Taş la görüşmedim 1000 $ muayene ücreti istedi sanırım 135 bin euro da ameliyat ücretiSüleyman tas ne kadar dedi. Selahattın ozmen derin planmı yapıyor. Cok yoruldum su yuz germe arastırmasından asla emın olamıyorsun
Endoskopik 5 yıl diyorlar hatta biri endoskopik çöptür paranızı boşa harcamayın demiş ama derin planda da komplikasyon çok o yğzden korkuyorum açıkçasıEndoskopik olan işlemler ne kadar süre idare ediyor ben en çok bunu merak ediyorum.
Derin plan ve endoskopik farkı nedir,
o kadar para verip, acı çekip, 1 yılda eski haline dönecekse değer mi? Kafamda deli sorular.
Temporal facelift ameliyatı olan biri olarak sıkıntı yaşadığım çok şey var.
Selahattin bey evet derin plan ama arkadaşımı revizyon yapmasına rağmen çok iyi iş çıkardıSüleyman tas ne kadar dedi. Selahattın ozmen derin planmı yapıyor. Cok yoruldum su yuz germe arastırmasından asla emın olamıyorsun
Derin planı iyi yapan biri olursa sonuc harıka olur. Ama Ehıl olmayan bırı yaparsa sınır hasarı ve yuz felcı ıhtımalı cok yuksek. Derin olan konusunda deneyimli bir doktor arıyorum bende. Selahattın beyi eizden duydum onu arastıracagım simdiEndoskopik 5 yıl diyorlar hatta biri endoskopik çöptür paranızı boşa harcamayın demiş ama derin planda da komplikasyon çok o yğzden korkuyorum açıkçası
Endoskopik 5 yıl diyorlar hatta biri endoskopik çöptür paranızı boşa harcamayın demiş ama derin planda da komplikasyon çok o yğzden korkuyorum açıkçası
Derin planı iyi yapan biri olursa sonuc harıka olur. Ama Ehıl olmayan bırı yaparsa sınır hasarı ve yuz felcı ıhtımalı cok yuksek. Derin olan konusunda deneyimli bir doktor arıyorum bende. Selahattın beyi eizden duydum onu arastıracagım simdi
Merhaba bende yüz germe ameliyatı araştırma yapıyorum olmak istiyorum sizin bahsettiğiniz doktorlardan sadece Süleyman Taş diye bir doktor Instagram dan görmüştüm ben plastik cerrah olan bir doktoru takib ediyorum 6 seneye aşkın Nişantaşı'nda kliniği Volkan Kıyak lolita lift diye patenti kendine ait olduğu bir mini yüz germe ameliyatı yapıyor sonuçlar mükemmel oluyor ben bu senenin 8 Kasım'da sormuştum fiyat olarak 5 bin evro dediler bu da bana çok geldi benim bütçem su anlık yetersiz geldi ben parayı toparlayana kadar nekadar olur bilmem size de yardımcı olursam bu bilgi yazmak istedimHerkese merhaba orta yüz germe ve boyun germe ile ilgili epey süredir doktor araştırıyorum forumda okuduğum bir çok tavsiye edilen doktoru da okudum ama nedense hep içime sinmeyen birşeyler var..İstedim ki hepimiz bir çatı altında toplanıp bilgi fikir alışverişinde bulunalım okuduklarım beni tatmin etmediği için üye olup kendim bir başlık açtımöncelikle Tunç Tiryakiden neden hiç bahsedilmemiş derken gün be gün bende kendisinden uzaklaşıyorum (Kasım sonu randevum olmasına rağmen) yaptığı ameliyatlar sayfasına bakınca öncesi sonrası çok bir fark yok doğal yapıcam diye sanki neredeyse dokunmamış hastalarına bunu sosyal medya asistanına yazdığımda haklısınız eminim size uygun başka cerrahlarda bulabilirisiniz dedi Bu arada muayene ücreti çok yüksek iptal edip etmemek arası kararsızım araştırmalarım arasında 2. Doktor Karaca Başaran onunda muayenesi 4 sene öncenin burun ameliyatı fiyatı neredeyse İşleri bir nebze daha gözle görülebiliyor sanki 3. Gitmeyi çok istediğim Süleyman Taş ancak hepsinin 3 katı muayene ücretini duyunca zaten ameliyat ücretini de karşılayamam deyip vazgeçtim bir 5 sene daha para biriktirmem lazım geriye kalan Zekeriya kul onda da bir arkadaşımın ablası oldu sonuç müthiş ama ben estetikten yana şanssızım dişim bulamaçta kırılır fiyatı makul ama onu en sonlara bıraktım selahattin Özmen e yine arkadaşım oldu sonuç güzel yazdığım bu isimlerle ilgili bilgi sahibi olan ameliyat yaptıran herkesten yardım rica ediyorum
Volkan bey in asistanı ile kasım 2023 de görüştüm 5000 E fiyat verdi 2 kez Ağustos 2024 de görüştüm fiyatı 7 bin e çıkardı bir önceki yazdığı 5000 £ olan mesajı da geri aldı(instagramda yazışmıştım) bu beni açıkçası aptal yerine koymaya çalışmak oldu zam geldi diyebilirsin ama neden 5 bin Euro yazan mesajı geri alıyorsun resmini yazışmanın dosyaya ekliyorum ordan bakabilirsiniz ve onda ki sorun şu ki lokal anestezi ile muayenehane de yapıyor sedasyon da yok bu bana hem güvenilir gelmedi hem de konforsuz geldi o yüzden eledim bi kaç yerde de dikiş izleri ile ilgili kötü yorumlar okuyunca elemiş oldum bir çok sebepten..Ama yukarıda yazdıklarımla volkan bey arasında hem tecrübe hem fiyat açısından korkunç fark var volkan bey o skalada değil şı günlerde bir Selçuk yazan la randevu alabilirsem görüşeceğim ama onunla ilgili de hiç yorum yok ve op dr..okuduğu okul da…bilemedim yine karıştım kaldınMerhaba bende yüz germe ameliyatı araştırma yapıyorum olmak istiyorum sizin bahsettiğiniz doktorlardan sadece Süleyman Taş diye bir doktor Instagram dan görmüştüm ben plastik cerrah olan bir doktoru takib ediyorum 6 seneye aşkın Nişantaşı'nda kliniği Volkan Kıyak lolita lift diye patenti kendine ait olduğu bir mini yüz germe ameliyatı yapıyor sonuçlar mükemmel oluyor ben bu senenin 8 Kasım'da sormuştum fiyat olarak 5 bin evro dediler bu da bana çok geldi benim bütçem su anlık yetersiz geldi ben parayı toparlayana kadar nekadar olur bilmem size de yardımcı olursam bu bilgi yazmak istedim
Siz kime yaptırdınız sakıncası yoksaGerçekten insan korkuyor.
Benim şakak germe ameliyatım 8 ay oldu ama kaşlarım hala milim oynamıyor mesela,
belki sinirler zedelendi ne oldu bilmiyorum.
Lütfen çok dikkat edin çok araştırın, hatta idare edilebilecek durumdaysanız hiç yaptırmayın derim ben.
Sosyal medyadaki kusursuz fotoğraflara ben hiç inanmıyorum artık.