• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopi

Danyx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
25
11
3
Merhaba ben yaklaşık 4 5 aydır mide yanması ve bulantı çekiyorum özellikle bulantım o kadar rahatsız edici bir boyutta ki dışarı çıkamaz oldum çıksam da sonu kusmayla bitiyor zaten doktora gittim bir çok kez idrar yolu enfeksiyonu diyip sürekli gönderiyor ama ben ilaç kullanmama rağmen her geçen gün daha da kötü oluyorum endoskopi düşünüyorum devlet hastanesine gittim 3 5 ay sonraya anca endoskopi randevusu alabilirsin dedi doktor yaptırmaya pek meraklıda değil zaten özelde nasıl işler endoskopi işleri bilen var mı muayene ücretiyle birlikte endoskopi ne kadar tutar ne kadar süreye randevu verebilirler lütfen en ufak fikri olan paylaşsın

Fiyat bilmiyorum ama ayılıp yapan yerler var korkun varsa. Bende gidicem eğer erken gidersem sana yazarım

Korkum yok ya bu ağrıyı çekmektense bir seferde olsun bitsin diyorum ama gastroya bile randevu bulamadim daha bayram girdiği için 27sine alabildim sen gittiysen bana bilgi verebilir misin

Back