Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen öyle ağrılar varyumurtasinda da kisti olan kisilerin belirtileri nedir acaba? hic ara kanamalariniz oldumu ? agrilar böyle sanki yumurtaliginizi skiyorlar gibi his? tas kesiliyor gibi batar gibi agri yada bicak kesmis gibi bir agri?
Resveratrol Solgar tavsiyemHangi markayı içiyorsunuz?
cikolata kistindemi canim?Evet aynen öyle ağrılar var
Evetcikolata kistindemi canim?
Sende hic ara kanama oldumu bende ilk defa 1 bucuk ay fln önce oldu ayni gün gene kesildi 2 hafta sonrasi düzenli adetim geldi ve bir sonraki adetimden bir hafta önce böyle damla denilcek sekilde sanki lavaboya gittikden sonra kan vardi ama sonra kesildi 2 gün sonra gene normal adetim geldi düzenli ama ilk defa öylede olunca korktum enfeksiyon gibi ama yinede emin degilim umarim kafanizi sisirmiyorumdur
Benim hiç bir zaman öyle olmadı ama çikolata kisti olan çoğu kişide de var o ara kanama, benim kistlerim küçük ve adetten bir kaç gün önce kahverengi ara kanama olur ve biterken olurSende hic ara kanama oldumu bende ilk defa 1 bucuk ay fln önce oldu ayni gün gene kesildi 2 hafta sonrasi düzenli adetim geldi ve bir sonraki adetimden bir hafta önce böyle damla denilcek sekilde sanki lavaboya gittikden sonra kan vardi ama sonra kesildi 2 gün sonra gene normal adetim geldi düzenli ama ilk defa öylede olunca korktum enfeksiyon gibi ama yinede emin degilim umarim kafanizi sisirmiyorumdur
Peki tesekkür ederim ALLAH im sifa versinBenim hiç bir zaman öyle olmadı ama çikolata kisti olan çoğu kişide de var o ara kanama, benim kistlerim küçük ve adetten bir kaç gün önce kahverengi ara kanama olur ve biterken olur
Amin hepimize inşPeki tesekkür ederim ALLAH im sifa versin
Tam benim ağrılarımı anlatmışsın canım benim de 7 buçuk cm sol tarafta daha önce de 2 kez ameliyat olmuştum simdi yine var regl den once 2 gun kahverengi akinti oluyo biterkende oyle oluyo kistten diye dusunuyorum benyumurtasinda da kisti olan kisilerin belirtileri nedir acaba? hic ara kanamalariniz oldumu ? agrilar böyle sanki yumurtaliginizi skiyorlar gibi his? tas kesiliyor gibi batar gibi agri yada bicak kesmis gibi bir agri?
canım onun sebebi hormon çekilme kanaması.. Muhtemelen çikolata kisti östrojen hormonunu yükseltti ve o hormon bikerede düşüp kanamayı getiremedi, sonra düşmeye devam edip düşünce reglin geldi.Sende hic ara kanama oldumu bende ilk defa 1 bucuk ay fln önce oldu ayni gün gene kesildi 2 hafta sonrasi düzenli adetim geldi ve bir sonraki adetimden bir hafta önce böyle damla denilcek sekilde sanki lavaboya gittikden sonra kan vardi ama sonra kesildi 2 gün sonra gene normal adetim geldi düzenli ama ilk defa öylede olunca korktum enfeksiyon gibi ama yinede emin degilim umarim kafanizi sisirmiyorumdur
InsALLAH önemli birsey degildir 1 ay sonra randevum var cikolata kistim varmi yokmu neyim var bilmiyorum ama korkuyorumcanım onun sebebi hormon çekilme kanaması.. Muhtemelen çikolata kisti östrojen hormonunu yükseltti ve o hormon bikerede düşüp kanamayı getiremedi, sonra düşmeye devam edip düşünce reglin geldi.
Ameliyat mecburmu olmaniz gerekti ben daha doktora gitmedim 1 ay sonra randevum mesela simdi adetimin 5ci günündeyim bitti sayilir kahverengi acikpembe akintim ve agrilarim sanki regl agrisi üsütme agrisi olur öyle bacagima vuruyor sanki hafif sanciTam benim ağrılarımı anlatmışsın canım benim de 7 buçuk cm sol tarafta daha önce de 2 kez ameliyat olmuştum simdi yine var regl den once 2 gun kahverengi akinti oluyo biterkende oyle oluyo kistten diye dusunuyorum ben
Bide adetimin ilk günü kahverengi basliyor sonra normal kanama bide adetlerin düzenlimi´? ameliyattan cok korkuyorum neden ameliyat oldunuz mecburmuydu acaba ´?Tam benim ağrılarımı anlatmışsın canım benim de 7 buçuk cm sol tarafta daha önce de 2 kez ameliyat olmuştum simdi yine var regl den once 2 gun kahverengi akinti oluyo biterkende oyle oluyo kistten diye dusunuyorum ben
evet kist varsa ondan oluyormus kissten geliyrmus o kahverengi akintiTam benim ağrılarımı anlatmışsın canım benim de 7 buçuk cm sol tarafta daha önce de 2 kez ameliyat olmuştum simdi yine var regl den once 2 gun kahverengi akinti oluyo biterkende oyle oluyo kistten diye dusunuyorum ben
Benim düzenli her zman düzenliydi aslında daha önceleri de bi engel olmadı. Buyuk dediler kist icin 5cm in uzeri olunca ameliyat dediler aslinda benim kuzenim kadin dogumcu o kendi hocalarina falan yonlendirdi bende güvendim oldum ameliyatBide adetimin ilk günü kahverengi basliyor sonra normal kanama bide adetlerin düzenlimi´? ameliyattan cok korkuyorum neden ameliyat oldunuz mecburmuydu acaba ´?
Adet biterken mi o tarif ettiğiniz ağrılar oluyorAmeliyat mecburmu olmaniz gerekti ben daha doktora gitmedim 1 ay sonra randevum mesela simdi adetimin 5ci günündeyim bitti sayilir kahverengi acikpembe akintim ve agrilarim sanki regl agrisi üsütme agrisi olur öyle bacagima vuruyor sanki hafif sanci
Yok fark etmior ama sanki daha cok üsütünce oluyorAdet biterken mi o tarif ettiğiniz ağrılar oluyor