislerin gelişiyor.

Burada basima gelen bir seyi anlatmak istiyorum.

Yillar once ikinci el uygulamasindan bir gece elbisesi begenmistim. Saticiyla konuşmuştuk, ama almamıştım. O öylece kaldı.

Sonra burada bir arkadasim oldu. Günler aylar konustuk dertleştik.

Bir gün giyimden kuşamdan konuşurken ona dedim ki, yillar önce ikinci el uygulamasindan biriyle konuşmuştum. Senin o kisi oldugunu saniyorum. Elbise şu renkti, bedendi, fotoğraf şurada çekilmişti vs vs.

Arkadaşim şok oldu. Nasil bu kadar bildin yoksa beni taniyor musun diye. Elbisenin fotoğrafını gonderdi.

Gercekten yillar once konustugum o satici cikti.😊

Bir hikayem daha var, ilgisini ceken olursa anlatirim. Kalabalik olmasin. 😁
Ay anlat merak ettim ben de

Olumlama da denilebilir ama imgelemeye daha yakın sanırım. Uzun mesele anlatması biraz zor burada. Kaynak çok internette, ulaşabilirsiniz. Meditasyonda trans halinde imgeleme yapıyorsunuz.

Zihnimi o kaygıdan çıkarmıyorum çünkü bende öyle aşırı bir kaygı hali yok. Olmazsa en kötü ne olur diye düşünüyorum genelde cevap “hiçbir şey” oluyor. Olmazsa sonucunda öleceğim bir durum yoksa kaygı duymam ben.
Teşekkür ederim araştıracağım ☺️🙏🏻

Ay anlat merak ettim ben de
Önceki oturduğum evde komşumu esiyle beraber yemeğe davet edecektim. Kapidan uğradım davet ettim ama isim olarak tanışmadık. Eve geldim dedim ki ben niye kendimi tanitmadim. Utandim falan.

Sonra içime bir isim doğdu, isminin bu oldugunu düşünüyorum dedim eşime. Ayşe, Fatma gibi yaygin kullanilan bir isim degildi aklima gelen.

Tanıştıktan sonra öğrendim ki içime doğan isim evdeki yatılı yardımcılarının ismiymiş.

Evde yatili yardimci oldugunu bile bilmiyordum.

Bunun da enerjiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Bahsettiğiniz şeyler.hakkında bilgim yok fakat avuç içi enerji mi ne zaman kullansam hiç boş dönmedi

Önceki oturduğum evde komşumu esiyle beraber yemeğe davet edecektim. Kapidan uğradım davet ettim ama isim olarak tanışmadık. Eve geldim dedim ki ben niye kendimi tanitmadim. Utandim falan.

Sonra içime bir isim doğdu, isminin bu oldugunu düşünüyorum dedim eşime. Ayşe, Fatma gibi yaygin kullanilan bir isim degildi aklima gelen.

Tanıştıktan sonra öğrendim ki içime doğan isim evdeki yatılı yardımcılarının ismiymiş.

Evde yatili yardimci oldugunu bile bilmiyordum.

Bunun da enerjiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
Komsunuzun ismi çıksa belki kulaktan dolma bir yerlerde duyma ihtimali derdim. Ama yatılı yardımcısı çıkması şok etti gercekten 🤯

Bende hevesten cok isin icine olumsuz dusunce ve negatif enerjiye donusuyor. Hemen olacak mi olmayacak mi diye kaygili bir hal oluyor. Dogru mu yapıyorum gibisinden. Sanirim bu yuzden daha kotu etkileniyorum. Gorseli nasil kullaniyorsunuz peki cizme vs gibi mi. Yoksa cevrede gorulen nesneler kodlar gibi mi

Çevrede o an enerjisi güzel gelen birseyle
Telde gördüğün birşey bile olabilir yani,bir görsel...
Bir gün o frekans düzeyine gelince beni bulur muhtemeln kodladiklarim,bu enerji tohumu yine boşa değil yani

Meditasyonda aynen senin gibiyim mesela
Ya 1 yada 2 sefer o boş zihini deneyimlemisimdir asla tam başaramıyorum gibi ama lezzetliydi...
o yüzden de frekans dinlemeye başladım bu ara bir kac konuda
Tam meditasyon hali gerektirmeyenlerden ilk etapta altında herhangi gömülmüş bir olumlama olmadan sadece frekans.
Beyin böyle böyle öğrenir diye tahmin ediyorum bakalım.

Ben böyle şeylere pek inanmam ama aklıma her gelen başıma geliyor neredeyse. Kalp gözüm mü açık,kalbim mi temiz artık bilmiyorum :KK70:

Bunu nasil yapiyorsunuz?
Ellerimi birbirine yakinlastiriyorum top tutuyor gibi düşünün ve 5 10 saniye içinde enerji anında geliyor çok güçlü hissediyorum ve o an istediğim şeyi olmuş olarak düşünüyorum ve inanın 1 saat sonra hop karşımda bazen 1 saat bile.sürmüyor 😊

Komsunuzun ismi çıksa belki kulaktan dolma bir yerlerde duyma ihtimali derdim. Ama yatılı yardımcısı çıkması şok etti gercekten 🤯
O evden o isim enerjisini aldim. Komşum çikmadı ama yardımcısı çıktı. Nasıl oluyor ben de anlamıyorum ama oluyor. Sık sık olan bir şey değil zaten. Hoşuma gidiyor ve beni korkutmuyor.

X