- 20 Aralık 2020
- 17.044
- 75.452
Canımm amanitoşumaaa hiçbir şeye gerek kalmadan kendiliğinden doğal bir gebelik nasip etsin Rabbim yüzünü güldürsün kuzum şu platformda en çok gebe kalmasını istediğim kişilerdensin minnoşummm2019 ekimden beri hamile kalmak için uğraşıyorum. Daha önceki konularımdan az çok bilenler vardır linkleri ekleyeceğim, endometriozis belasi ile uğraşıyorum. Şubat 2021 de tanisal laparoskopi histeroskopi operasyonu geçirdim endo odaklari varmış ve temizlenmiş dosyamda endo evresi 2. Olarak geçiyor (Enzian P2)
Ayni zamanda adenemyozis illeti ile de uğraşıyorum.
Almanyada yaşıyorum bütün tedavilerimi burda gördüm ve görüyorum.
Doktorum ile geçen haftalarda konuştuk dinlenmemi ara vermemezi söyledi ki ara vermek zorundayiz maddi manevi çok zarar gördük tedaviler ilaçlar hayal kırıklıkları vs..
İmkansız olmadığını, benim durumumda en iyi tedavinin çocuk doğurmak olduğunu söyledi. Bir diğer tedavi yöntemi de cocuk düşünmeyen kadinlar ilaç kullanılarak geçici menepoza sokuluyor haliyle regl kanaması olmayınca endo odaklari oluşmuyormuş, biz çocuk istedigimiz için zor olan yolu seçtik haliyle.
Belirteyim benim yumurtaliklarimda kist yok rahimde miyom yok sadece sol tüpüm kapalı.
●1. Aşılama Nisan 2021 negatif.
●2. Aşılama Mayis 2021 negatif.
●1. Tüp bebek 2021 Temmuz tek yumurtadan 2. Gün Embriyosu sonuç negatif.
●2. Tüp bebek 2021 kasım çift embriyo 3. Gün sonuç negatif.
●3. Tüp bebek 2022 Haziran çift embriyo 5. Gün negatif..
(Hiç ama hiç gebelik yaşamadım düşük kürtaj hikayem yok)
Geçtigimiz haziran ayında 3. Tedavimde negatif oldu haliyle ruhsal bi çöküntü yaşadım halen yaşıyorum toparlanamıyorum çok yorgunum...
Bu illet ile savaşan hanimlar gelin burda toplanalım, sorunlarımızı tedavilerimizi paylaşalım birbirimize yol arkadaşı olalım bizi bizden iyi anlayan olmaz yaşamayan bilmez maalesef..
Linke tıklayarak diğer konumu okuyabilirsiniz
Thread 'Laparoskopi ve Histeroskopi Hikayem' Gebeliğe Hazırlık - Laparoskopi ve Histeroskopi Hikayem
●Bilmeyenler için;
Nedir bu Adenemyozis? Link birakiyorum
9c93ab72-b0cb-4706-96bf-9f5be09e507a
www.endometriozis.org
Nedir bu Endometriozis? Link bırakıyorum
9c93ab72-b0cb-4706-96bf-9f5be09e507a
www.endometriozis.org