• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enel_17 meleğine kavuştu

Her ne kadar bazı sebeplerden dolayı fazla katılamasamda aranıza,yazamasamda çok her zaman takip ettim hepinizi...En başından beri!Enel arkadaşımızında ilk günlerinden beri biliyorum hamilelik macerasını,ne zorluklarla geçirdiğini bu dönemi...Senin adına sağlıklı doğumun adına çok sevindim!Allah size, güzel kızınıza;meleğinize çok güzel bir hayat,bol şans,huzur,başarı ve mutluluk getirir inşallah!!! a.s. Beraber harika bir hayatınız olur! :nazar::nazar:Çok heyecanlandım,bakalım bizler neler yaşıyıcaz..... delikafadulden

Hayırlı uğurlu olsun Hayriye'nin bebeği, çok sevindim kolay bir doğum olmasına ve ayrıca normal doğum omasına. Bir an önce bebeğine kavuşmasını diliyorum.

Bende tebrik ediyorum arkadaşımızı. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda bebişin.

arkadaşlar enelden yeni bir haber yok mu??? lütfen haber alanlar bizleri de bilgilendirsin...
fazla bi değişiklik yok bebek hala hastanede enel annesinde ve hala bebeğini görebilmiş değil ama bugün konuştuğumuza göre salı günü görmeye gidecekmiş. mamayı kabul etmiyormuş minik kızımız anne sütünüde çok az içiyormuş ayrıca kusmaya başladından antibiyotik e başlamışlar
ama ben eminim iyileşek ve en kısa zamanda evine dönecekler sadece dualarımıza ihtiyaçları var :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fundacım sağol.çok güzel bir başlık olmuş.hepinize binlerce kez teşekkür ederim.sizlere çok duacıyım.doğum hikayemi en kısa zamanda yazacağım.şükür ben iyiyim.saat 4 te aradım doktorunu.antibiyotiğe devam ediyorlarmış.yarın kakasının tahlil sonucu temiz çıkarsa sütümü vericeklermiş.inşallah herşey iyi çıkar.
az kaldı sizlerdende güzel haberler bekliyorum.hastane çantanızı hazır edin.benimkinde 3-5 eksikler vardı.
hepinizi kocaman öpüyorum.

Enelcim öncelikle gözün aydın... Allah meleğimize şifa versin...dualarımız seninle jnm inş en kısa zaman da bebişinle evine donersin ...

kızlar haberleri hep buraya yazacağım.fazla giremiyorum biliyorsunuz.az önce doktorunu aradım.sarılığı devam ediyormuş.ama kaka tahlil değerleri düşük çıktığı için sütümü vermeye başlamışlar.onun dışında hiçbirşeyi yokmuş.şükürler olsun.yarın 6.günün sonunda görücem kızımı .sütte götürücem minik kızıma.çok özledim.hepinize sonsuz teşekkürler.öpüyorum.

:nazar:Maşallah Enelcim, sana da kızına da maşallah...:nazar:
Hep böyle iyi haberlerini bekliyoruz... Oh oh anne sütüne başladığına göre hem bağışıklık sistemi güçlenecek, hem de kilo almaya başlayacak... En kısa zamanda kucağına alıp evine dönmen dileğiyle...

kızlar haberleri hep buraya yazacağım.fazla giremiyorum biliyorsunuz.az önce doktorunu aradım.sarılığı devam ediyormuş.ama kaka tahlil değerleri düşük çıktığı için sütümü vermeye başlamışlar.onun dışında hiçbirşeyi yokmuş.şükürler olsun.yarın 6.günün sonunda görücem kızımı .sütte götürücem minik kızıma.çok özledim.hepinize sonsuz teşekkürler.öpüyorum.
haberler bizleride çok mutlu ediyor inan.
kızına kavuşacak olmana çok sevindim. senin yanında olduğunu hissedecektir mutlaka.

Hadi enelcim maşallah hep güzel haberlerle gel inş. En kısa zaman da bebişinini kucağına alıp evine götürürsün..evdeki kahkahalarla coşarsınız.güzel haberlerini bekliyoruz.jnm allah şifa versinnnn...

Güzel haberleinle bizlerde çok mutlu oluyoruz. Bir de kucağıan aldığın eve getirdiğin zaman bizde ççooookk mutlu olucaz allahım o günleri en kısa zamanda göstersin hayırlısıyla.

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün a.s.

Back