• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometriozis olupta tüp bebekle hamile kalan arkadaslar lütfen banada bilgi verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi SVS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pozitif29 selamlar bende 4. evre endometriozis hastasıyım....2 kere ameliyat oldum 2 kerede başarısız tüp bebek denemem oldu...ve hala çocuk özlemi içerisindeyim....ne kadar ameliyat olursak olalım bu hastalık ameliyatla geçen veya düzelen bir hastalık değil bunu kabullenmemiz lazım.....bu ay itibariyle beslenme şeklimi değiştirmeyi düşünüyorum...umarım allah hepimizin yardımcısı olur.

selam kızlar bende endoluyum.2006 da laporoskopiyle kistim alındı.ama diğer tarafta da tedavilerimde beni yalnız bırakmayan çiko kistim var.stres ve dengesiz beslenmenin endometriozisi tetiklediğini düşünüyorum bende.çünkü en sıkıntılı zamanımda öğrendim bu hastalığımı.çok şükür şuanda eskisi gibi ağrılarım çok olmuyor.şuanda bende 2.tüp bebek tedavisindeyim.inşallah en kısa zamanda bebişimize kavuşuruz.
bu arada endolu çok arkadaşım oldu ve çoğunun da hem kendiliğinden hemde tüp bebek ile bebeklerine kavuştuğuna şahit oldum.darısı başımıza inşallah :)

canm bende de endo var ve tüp bebekle gebe kaldm şuan 32 haftayı bitirmek üzereyiz hiç endişe etme olck inş

merhaba kader arkadaslarım bende endoluyum.gecen yıl ameliyat oldum şu an kistim yok ama bebeğimde yok!mayısın ilk haftası tüp bebek tedavisine başlıyorum ve olmıcak diye gerçekten çok korkuyorum lütfen hamile kalabilenler bize umut olun allah hepimiizn yardımcısı olsun:ecrin_bebek:

inşallah bizde pozitif sonucu görenlerden oluruz..
bende maysta aşılama olacağım burda sonuçlarımızı paylaşalım birbirmize destek olalım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız..

inşallah bizde pozitif sonucu görenlerden oluruz..
bende maysta aşılama olacağım burda sonuçlarımızı paylaşalım birbirmize destek olalım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız..

inşşş ben sizi okumuştum başarısız bi tüp bebek geçirdiniz değil mi? çok korkuyorum negatif sonuç almaktan.nerde tedavi oolmuştunuz?ben ankara mayada olucam şu an kampanyaları var yoksa maliyeti karşılayamıcaktık allah hepimizin yüzünü güldürür inşşş

inşşş ben sizi okumuştum başarısız bi tüp bebek geçirdiniz değil mi? çok korkuyorum negatif sonuç almaktan.nerde tedavi oolmuştunuz?ben ankara mayada olucam şu an kampanyaları var yoksa maliyeti karşılayamıcaktık allah hepimizin yüzünü güldürür inşşş

evet iyi hatırlıyorsun izmir özel smyrna tüp bebek merkezinde..ama maddi olarak çok yıprattı ege üniversite hast. den rapor çıktı tüp bebeğe gerek yokmuş 2 aşılama yapılacak olmazsa tüp bebek..mecburen yaptırıyorum bakalım kısmet belki aşılamayla olur..dilerim hepimizin tedavileri pozitif sonuçlanır..

evet iyi hatırlıyorsun izmir özel smyrna tüp bebek merkezinde..ama maddi olarak çok yıprattı ege üniversite hast. den rapor çıktı tüp bebeğe gerek yokmuş 2 aşılama yapılacak olmazsa tüp bebek..mecburen yaptırıyorum bakalım kısmet belki aşılamayla olur..dilerim hepimizin tedavileri pozitif sonuçlanır..

ayyy inşş olur cnm ya off ne kadar zor günler atlatıyoruz böyle umarım hepimizin yüzü güler.benim piskolojim ciddi anlamda bozulmaya başladı bebek olan ortamlara bile girmek istemiyorum artık yaa

merhaba bende 8-6 cm lik endo kistimi laparoskopi ile aldırdım.. şu an 12 haftalık ikizlerime hamileyim...:))

merhaba bende 8-6 cm lik endo kistimi laparoskopi ile aldırdım.. şu an 12 haftalık ikizlerime hamileyim...:))

ayy bu ne kadar güzel bi haber böyle tebrik ederim cnm allah kucağına almayı nasip etsin.nerde tüp bebek tedavini oldun ama artık bize tek embriyo transfer etcekler bu yüzden şansımız düşük gibi geliyor bana.

ne güzel bir haber:))
allahım bizede yaşatsın bir tane de yeter..sağlıklı olsunlarda..
allahım sana da kucağına almayı nasip etsin inşallah..

arkadaslar bende 2007 de cocuk isdemi üzerine laproskopi ameliyati oldum. Ameliyatan sonra endo 4. derece oldugu tespit edildi ve 6 ay menopoza sokuldum. daha sonra 3 sene gecmesine ragmen hamilelik olmadi bu sene mart ayinda tüp bebek tedavisi gördüm. Suan 8 haftalik hamileyim. suan keske hic beklemeseydim diyorum. dogal yollarda hamile kalanlar olabiliyor ama dogal yolda hamile kalma orani cok düsün. her ay acaba tutumu diye belirsizlik yasamak cok zor. ALLAH her isdeyenin kucagini bos birakmasin.

merhaba,ben de endo hastasıyım.4 yıllık evlıyım.2,5 yıllık çocuk özlemınden sonra doğal yollarla hamıle kalamayınca mart ayında anatolıda tüp bebek ilk denememızı yaptık.ve sonuç pozitif.kesınlıkle moralinizi yüksek tutun.ve inanın olacagına.şu anda 6 hatalık hamıleyım çok şükür Rabbime.Dün keseyı de görük.Allahım inşallah nasip ederde sağlıkla kucagıma alırım.Bol bol dua edin.ben transer öncesı ve sonrası Meryem suresi'ni çok okudum ve çok dua ettim.Dillerim Allah her isteyene nasip etsin.

slm arkadaşlar ben de endometriyozisliyim 1 aşılama 1 olumsuz tüp..yaza laparoskopi olcam beklemedeyim şimdi..güzel haberler moral veriyo.. bi gün ben de burdan insanlara moral verecek bi şeyler söyleyebilecek miyim acaba..:CüvCüv:

Back