Enel_17 meleğine kavuştu

aynen...
benim daha hicbirseyim hazir degil.
enel kacinci haftadaydi bilen varmi?

aynen...
benim daha hicbirseyim hazir degil.
enel kacinci haftadaydi bilen varmi?

34 lerde olması lazımmm dünürüm!!!!

ay enelin doğum yaptığını söyledim şimdi vitaminsize hani mart annesiydiniz siz diyor hahahahahahadelikafadulden

enelcim bu satırları okuyacağını umut ederek yazıyorum, allah analı babalı büyütsün şaşırdım sevindim ne diyeyi allah ikinize d e sağlık versin
benim kızımda 34. hafta da dünyaya gelmişti şimdi canavar gibi tam bir cadı
senin bebişinde en kısa zamanda toparlanıp annesinin kucağındaki yerini alıcak merak etme

ay ilk mart annemiz...çok çok tebrik ederim enelcim.ay aylizimiz doğdu demek canım ya nasıl merak ediyorum ...bu arada benimde tembelliği bırakmam lazım ve hemen çantamı hazırlama lazım.

kızlar ya ben cok kotu oldum yaa cok sevındım valla gozlerım doldu aglıyorum senağlama yaa allahım tez zamanda saglıgına kavustursun bebısını ınsallah yaa hepimize hayırlı dogumlar diliyorum kızlarr

ben çeşmeleri açtım...hüngür hüngür ağlıyorum..çok şükür iyilermiş yaa..inşallah en kısa zamanda kucağında emzirir aylizi..canım yaaa...
enelcim o telaş sıkışıklığın arasında bizede dua etmişsin Allah razı olsun canım..
bizimde dualarımız sizinle
en kısa zamanda aramıza dön...

enelciğim gözün aydın canım ay nasıl heycanlandım ben ya
aramıza hoşgeldin ayliz bebek bir an önce annenin kucağındaki yerini al minik prensesimiz
ne güzel kızlar darısı bizlere

gözünüz aydın olsun...
allahım sag salim sıcacık yuvanıza gelmenizi nasip etsin bir an önce............

mart anneleride dogurmaya başladı sıra bizde..............
NİSAN.......

Ayy inanamıyorum ya neden bu kadar erken doğduki...Minicik ya daha. İnşallah küvözden çıkar bi an önce. Ay kızlar başladık demekki doğurmaya...Enelle aynı haftadaydık.

Dün doğum yaptıysa 35+0 da olması lazım.. Takvimi bugun 35+1 i gösteriyor.

ayyyy çok heyecanlandım yaaa. Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda kucağına alır inşallah. dualarımız onunla. ya kalbim yerinden çıkacak gibiiiiiii.

enelcim tebrikler en kısa zamanda bebeğinle olursun inşallah herşey gönlünce olsun.bebeğin analı babalı sağlıklı büyüsün.
inan çok şaşırdım ağlamamak için zor tuttum kendimi.

enelcim canım çok tebrik ediyorum allahım tez zamanda bebişinle evine sağ salim dönmeyi nasip etsin. çok çok sevindim. iyi haberlerini bekliyoruz.

ayyy tebriler ama beni büyük bi heyecan bastı yaa..
inşallah sağlkla sıhhatle evinize dönersiniz canım ya.. allah analı babalı büyütsün..
darısı başımıza...

enelcim tebrik ederim..Allahım ikinizede sağlık versin...inşallah en kısa zamanda evine ve kızına kavuşursun....ayyy okuyunca heyecan bastı beni...benim doğumumda şubat sonu gibi gözüküyo ve çantam bile hazır değil...uhhhyyy tirlediimmm....

masallah subhanallah
ne diyecegimi sasirdim, nutkum tutuldu..
rabbim aylizimize saglikli uzun bi ömür versin, hayirli bi evlat eylesin insallah
bi yandan yaziyorum bi yandan agliyorum.. yok böyle bisey ya.. ne kadar cok sevindim anlatamam enelim..
allah razi olsun, bizleride unutmamissin.. bizde aylizimiz icin duaciyiz..

İnanamiyorumm bende 35+1 im yani enelle ayni yiz ve o dogurmuşş Allah yardim etsin inşallah hepsine,hepimize....

Gerçekten insan gözyaşlarını tutmakta zorlanıyor.Rabbim kısa zamanda kızınla beraber sağlıkla evine dönmeyi nasib etsin.Çok fazla küvezde kalıcağını sanmıyorum ben.İnşaallah birkaç gün içinde evinden "biz geldik" diye haberlerini alır, Aylizimizin resimlerini görürüz.Dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…