Endoskopi ve kolonoskopi genel anestezi ile

ay şeylerden müzdaribiz. bana da sedasyon verip endoskopi yaptılar. kan tahlillerim temiz ama bu şikayetlerim neden bilmiyorum....
Benimde Endoskopide hafif gastrit çıktı o bu kadar yapmaz diyorlar tahliller temiz ama agrılarım bulantım devam edıyor neden bilmiyorum alternatif yöntemleri denemeyi düşünüyorum kudret narı macunu mideye iyi geliyor diyorlar yaptım ay dolmasını bekliyorum denemek için.Rabbım herkese şifa versin inşallah

Helikobakteriye baktılar mi acaba siz de?
Dr ona bakalım diye örnek almış. Bulantı yok ben de sadece ağrı hatta bugun de sol gogsumde aralikli agri girip çıkıyor.
Endoskopide bir şey çıkmadı bakalim bu bakteri icin ne cikacak. Hayırlısı inşallah. Rabbim herkes şifalar versin sağlık versin

Evet bakıldı o da çıkmadı bende de sol göğsüme kadar çıkıyor agrı benimde sizin gibi ağrı gırıp çıkıyor.Dün tekrardan tahlıl verdım tomografıcekılecegım en son

Evet bakıldı o da çıkmadı bende de sol göğsüme kadar çıkıyor agrı benimde sizin gibi ağrı gırıp çıkıyor.Dün tekrardan tahlıl verdım tomografıcekılecegım en son
Aynen sol taraf bende de ağrılı.
Dr bir şey çıkmazsa tomografi isteyecek benim de Allah yardımcımız olsun

Kalbiniz de tekleme gibi ağırlık baskı oluyor muydu

Şuan ne durumdasınız aynı şeyleri yaşıyorum ve sonuç bulunamadı henüz muhtemelen benimde endoskopi ve kolonoskopi olcak
Merhabalar end. kolonoskopi de birşey çıkmadı tiroid değerlerimde sıkıntı vardı sonradan anlaşıldı haşimato çıktı ondan sebepmiş uzun bir süre probiyotik kullandım yediklerime dikkat ettim glüteni kestim uzun bi süre düzeldim hamd olsun.İnşallah sizinde basit birşeydir biran önce geçer tedavisi kolay sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…