Herkese merhaba orta yüz germe ve boyun germe ile ilgili epey süredir doktor araştırıyorum forumda okuduğum bir çok tavsiye edilen doktoru da okudum ama nedense hep içime sinmeyen birşeyler var..İstedim ki hepimiz bir çatı altında toplanıp bilgi fikir alışverişinde bulunalım okuduklarım beni tatmin etmediği için üye olup kendim bir başlık açtım öncelikle Tunç Tiryakiden neden hiç bahsedilmemiş derken gün be gün bende kendisinden uzaklaşıyorum (Kasım sonu randevum olmasına rağmen) yaptığı ameliyatlar sayfasına bakınca öncesi sonrası çok bir fark yok doğal yapıcam diye sanki neredeyse dokunmamış hastalarına bunu sosyal medya asistanına yazdığımda haklısınız eminim size uygun başka cerrahlarda bulabilirisiniz dedi Bu arada muayene ücreti çok yüksek iptal edip etmemek arası kararsızım araştırmalarım arasında 2. Doktor Karaca Başaran onunda muayenesi 4 sene öncenin burun ameliyatı fiyatı neredeyse İşleri bir nebze daha gözle görülebiliyor sanki 3. Gitmeyi çok istediğim Süleyman Taş ancak hepsinin 3 katı muayene ücretini duyunca zaten ameliyat ücretini de karşılayamam deyip vazgeçtim bir 5 sene daha para biriktirmem lazım geriye kalan Zekeriya kul onda da bir arkadaşımın ablası oldu sonuç müthiş ama ben estetikten yana şanssızım dişim bulamaçta kırılır fiyatı makul ama onu en sonlara bıraktım selahattin Özmen e yine arkadaşım oldu sonuç güzel yazdığım bu isimlerle ilgili bilgi sahibi olan ameliyat yaptıran herkesten yardım rica ediyorum