diana geçmiş olsun canım ameliyatı nerde oldun eskişehirde mi?
inşallah bizde pozitif sonucu görenlerden oluruz..
bende maysta aşılama olacağım burda sonuçlarımızı paylaşalım birbirmize destek olalım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız..
inşşş ben sizi okumuştum başarısız bi tüp bebek geçirdiniz değil mi? çok korkuyorum negatif sonuç almaktan.nerde tedavi oolmuştunuz?ben ankara mayada olucam şu an kampanyaları var yoksa maliyeti karşılayamıcaktık allah hepimizin yüzünü güldürür inşşş
evet iyi hatırlıyorsun izmir özel smyrna tüp bebek merkezinde..ama maddi olarak çok yıprattı ege üniversite hast. den rapor çıktı tüp bebeğe gerek yokmuş 2 aşılama yapılacak olmazsa tüp bebek..mecburen yaptırıyorum bakalım kısmet belki aşılamayla olur..dilerim hepimizin tedavileri pozitif sonuçlanır..
diana geçmiş olsun canım ameliyatı nerde oldun eskişehirde mi?
merhaba bende 8-6 cm lik endo kistimi laparoskopi ile aldırdım.. şu an 12 haftalık ikizlerime hamileyim...:))
evt anadolu hastanesinde oldum cnm
merhaba bende 8-6 cm lik endo kistimi laparoskopi ile aldırdım.. şu an 12 haftalık ikizlerime hamileyim...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?