Endskopi hakkında bilgi

istnbll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
8
1
Merhabalar miğdemde reflü varmış...2 aydır ilaç kullanıyorum hiç işe yaramadı doktor endoskopi istedi fakat korktuğum için yaptıramıyorum.yakın zamanda yaptıran var mı acaba?özel hastanede uyutarak yapıyorlarmış diye duydum bilgisi olan varmıdır?biran önce yaptırmam gerekiyor

Ben endoskopi yaptırdım çok çok yakın bir zaman değil (2007 yılıydı) ama öyle düşündüğün gibi korkutucu değil. Ben uyanıktım ama ağrı duymamam için damar yolundan bir ilaç verdiler. Kafam güzeldi yani :)))) çok rahat girdim çıktım. Yalnız sana tavsiyem yanında biri olsun ki endoskopi sonrası sana sahip çıksın

Canım uyutularak endoskopi çok rahat. hiç bir şey hatırlamıyorsun. hiç korkmadan yaptırabilirsin.
çok geçmiş olsun....

Korkma damardan bir ilaç veriyorlar, sen ordasın teknik olarak ama kafa yok. Yanında güçlü kuvvetli biri olsun, büyük ihtimalle tekerlekli sandalyeyle çıkacaksın, kendine gelene kadar mukayyet olsun sana.

teşekkür ederim arkadaşlar..devlet hastanesinde damar yolundan ilaç vererek yapıyorlarmıdır?ben özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum da pahalımıdır sizce?

teşekkür ederim arkadaşlar..devlet hastanesinde damar yolundan ilaç vererek yapıyorlarmıdır?ben özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum da pahalımıdır sizce?

Ben Hacettepede yaptırmıştım yani devlette hiç para ödememiştim. Özelde ne kadar olduğunu bilmiyorum.

Ben özel hastanede yaptırdım 270 lira vermiştim. Devlet hastanesini bilemiyorum canım.

Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konunuz "Genel sağlık bilgileri" başlığına taşındı.

bende şimdi medical parkla görştüm muayene ücreti 75 tl miş.endoskopi ücreti için 1 de arayın dediler bakalım ne fiyat vercekler.teşekkür ederim yardımlarınız için..

bende iki defa oldum uyutularak çok rahattım fakat kızım 15 yaşında devlet hastanesinde uyutmadan ağızdan sprey sıkılarak yaptılar,kızım çok kötü geçtiğini söyledi spreyin dahi faydasını görmedim dedi resmen işkence dedi,uyutarak yapılması tercihim çünkü boğaz bu....sert bir hortum ister istemez insanın nefesi gidiyor....geçmiş olsun...

ben 2 ay önce yaptırdım o kadarda korkulacak bişey değil 3 dakka süren bişey sonuçta biraz geğiriyorsun tabi ama uyutmaya falan hiç gerek yok neden narkoz alacaksınki biraz cesaret edin ve direk girin endoskopiye boşuna narkoz almayın vücudunuza. zaten boğazınız uyuşuyor hiç acı falan yok.

Evet bende cesaret edemedim devlet hastanesinde yaptırmaya özel hastanede yaptırcam yarın muayene olup endoskopi için randevu alcam.sakinleştirici etkisi ne zaman geçiyo acaba ?

Evet bende cesaret edemedim devlet hastanesinde yaptırmaya özel hastanede yaptırcam yarın muayene olup endoskopi için randevu alcam.sakinleştirici etkisi ne zaman geçiyor acaba ?

bende özellerde ilaçlı ( narkozlu) endoskopi fiyatlarını merak ediyorum...

bilgisi olanlar paylaşsın lutfen :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…