Endometriozis olupta tüp bebekle hamile kalan arkadaslar lütfen banada bilgi verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi SVS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar Mrb bendede enometriozis vardı.Hatta kistim 7 cm falandı. Ameliyat olmadım. Direk tüp bebek denedik. ilk tüp bebek denemem başarısızdı 2.denememde dondurulmuşlarla ikizlerime hamileyim şuan. 31 haftalığız.Bugünlere geldiğime hala inanamıyorum. Hamile kalmadan önce hamile kalmak bi hayal gibiydi,hamile kaldıktan sonra ise bugünleri görebilmek bi hayaldi..en önemlisi moralinizi bozmayın, olumsuz yazılara takılıp kalmayın.ilk tedavimde umutsuzdumm tutmadı ama dondurulmuşlarla denerken biraz daha rahattım fazla umrumda değil gibiydi.olursa olur diyodum..stresten uzak durmanız en güzeli... Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..Sevgiler.

bende yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum.1 yıl önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum.bana önereceğiniz bişeyler var mı incir kürü falan yapsam mı diyorum off karmaşık duygular içindeyim yaa senağlama

nerde başlıyorsun canım
ben ege de başladım
aşılama olacak cuma ya da cumartesi..
inşalalh sonuçlarımız pozitif olur..

aminnn.
ne güzel bir haber bunları duydukça çok mutlu oluyorum bende bir gün buraya hamileyim diye yazmak istiyorum inşallah..
allah sağlıkla kucağına almayı ansip etsin esracım..

nerde başlıyorsun canım
ben ege de başladım
aşılama olacak cuma ya da cumartesi..
inşalalh sonuçlarımız pozitif olur..

ben ankara maya tüp bebek merkezi.inşş pozitif olur cnm yaa.benim transferim ne zaman olur acaba?kaçıncı gün oluyor biliyor musn?

merhaba arkadaşlar bende endoluyum geçen yıl ameliyat oldum sonrasında hamile kaldım ama kaybettim 3 aylıkken.sonra çikolta kistlerim yeniden çıktılar bende bitki tedavisine başladım 3 taneydi 2 ye indi onlarda 2 cm oldular ondan sonrada doktorlar dediler hemen tüp bebek yaptrıman lazım kistler tehlikeli dedi her an yumurta rezervin yok olabilir bende kabul ettim bu arada tek embriyo yasaıda vurdu bana malesef sonra iğneleri vurulmaya başladım ama yumurtalarım gelişmedi yavaş ilerledi hatta bir ara iptal olucaktı sadece 4 tane yumurtam oluştu doktorların bile umudu yoktu yani sonrada 4 yumurtamın 4 de döllendi şok olduk zaten ve tek embriyo yerleştirdiler ve sonuç hamileyim :))) dün öğrendim değerim biraz küçük ama inşallah 2 güne bir katlaması lazım onu takip edicez allahım sakın moralinizi ve umudunuzu bozmayın ve allaha çok dua edin ben çok dua ettim ve hep hayırlısını istedim allahım inşallah değerlerimde güzel ilerler herşey normal olur.size tavsiyem eğer allah vericekse hiçbirşeyin önemi yok yeterki umudunuz kaybetmeyin siz elinizden geleni yapın gerisi allaha kalmış

ben ankara maya tüp bebek merkezi.inşş pozitif olur cnm yaa.benim transferim ne zaman olur acaba?kaçıncı gün oluyor biliyor musn?

benim 14. gün yumurtalarım toplanmıştı
16. gün transfer edildi.
amin canım inşallah hepimiz görürüz pozitifi..sonucu yaz mutlaka

çok sevindim ya anlatamam
o kadar zorluğu rağmen allahım ol demiş..
allah sonuna kadar devam ettirsin inşallah ve kuacağına almak nasip olsun..

öyle canım allahım herkese herkese herkese versin inşallah ama diyorumya biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi güzel allahıma kalmış nezaman kısmetse ozaman oluyo bi şekilde diyorumya yani benim iptal olmak üzereydi son kez iğne verdiler denemek amaçlı ve büyüdüler çok şükür.şimdide değerlerim katlansın diye bekliyorum

selam arkadaşlar bugün ilk iğnemi vurundum doktor yumurta rezervimin iyi olduğunu söledi 8 9 tane yumurtam varmış fsh da 6 çıktı bu duruma bende şaşırdım inşşş sonucuda böle güzel olur benim ve hepimizin arkadaslar

merhaba arkadaşlar

biri açık biri kapalı amelyat+2 histereskopi geçirdim
1 denememde hem ikiz düşük oldu hem de dış gebelik oldu neler çektim(gürgan clink)
kanallarıma bir alet takıldı dış gebelik olmasın diye
2.deneme olmadıgürgan clink)

3 denemem, maya tüpbebek

kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim, bu arada kistler aldı başını gitti, yumurtalar görünmüyor yani o derece

kanallarım su topladı şişti

ayrıca bir da kanallarda alet takılı

PGT yaptık 2 embriyom geçti şükür, ve şimdi tek bebeğe hamileyim çok şükür Rabbim isteyen herkeze
versin ve tamamına erdirsin inşallah

bu konuda maya tüpbebeğin ilgisine işlerinie titizlikle yapmalarına şükranım o kadar güzel ilgilendiler ki

Arkadaşlar endolu kaderdaşlarım

1 zamanınız çok kıymetli ara vermeyin
2 sizinle çok iyi ilgilenen ekibe gidin, şüpheniz varsa merkezinizi bırakın,
3. ümitsiz olmayın her şeyin bir zamanı var

Rabbim hepimizi meleklerimize kavuştursun (AMıııııN)

arkadaşlar ben puregon iğneyi koldan vuruyorum hemşire öle dedi bana herkes göbekten vuruyormuş acaba yanlış mı yapıyorum ama öle dedi

bende göbekten yaptım ama vardır bildikleri herhalde
sorsaydın keşke..

amin
tebrik ederim bu aralar ne kadar çok endolu hamile haberi alıyorum çok mutlu oluyorum
benimde yarın aşılamam var
allahım isteyen herkese versin..

icini ferah tut. bol sans diliyorum. benim 4,5cm lik bir cikolata kistim var ve onunla beraber tup bebek tedavisine devam ediyorum. bu hafta 3.denemeye basliycaz. doktor kisti almamaktan yana.
sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…