- 13 Aralık 2017
- 109
- 37
- 59
Ben de endoskopik 100 germe yaptırdım badem göz Yanaklarım kaldırıldı aslında Avrupa’da bunu Facete face diyorlarMeraba bu islem hakkinda bilgi vrebilirmisiniz orta yuz gibimi kesildi ,suan memnun musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de endoskopik 100 germe yaptırdım badem göz Yanaklarım kaldırıldı aslında Avrupa’da bunu Facete face diyorlarMeraba bu islem hakkinda bilgi vrebilirmisiniz orta yuz gibimi kesildi ,suan memnun musunuz
Merhaba bi kac til gecmis memnun musunuz acabaDerin plan yuz germe yaptirdiniz sanmistim.ben derin plan yaptırdım drum dolgulari temizledigini söyledi ve gerdi fazlalik deriyi aldi.iki yilda bir iple yuz germeyle ugrasilmaz bence...
Merhaba bende sadece orta yuz istiyorum yaptirdiniz mi memnun msunuzBen sadece orta yüZ germe olacagım gözlerime elletmicem ki çok az sıkıntım var zaten orta yüzde de. 22bin çok geldi o yüzden. Benim operasyonum fazla trafmatik olacagını düşünmüyorum o yüzden hızlı iyileşme gösterecegime de inanıyorum. Hayırlısı bakalım
Orta yüz mu oldunuz MEMnun musunuzMerhaba, bende ameliyat olalı bir buçuk ay oldu. Ameliyat öncesi karar aşamasında forumdan çıkmıyordum:) o yüzden bende deneyimlerimi paylaşmak istiyorum dileyen arkadaşlarla
Valla ben bu işten hiç bir şey anlamadım ip askı yaptıralım dedik yaşımız erken dedik ip askı işe yaramıyor 1-2 ayda eskiye dönüyor dediler midface lift yaptıralım dedik etkisi kısa değmez o paraya dediler napıcaz hiç bilemiyorum benim derdim nazolabiallerim♀Ben 2013de ercan karacaogluna yaptirdim. Faydasi. 1sene. Eger yuzunuzde sarkik warsa hic yarari yok. Ustelik vücudumdan yag alip yanaklarima doldurdu. Simdi o yaglar kaslarimdan ayrildi ve sarkiyor. Kaslarimda asymetrilik war. Gidin yüzünü zu gerdirin ameliyatka guzelce veya askilarla idare edin. Coook agrili bir iislem ustelik
Yüzde şarkılık yoksa nazolabial dolgu yeterli. İp askıyı asla düşünme. Kalıcı değil. Doktorların kolayına geliyor. Basit kalıcı olmayan bir yöntemle dünyanın parasını alıyorlar.Valla ben bu işten hiç bir şey anlamadım ip askı yaptıralım dedik yaşımız erken dedik ip askı işe yaramıyor 1-2 ayda eskiye dönüyor dediler midface lift yaptıralım dedik etkisi kısa değmez o paraya dediler napıcaz hiç bilemiyorum benim derdim nazolabiallerim♀
Ben 1cc dolgu yaptırdım 1 hafta güzeldi sonra puffff sanki balon söndü çabuk eridi yada 1cc değil 2 mi yaptırmalıydım bilmiyorum ama ik 1 hafta 10 gün çok begenmiştim.Yüzde şarkılık yoksa nazolabial dolgu yeterli. İp askıyı asla düşünme. Kalıcı değil. Doktorların kolayına geliyor. Basit kalıcı olmayan bir yöntemle dünyanın parasını alıyorlar.
Geçici dolgu öyle. Kalıcı olunca da sakıncaları var. Sana önerim kalsiyum hidroksiapatit dolgu yaptır Hem kollajen uyarıyor hemde kalıcılığı uzun yıllar sürüyor. Marka olarak Luminera öneririm. Bir araştır istersen.Ben 1cc dolgu yaptırdım 1 hafta güzeldi sonra puffff sanki balon söndü çabuk eridi yada 1cc değil 2 mi yaptırmalıydım bilmiyorum ama ik 1 hafta 10 gün çok begenmiştim.
