Enel_17 meleğine kavuştu

ne yazacagimi bilemedim valla rüya gibi Allah anali babali büyütsün bi an önce sag saglim evinize dönersiniz ins. canim benim yaa ay cok tuhaf oldum bende dogurmak istiyom banane yaa

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin.gözünüz aydın.darısı başımıza inşallah.

Aman Yarabbim sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum yaaa...
Enelimizin saglik durumunun yerinde olduguna ve kizina kavustuguna cook sevindim ama kizini fazla göremediginede üzüldüm...

Umarim Anali babali büyür ve saglik durumu gün gectikce daha iyi olur...

Bütün dualarim onla beraber.. Beni bir heycan bir ates basti anlatamamdelikafaduldendelikafadulden

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Darısı başımıza :)))

ayyy kaç gündür giremiyodum acayip heyecanlandım okuyunca........
allahım analı babalı büyütsün inşallah... ben de her an doğurucam gibi geliyo.......

enelcim tebrik ederim minik melegin aylizi de seni de,

cok zor zamanlar gecirdiniz ama bak beraberce basardiniz bu yolculugu sonlandirmayi...

sen bizi basından beri yureklendirdin, inadınla, çabanla...

simdi bile yapmıssın aynı seyi, dogumdan korkmayın diyerek

en kısa zamanda gogsunde uyutmayi nasip etsin Allah sana kızını

ayliz bebek ne zor zamanlarda tutundu hayata, eminim cok kısa surecektir bu kuvozde gecen donem..

kendine iyi bak canimm

dualarımız onunla inşallah bebişiyle evine dönecek ve bizlere aylizin resimlerini gönderecek inşallah yarabbim

geçmiş olsun canım allah bebişinin tırnağına taş dokundurmasın sağlıkla evinize dönersiniz inşallaha.s.

Allah analı babalı büyütsün inşaallah en kısa zamanda saglıgınıza kavusursunuz inşaallah darısı basımıza :dance:

canım arkadaşım başlığı görünce inanamadımmmm:1shok: tekrar tekrar baktım

gözün aydın bak sen yaramaz ayliz hanıma amma aceleci çıktı seni çok merak etti sanırım allahım bi an önce kavuşmanızı nasip etsin:Saruboceq: sağlıklı huzurlu mutlu bi şeklide büyüt kızınııı :ecrin_bebek: doğum hikayeni okumak için sabırsızlanıyorummm ay daha dün gibiydi hamiş haberini aldığımız inanamıyorum hala çok mutlu oldum senin adına:1hug: ne diyim darısı benim oğluşumun başına :teytey::teytey:

tüm mart anelerini kutluyorum şimdidennnn inşallah hepiniz bir avazda kurtulursunuzzz :enbuyukkk:

Amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. Enelim gözünaydın canım. Allah sağlıkla kavuştursunda biranönce evinize çıkın ikinizde inşallah. Kızın çok dirençli biliyorsun. Hamilelikte beraber neler atlattınız bunuda atlatacak,annesine kavuşacak. Dualarımız sizinle canım benim. Hayırlı olsun bebişiniz.Allah analı babalı büyütsün.

benim esmer güzeli arkadaşım - güzelliği doğru ama esmer değil pek, olsun, biz öyle olmasına karar vermiştik :) -;
hayat sana ve bebeğine en güzel mutluluklarla bezeli olsun, her adımınızda Alalh yardımcınız olsun..
Biz o güzel kuşun illa annemle kalıcam diye ne meşakkatli yollardan geçtiğini hatırlarız, küvözde yada başka hastanede hiç fark etmez, o tatlı yaramaz annesini asla bırakmaz, ne inatçıdır oo :)
Allah saadetiniz daim etsin, cümlemizi içinden eksik etmesin..

e aglattin sen beni :1hug::1hug::1hug:

Enelcim tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Minik meleğinin minik ellerinden öperim. Tekrar gözün aydın olsun darısı başımıza sağlıklı bir şekilde inşallah...

sanırım en geç ben öğrendim,bi taraftan çok mutlu oldum senin adına bir taraftanda şoktayım bi garip oldum.Allah analaı babalı büyütsün.sağlıkla evinize dönersiniz umarım enelcim.hoşgeldin AYLİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…