- 25 Ağustos 2018
- 840
- 213
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hep olur bacak ağrılarım özellikle yumurtlama döneminden sonraBenim bacağımdan aşağı sızıltı da ağrı iniyor sizde de oluyor mu
Evet bendede oluyor hatta bazen bacagima dokunca bile agriyor sag taraftanBenim bacağımdan aşağı sızıltı da ağrı iniyor sizde de oluyor mu
Bende hacamat ve ozon tedavisi gördüm ama bende ise yaramadislm kızlar beminde sol kasığımda eylül ayından beri adetten sonra ağrı yanma ve hemen arkasından sol kasığımda soğuma oluyordu.doktara giiitm.idrar kültürü yaptı.enfeksiyon çıktı. 3 tane toz ilaç antibiyotik kullandım. kasığıma sülük tutturdum.belime hacamat yaptırdım. ağrılarım azaldı.üşütmekten oluyor. ayaklarınızı sıcak tutun.
Tüplerin e baktırdım miNeden böyle ağrılar çekiyoruz sebebini bilmemek çok kötü
HayırTüplerin e baktırdım mi
Tüplere nasıl bakılıyor kiEvli olup olmamam önemli değilde tüplerde enfeksiyon olunca ağrı yapar
Başlı başına kist de ağrı yapıyo. Ben hsg çektirdim tüplerim açık Bi sıkıntı Yok ama hep ağrım olurEvli olup olmamam önemli değilde tüplerde enfeksiyon olunca ağrı yapar
Ne zaman ağrınız olur ve şiddetli miBaşlı başına kist de ağrı yapıyo. Ben hsg çektirdim tüplerim açık Bi sıkıntı Yok ama hep ağrım olur
Adet olurken çok yoğun olur yumurtlama dönemi de olur çok şiddetli olmaz ama. Adete yakın da olurNe zaman ağrınız olur ve şiddetli mi
Bu ağrıdan bende de oluyor adet bitiminde ya da son günlerinde sol tarafında sanki bir şey varmış gibi hafif hafif ama rahatsız edici bir ağrı.Bende de sizinkine benzer bir ağrı var. Benim solda. Her ay adet bitimi oluyor. Sizin hergün mü ağrınız belli günler mi
Nedeni ne?Bu ağrıdan bende de oluyor adet bitiminde ya da son günlerinde sol tarafında sanki bir şey varmış gibi hafif hafif ama rahatsız edici bir ağrı.
Bilmiyorum yarın için doktor randevum var. Çünkü ağrı bacaklarıma inince dayanamadım. Yarın doktor bir şey derse söylerimNedeni ne?
Lütfen buraya yazın bekliyorum adetten sonra her ay var mı ağrınızBilmiyorum yarın için doktor randevum var. Çünkü ağrı bacaklarıma inince dayanamadım. Yarın doktor bir şey derse söylerim
Her ay olmuyor ama genelde oluyor evet. Stresli dönemlerde daha çok oluyor galiba. Ben yarın doktordan sonra size yazarım inşallah kötü bir şey çıkmazLütfen buraya yazın bekliyorum adetten sonra her ay var mı ağrınız
evlendiniz mi ve bebeğiniz oldu mu . inşallah güzel güzel bebişleriniz vardırMerhaba,
Bilgi için teşekkür ederim, nişanlım hala konunun ciddiyetini anlayamadı soğan kürünü araştıracağım. Umarım en kısa zamanda sen de bebeğine kavuşursun ,mutlu haberi buradan bizimle paylaşırsın.