Endometriozis olupta tüp bebekle hamile kalan arkadaslar lütfen banada bilgi verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi SVS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SVS

BİLİYORUM GeLeCEKsİN.....
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
198
0
96
Diğer
MERHABA ARKADASLAR BEN ENDOMETRİOZİS HASTALIGI VAR BASKADA HİCBİR SORUNUZ YOK ESIMDE DE HIC BIR SORUN YOK BİZE HİC BİR TEDAVİ UYGULAMADAN TÜP BEBEK DEDILER BENDE ANKARA ANATOLIA DA TEDAVİYE BASLADIM SUBATIN 7 SINDE LUCRİN İGNESINE BASLIYACAM 16 AYLIK EVLIYIM 21 YASINDAYIM ICIMDE BIR KORKU VAR YA OLMAZSA DIYE BÖYLE OLUPTA HAMİLE KALAN ARKADASLAR VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUN BENIM E2 68 LSH 4.55 DEGERLERIM NORMAL MIopuyorumnanaktan

canim bende bu gun igne olmaya basladim benim bir arkadasim endometriyozisti ameliyati olmustu sonra normal yoldan hamile kaldi bebegi iki yasinda moralini yuksek tut yasin cok genc esinde hic sorun yok bunlarda cok guzel artilar

canım, evliliğin çok yeni, yaşın çok genç ve eşinde sorun yok. tüp bebek çok da masum bi tedavi değil. hemen ne diye yönlendirdiler seni. bende de endo var. ve pco ve kan pıhtılaşması. bende diğer tedaviler ve hatta tüp bebekte işe yaramadı. ama senin için bu geçerli değil. ayrıca mutlaka diğer daha basit tedavileri dene. bide endometriosis ve beslenme konusunda araştırma yap, bunu dene. faydasını görenleri çok okudum burdan.
yani doktrounun bildiği başka bişey varsa bilemem. sor tabi. yanlış yönlendirmeyeyim önemli bi konu...
her şey gönlünce olsun.

ben de endometriosis hastasıyım.4.seviyede hastalığım yani ileri derece.1kere açık ameliyat oldum sonra 2kez tüp bebek denedik olumsuz sonuçlandı.şimdi doktorum 2.kez ameliyat olmamı istyo.ben de yaza kadar ara verdim dinlenicem.psikolojimi düzeltmeden ameliyat olmak istemyorum.içerde çok yapışıklık olduğunu ve miyom kistlerle dolu olduğunu sölediler.adet sancılarım çok fazla.bu ay kanamam 15gün sürdü.soğan suyu ve çörek otu karışımlarını kullanmıştım.aslında beslenme konusunda haklılar.ben çikolatayı çok seven,hep etle beslenen meyve yemeyen su içmeyen biriyim.genelde böleymiş.sebze meyve yemem gerekyomuş çikolatadan uzak durmalıymışım .inşallah sen pozitif sonuç alırsın ve bize de örnek olursun.

Hepınıze cok tesekkÜr ederım arkadaslar ınsallah hepımızın bebıslerı olur allah hepımızın yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr allah yar ve yardımcımız olsun

Ben burada yazınca rahatlıyorum ınsanlar tedavım hakkında da hep yazıcam hep sızlerle paylasacam ınsallah olumlu sonuclar alırım dualarınıze eksık etmeyın

canım daha yaşın çok küçük ve yeni evlisin.üstelik eşinde de sorun yokmuş.keşke hemen tüp bebeğe geçmeseydin.bende endometriosis hastasıyım ama eşimdede sperm hızında sorun vardı.anatoliada ekim ayında tüp bebek yaptırdık.şimdi 17 haftalık hamileyim Şükürler Olsun.

ınsALLAH HAYIRLISIYLA ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASIP EDER YA BIR KAC DOKTORA GITTIM KESIN OLARAK OLMAZ DEDILER BENDE BEKLEYEMEDIM ARTIK DUA ET CANIM BANADA

ınşallah canım çok sağol.dualarım hep sizlerle inan.kaç tane kistin var ve ne kadar büyüklükteler peki?

inşallah canım çok sağol.dualarım hep sizlerle inan.kaç tane kistin var ve ne kadar büyüklükteler peki?

2009 nisan da ameliyat oldum 4 biride 3.5 tu tüplerım tıkanmıs o yüzden direk tüp bebege yönlendirildim allah yardımcımız olsun

Suan kıstım yok ama yenılemeden hemen tÜp bebek yaptırın dedı doktorum ınsallah bebeklerım hemen bana tutunurda

arkadaslar salı gunu transferım yapıldı artık bende bebişlerımle bırlıkteyım 20 mart test gunum dualarınızı beklıyorum 2 tane embrıyo transfer edıldı

arkadaslar salı gunu transferım yapıldı artık bende bebişlerımle bırlıkteyım 20 mart test gunum dualarınızı beklıyorum 2 tane embrıyo transfer edıldı

hani pazartesi den sonra tek embriyo koyuluyordu..
iyi ki 2 tane koyulmuş hayrılı olsun canım bende endo hastasıyım ama senin yaşın genç inşallah bebişin seninledir..

saol canım benım insallah bebişlerım benımle daha yenı yasa cıktıgı ıcın bız zorla hocayı ıkna ettıkte zorla 2 embrıyo koyuldu nasıp kısmet allah herkese anne olmayı nasıp etsın sen kac yasındasın kac defa denedın artık 35 yas üzerıne 2 embrıyo altındakılere tek embrıyo transfer edılıyo

nasıl senın endo dan dolayı cok agrın oluyomu benım hıc agrım olmuyo o yuzden endo oldugumu cok gec anladım

canım iyi yapmışsınız ısrar etmekte ama her yerde söyleme kendini ve hocanı zor durumda bırakma benim şu anda yok biri açık biri kapalı 2 ameliyat oldum en son 2009 haziranda lap.oldum sürekli muay.olduğum için erken öğrendim ama ben 8 yıl önce ilk ameliyatı olurken bekardım ve adet düzensizliği ile başladı..netice negatif 2 aşılama ve negatif 1 tüp bebek yapıldı şimdi mayısta bir aşılama daha olacak ..inşallah son tedavin olur..

insallah canım ya son olur bebişin seninle olur allah yardımcın olsun

amin hepimizin inşallah seninde yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…