Herkese iyi aksamlar bende hikayemi anlatayim. 2015 yılında cift rahim oldugumu ögrendim. 2 kere histeroskopiyle septum ameliyatı oldum. Kanamalarim normalde 4 günken 8 güne cıkmıştı. 2018 yilı mart ayında yogun kanamayla hastaneye gittim yillardir 3cm olan miyomum 7 cm e cıkmıstı metiler ile kanamayi kesim acik ameliyatla aldirdim. Kanamam 7 gün sürsede miktari cok azalmısti seviniyordum. Agri sizida kalmamıştı. Mayıs ayında reglimin 5. Günü yine yogun kanamayla hastaneye gittim. Sağ yumurtalikta 1.5 cm cikolata kisti var dedi dr. Kanama yapar mı? Diye sordugumda hayir dedi. Metiler verdi yolladı. Kestik kanamayi. Haziran normaldi eskisi gibi. Bu ay ameliyatlari yapan dr ma gitttim. Dk hapı başlayalim dedi yasmin verdi. Ve kabus başladı. Cmt basladim icmeye. Pazar aksamindan beri durmaksizin kaniyorum ve kusuyorum. Bu gün aradim olur öyle metiler iç dedi. Tatilde oldugumdan burada başka bir dr a gittim. O da ayni kafadan yasmin dokinmuştur. Kisti kafana bile takma milimlik bir sey dedi. Kes yasmini metilere devam dedi. Anladigim regl dönemindeki yogun kanamalari kafalarina takmiyor drlar.
Cikolata kisti icin yasmin kullanan oldu mu? Kafam allak bullak oldu. Icsem kanamadan kusmadan yataktan kalkamiyorum icmesem e kiste ne olacak. Offf.... metiler eh iste az biraz azaltti ilk günden mucize beklemiyorum zaten. Evde haldir haldir gelen kan dr un yaninda akmadi hiç
yalan söylüyormuşum gibi oldum. Sallamadi dr. Eve geldim yine maşallahi var. Benim durumumda olan var mi?