Endoskopi ve kolonoskopi genel anestezi ile

budagecer-gcr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
47
24
42
Merhaba arkadaşlar haftaya genel anestezi ile endoskopi ve kolonoskopi işlemim var daha önce yaptıran arkadaşlar yardımcı olabılırmı genel anezteziyle işlem zormu daha önce hiç olmadım korkuyorum

Ben degil ama cevremde cok insan yaptirdi. Anestezi altinda oldugu icin hic zorlanmadilar. Gayet rahat atlattilar. Gecmis olsun

Kolonodkopi olmadim . Endoskopi de hic bi işlem yaptırmadan oldum yapanlar telkile elimi tutarak yapmslardi sonra kalktım gittim..
Sorunların nedir .

Kolonodkopi olmadim . Endoskopi de hic bi işlem yaptırmadan oldum yapanlar telkile elimi tutarak yapmslardi sonra kalktım gittim..
Sorunların nedir .
Uyuşturmadan yapan yer bulamadım 3-4 yer ile görüştüm ya sedasyon ya anestezi deniliyor.
Açken Mide bulantısı tokken karında rahatsızlık agrı ve sol üst karın bölgemde hiç geçmeyen agrı hatta acı var.Birazda kabızlık. kötü birşey çıkmaz inşallah

Cikmaz ins.. karin sisligin gegirme de var mi

Sizin neydi rahatsızlıgınız acaba

Geçmiş olsun sizede.Genel anestezi ile yapılacak çarşamba günü inşallah rahat geçer benimde
Tesekkur ederim.sizin de gecmis olsun ve dedigim gibi korkmayin hic birsey hissetmiyorsunuz sadece anestezi vermek icin damar yolu aciyorlar ve 20-30dakikada uyandirilmis oluyorsunuz...biopsi aliniyor ve 1 hafta 10gun icinde de sonuclaniyor...saglikla bisey yoktur insallah ..ben hep kotu senaryolarla yaptiriyorum ama sukur kronik gastrit ve reflum var benim Rblabim hrpimizi beterinden korusjn..mide agrisi,mide yanmasi ,aci geyirme,gaz ,sirta vurma hepsini bizzata yasadim ve halen ara ara yasiyorum

Benimde sırt agrılarım olmaya başladı ve koltuk altımda agrıda başladı bi enfeksıyon var sanırım o korkutuyor beni inşallah benimde basit ve biran önce tedavı edilecek birşey çıkar. Kolonoskopi de biraz korkutuyor ama nasip herşey korksamda olmam gerekiyor

Kolonoskopiden de kirjmayin ikisini de hissetmiyorsunuz..Rabbim hepimize saglik sifa versin insallah .

İşlemi bugün oldum hazırlık süreci çok kötüydü ama genel anestezi altında çok rahat geçti gerçekten yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Yemeklerden sonra oluyor benim genelde karnımda kaburga altlarımda agrı var sol tarafımda yara gibi acıyor sırtımada vuruyor son 2 haftadır

ay şeylerden müzdaribiz. bana da sedasyon verip endoskopi yaptılar. kan tahlillerim temiz ama bu şikayetlerim neden bilmiyorum....

Ben acilden gittigim için anestezisiz kolonoskopi oldum berbat bir şeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…