Jinekoloji Endometriozis ● Adenemyozis ● Çikolata Kisti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doktorunuz kimdi acaba

Aspirasyon yapan doktırunuz kimdi acaba?

Merhaba, bir dr bana bundan şüphelendiğini söyledi (endometriouz) bende de kist falan yok. Bebek olmadı 1 yıldır onun üzerine gittim. Rahim filmime bakıp direk tüpleriniz iyi çalışmıyor dedi ve tüpbebek önerdi. Başka hangi dr a gittiysem rahim filmime hiç olumsuz bir şey duymadım şimdilik. Adetleriniz nasıl ağrılı, ilaçla geçer mi? Benim ağrım olur ama ağrıkesici ile rahatlarım. Çok nadir ağrı kesicinin geçirmediği zamanlar olmuştur. İlişkide acı ağrı yaşamam kendimi kasmadığım sürece. Sizde herhangi bir tüplere veya organınıza hasar vermiş mi bu hastalık? Tek çare tüp bebek mi?

Merhaba bende de adenomiyosz var ama doktor gebeliğe engel bir durum yok Şuan dedi ısrarla sormama rağmen , eşimin sperm hızının normale donmesını bekliyorum. Adetlerim düzenli kanamam da normal sadece çok ağrılı geçiyor , dogum yapınca rahatlarsın dedi doktor, anlamadım Bursalı herkes hamile kalmadan önce iğneler vurulup rahmın düzelmesini bekleyip öyle işlemler yapıyorlar kafam çok karıştı ( hamıle kalırsam da tutunamayacak mı yani

Merhaba herkese. Sezaryen Skar Endometriozis konusunda bilgisi, deneyimi olan birileri varsa o kadar makbule geçecek ki. Doğru düzgün bilgi bulamıyorum. 3. doktorda 3 yılda anca tanı alabildim ki bu bile kısa süreymiş bu rahatsızlıkta. Çocuğum var, çocuk düşüncem yok. Çok ağrım var, ayın yarısı ağrı ve acıyla geçiyor, hareket ederken canim yaniyor, psikolojim bozuldu artık. İlk iki gittiğim doktor ozeldeydi ve direkt ameliyat dediler. Son olarak üni hastanesinde bir hocaya gittim, önce Visanne deneyelim olmazsa ameliyat düşünürüz dedi. Derin yerde gibi, yapışık olabilir kaslara veya çevre dokulara, çok kolay bir ameliyat olmaz dedi ve korktum, diğer iki doktor hiç böyle konusmamisti ameliyat konusunda ki kistim cok da buyuk sayilmaz sanirim, 3 cm. Visanne'a da baktım bir sürü yan etkisi varmış. Kafam karıştı açıkçası. Burada genelde yumurtaliklarda olan çikolata kisti konuşuluyor. Sezaryen Skar Endometriozis özelinde deneyimi olan doktor mu bakmalıyım ayrıca? Benim durumumda Visanne ne kadar etkili olur, bilen yaşamış birileri var mı aramızda? Daha yeni başka bir ameliyat oldum, özelde ameliyat olacak durumda değilim şu anda. Ankara'da devlet, uni hastanesi vs önerebileceğiniz doktor isimleri olursa çok sevinirim.

bende var sezeryan skarında kıtle henuz ameliyat olmadım ama ara ara benımde ağrılarım oluyor

Amh kaçtı acaba ve adetler düzenli mi idi

Ankarada devlette Hacettepe üniversitesinde murat gultekin hocaya görünmenizi tavsiye ederim kendisi endometriozis alaninda iyi bir doktor birde ozelde giderim derseniz Onur Topcu adını cok duydum bu hastalıkta, yine Hulusi zeyneloglu özelde adini duydugum iyi doktorlardan

2 doğum sonrası 2 kere adet oldum.3.de sıcak basmasi olup adet gecikince dr um fsh istedi 65 çıkmıştı. Dr um cyclo.prognova verdi bir ay kullandım. Ondan sonra aydır düzenli adet görüyorum ilaçsız .bakalım bu ay ne olacak

Ameliyat olun geciktirmeyin ben oldum 2 aydir adetim o kadar rahat geciyorki cok sukur.rabbim o agrilari bir daha yasatmasin insanin yasam kaliteso dusuyormus ben yasamamisim 2 yildir surunuyormusum
merhabalar doktor bana da ameliyat dedi ama korkuyorum. Acaba tekrarlar ı diyorum. Sizin tekrarladı mı ya da gevbelik oluştu mu acaba?

merhabalar doktor bana da ameliyat dedi ama korkuyorum. Acaba tekrarlar ı diyorum. Sizin tekrarladı mı ya da gevbelik oluştu mu acaba?
Merhaba 4.evre benimki 3 ay icinde tekrarladi gebelik olusmadi 3 kez tuo bebek tedavisi oldum embriyoda kaliteli olmuyor.ama bu kisisel bisi ameliyat olup hamile kalanda var saglik icin gerekiyorsa olun cjnku ben onceden yasamiyormusum kac ay hatta yil o aciyi cektim benim bide kusmam falanda vardi basim donuyodu.yuruyemiyordum tuvalet yaparken agri idrar yaparken agri yasiyordum.hayatin zindan olmasindansa ameliyati tercih ederim.

Belirtiler bende de oluşmaya başladı. Her günüm ağrılı geçiyor. Korkum rezervde sıkıntı olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…