Tamam teşekkür canım bunu araştırıcam.Geçici dolgu öyle. Kalıcı olunca da sakıncaları var. Sana önerim kalsiyum hidroksiapatit dolgu yaptır Hem kollajen uyarıyor hemde kalıcılığı uzun yıllar sürüyor. Marka olarak Luminera öneririm. Bir araştır istersen.
Canım senin önerebileceğin bir doktor var mı? İst/Anadolu yakasındayım ben.Geçici dolgu öyle. Kalıcı olunca da sakıncaları var. Sana önerim kalsiyum hidroksiapatit dolgu yaptır Hem kollajen uyarıyor hemde kalıcılığı uzun yıllar sürüyor. Marka olarak Luminera öneririm. Bir araştır istersen.
Siz yaptırdınız mı memnun musunuzGeçici dolgu öyle. Kalıcı olunca da sakıncaları var. Sana önerim kalsiyum hidroksiapatit dolgu yaptır Hem kollajen uyarıyor hemde kalıcılığı uzun yıllar sürüyor. Marka olarak Luminera öneririm. Bir araştır istersen.
Şimdi gördüm yorumunuzu dolgu yaptı doktor 1cc starfill diye bir marka ilk 15 gün çok beğendim sonra eridiYüzde şarkılık yoksa nazolabial dolgu yeterli. İp askıyı asla düşünme. Kalıcı değil. Doktorların kolayına geliyor. Basit kalıcı olmayan bir yöntemle dünyanın parasını alıyorlar.
Bu arada onuda araştırdım bu sitede ondan da çok memnun değiller gibi bilemedimGeçici dolgu öyle. Kalıcı olunca da sakıncaları var. Sana önerim kalsiyum hidroksiapatit dolgu yaptır Hem kollajen uyarıyor hemde kalıcılığı uzun yıllar sürüyor. Marka olarak Luminera öneririm. Bir araştır istersen.
Sanki o değil de ona benzer başka markada topaklanma okudum ben ben de bu dolguyu merak ediyorum kimse de cevap yazmamışBu arada onuda araştırdım bu sitede ondan da çok memnun değiller gibi bilemedim
Cok haklısınız cokkYa bu site eskiden ne güzeldi bişi yaptırırlar foto ekler memnunum doktorum bu derlerdi şimdi milletin ağzından kerpetenle laf alıyoruz
Bana yardımcı kimse olmadı buradan. Ben bi dr. a gittim. Dolgu ve botoks icin. Nazobiallerim beni delirtiyor. Dolgu konusunda cok endiseliydim. Gittigimde doktora benim istediklerimi yaptıran bi hanimla tanistim. O da nazobial dolgu yaptiriyormus. Cok doğal cok guzeldi soylemeseydi anlamazdim. Hep isteğim bu islemi yaptiran birini gozumle gormekti o da oldu. Bana 2 ml dolgu önerdi dr. Ben 1ml icin hazirlkli gitmistim. Simdilik bütçemi aştığı icin erteledim. 1ml 3000 TL. Doktor ve uygulama yaptığı hamimi gozumle gormem bana cok guven verdi. ( Benim gibi arastiran vatsa belki yardimci olur diye yazdim.
hangi doktor canım ama 1 ml 3000 çok değil mi ya sankiBana yardımcı kimse olmadı buradan. Ben bi dr. a gittim. Dolgu ve botoks icin. Nazobiallerim beni delirtiyor. Dolgu konusunda cok endiseliydim. Gittigimde doktora benim istediklerimi yaptıran bi hanimla tanistim. O da nazobial dolgu yaptiriyormus. Cok doğal cok guzeldi soylemeseydi anlamazdim. Hep isteğim bu islemi yaptiran birini gozumle gormekti o da oldu. Bana 2 ml dolgu önerdi dr. Ben 1ml icin hazirlkli gitmistim. Simdilik bütçemi aştığı icin erteledim. 1ml 3000 TL. Doktor ve uygulama yaptığı hamimi gozumle gormem bana cok guven verdi. ( Benim gibi arastiran vatsa belki yardimci olur diye yazdim.