:dance:arkadaşlar enelim bugün normal doğumla kızına kavuştu :teytey:
kzımız 2260 gr. şuan da küvözde enelde hastanede biraz önce mesajı geldi. hemen aradım sağlığı iyi hepinize çok selam söyledi. epidural normal doğum yapmış
hiç korkmamanızı söyledi çok rahat bir doğum olmuş.
gece sancıları başlamış yalancı sancı sanmış fakat geçmemiş
hastaneye gidinceye kadar 5cm açılma olmuş. epidural yapmışlar
tek üzüntüsü kızını bi doğduğu zaman görmüş
doğum yaptığı hastanede küvöz olmadığından minik kızını başka hastaneye götürmüşler ambulansla
yarın öğlen belki görebilirim kızımı dedi
dualarınızı bekliyoruz kızlar :Saruboceq:
allahım en kısa zamanda sağlıklı olarak hastaneden evlerine gelirler inşallah minik meleklerinle:Saruboceq::Saruboceq:
aminn inşallah canımANAAAA!!!! NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! Allahım sen büyüksün yarabbii!!!! Çok heyecanlandım. Allah analı babalı büyütsün! İnşallah tez zamanda iyi olur ikisi deee! Benden de çok selam söyle lütfen... Bize sık sık haber göndersin.
canım ne zaman çıkacağı hakkında bişey demediEnel'cim inşallah en kısa sürede bebeğinle evinize dönersiniz, forumda bize laf yetiştirirken Ayliz uyandı diye kalkar gider emzirir, gazını çıkartırken de göz ucuyla yazdıklarımıza bakarsın... Öyle doğurdum diye bizi yalnız bırakmak yok walla...
Selence'cim Enel ne zaman hastaneden çıkacakmış, bebeğin durumu için ne demişler... Bütün dualarımız elbetteki onlar için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?