- Emoji Skoru
- 142
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi fikir_matik
Arkadaslar 1,5 sene oldu doğum yaptım ameliyattan sonra doktor rahim duvarında kalınlaşma var biz buna endometrium diyoruz dedi.lekelenme var buda ilerleyen zamanlarda sana problem yaratabilir.adetlerin agrılı olur eminim dedi.evet gercekten doğruydu cok agrılı geciyordu.bi ilaç vermişti kadın doğum ilacı bunu 6 ay kullan dedi sonra tekrar gel bi kontrol yapalım dedi.ben ilacı aldım 2 ay kullandım sonra bir daha hiç almadım yani önemsemedim..3 4 aydır idrar tutamama bölgede kaşıntı ilişki esnasında canım acıyor yeri geliyor dayanamadığımda oluyor rahim içinde acı ağrı hissediyorum.adetlerim düzensizleşti kanamalarım azaldı.şimdi doğum doktorumdan randevu aldım.1 hafta öncede üroloji polikliğine gittim idrar kaçırma yüzünden öle anlattığınız kadar bi enfeksiyon yok dedi.
Bilmiyorum arkadaslar ya acaba bu hastalıktan mı oluyor.içime bir korku sardı ihmal ettim cok pişmanım inşallah önemli bişey yoktur.BÖYLE BİR HASTALIK GEÇİREN VARMI?
Bilmiyorum arkadaslar ya acaba bu hastalıktan mı oluyor.içime bir korku sardı ihmal ettim cok pişmanım inşallah önemli bişey yoktur.BÖYLE BİR HASTALIK GEÇİREN VARMI?