Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmiş olsun sureç nasıldı acı agrı durumunuz nasıl doktorunuz kımdı bılgı verırmısınızMerhabalar pazar günü endoskopik kaş kaldırma sakak germe ameliyatı oldum yüzüm aşırı şiş doktor cuma günü dikişleri aldirabilirsin dedi demir dikişte var çok acıtırmi benzer durumu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Biraz sabır on güne geçer.ben soğuk suyla yıkıyorum ara ara ve evdeki kaloriferi kapatmıştım.bol su içmiştimMerhabalar pazar günü endoskopik kaş kaldırma sakak germe ameliyatı oldum yüzüm aşırı şiş doktor cuma günü dikişleri aldirabilirsin dedi demir dikişte var çok acıtırmi benzer durumu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Merhabalr kombine ameliyat oldum pazar günü endoskopik kaş kaldırma,şakak germe ,dudak liplift doktorum çok çok iyiydi liplift yapmak istemedi gerek yok dedi. Pazar ameliyat oldum pazartesi taburcu oldum bugün dikislerimi aldırdım yüzüm halen şiş ama herkes çok güzel olduğunu söylüyor şişlikler olsada bende çok beğendim not şişlikler benim hatam ağzımın içinde dikis olduğunu bilmiyordum kaynar kahve arkasından soğuk su içtim ertesi gün şişti buz boymak lazimmisGecmiş olsun sureç nasıldı acı agrı durumunuz nasıl doktorunuz kımdı bılgı verırmısınız
Çok teşekkür ederim .. sonuçtan menmunmusunuz pekiBiraz sabır on güne geçer.ben soğuk suyla yıkıyorum ara ara ve evdeki kaloriferi kapatmıştım.bol su içmiştim
Benim 2 yıl oldu gayet memnunum kendime yaptığım en iyi şey diyebilirimÇok teşekkür ederim .. sonuçtan menmunmusunuz peki
Çok araştırdım yaptıranlarla irtibat kurdum muharrem demirogullarina yaptırdımKimlere ameliyat olduniz gecmis olsun :) bende dusunuyorum artik
Benim 2 yıl oldu gayet memnunum kendime yaptığım en iyi şey diyebilirim
Bende düşünüyorum. Şakak germe. Muharrem bey nası peki memnun kaldınız mı acaba? Fiyat olarak operasyonlar totalde ne kadar ödediniz?Çok araştırdım yaptıranlarla irtibat kurdum muharrem demirogullarina yaptırdım
Merhaba! Bende düşünüyorum, yaptırmadan önceki ve 2 yıl sonraki resimlerinizi paylaşırmısınız?Benim 2 yıl oldu gayet memnunum kendime yaptığım en iyi şey diyebilirim
Merhaba, siz yanlis hatirlamiyorsam Zekeriya Kul a endoscopic orta yuz germe yaptirmistiniz degil mi ?Benim 2 yıl oldu gayet memnunum kendime yaptığım en iyi şey diyebilirim
Merhabalar pazar günü endoskopik kaş kaldırma sakak germe ameliyatı oldum yüzüm aşırı şiş doktor cuma günü dikişleri aldirabilirsin dedi demir dikişte var çok acıtırmi benzer durumu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim
En olmak istediğim ameliyat şu anda :) acıtır mı bilmiyorum umarım acıtmaz saçların olduğu yerde kafada kesik dikiş var mı acaba?Merhabalar pazar günü endoskopik kaş kaldırma sakak germe ameliyatı oldum yüzüm aşırı şiş doktor cuma günü dikişleri aldirabilirsin dedi demir dikişte var çok acıtırmi benzer durumu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Merhaba, kime ameliyat oldunuz. Bende yüz germe ve liplift düşünüyorum ama çok korkuyorumSizin adınıza çok sevindim inşallah benimkide guzel olur
Merhaba, bende tam yüz germe istiyorum yakın zamanda. Şimdi nasılsınız? Dr un adını yazarmisiniz? Özelden de yazabilirsinizMerhabalr kombine ameliyat oldum pazar günü endoskopik kaş kaldırma,şakak germe ,dudak liplift doktorum çok çok iyiydi liplift yapmak istemedi gerek yok dedi. Pazar ameliyat oldum pazartesi taburcu oldum bugün dikislerimi aldırdım yüzüm halen şiş ama herkes çok güzel olduğunu söylüyor şişlikler olsada bende çok beğendim not şişlikler benim hatam ağzımın içinde dikis olduğunu bilmiyordum kaynar kahve arkasından soğuk su içtim ertesi gün şişti buz boymak lazimmis
Merhaba siz kime ameliyat oldunuz? Lütfen yardımcı olunSizin adınıza çok sevindim inşallah benimkide guzel olur