- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 33
Değil cnm benm amlyttan sonra amh 1.33 doktr doğal yolla hamile kalırsın norml demişti cnmKızlar lütfen acil cevap amh 1,51 çok mu düşük bu değer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil cnm benm amlyttan sonra amh 1.33 doktr doğal yolla hamile kalırsın norml demişti cnmKızlar lütfen acil cevap amh 1,51 çok mu düşük bu değer
Canım ben ameliyat olmadan 1.51 ameliyat olsam bi de iyice düşer herhalde. Bugün tedaviye başladık önce aşılama yapılacak klomen verdi. Ama ümitli değilim tüp bebeğe geçersek ameliyat olabilirsin dedi o zaman rezervlerim iyice azalacak. Nasıl olcak bilmiyorum.Değil cnm benm amlyttan sonra amh 1.33 doktr doğal yolla hamile kalırsın norml demişti cnm
Yüksek derken kaç cnm?Amh nin yuksek olmasi tehlikeli mi bir sorun belirtisi mi bilginiz varmi ?
Canım amh nin düşük olması sorun. Yumurtalık rezervini gösteriyor bu değer ama kaç olursa çok düşük olur onu bilmiyorum. Benim 1.51 çıktı 0.2 ve 10.2 arasındaydı değer ben 10 nu görünce benim ki çok düşük herhalde dedim Dr bi sorun yok iyi dedi anlayamadım yaniAmh nin yuksek olmasi tehlikeli mi bir sorun belirtisi mi bilginiz varmi ?
Tedavin Hayrli olsn cnm inşallah tutar bide tüp bebek için amelyt şart değilki kistlerle de yapılıyor niye öyle dedinCanım ben ameliyat olmadan 1.51 ameliyat olsam bi de iyice düşer herhalde. Bugün tedaviye başladık önce aşılama yapılacak klomen verdi. Ama ümitli değilim tüp bebeğe geçersek ameliyat olabilirsin dedi o zaman rezervlerim iyice azalacak. Nasıl olcak bilmiyorum.
Canim 5 ve üzeri olunca pko lu oluyorsun.Canım amh nin düşük olması sorun. Yumurtalık rezervini gösteriyor bu değer ama kaç olursa çok düşük olur onu bilmiyorum. Benim 1.51 çıktı 0.2 ve 10.2 arasındaydı değer ben 10 nu görünce benim ki çok düşük herhalde dedim Dr bi sorun yok iyi dedi anlayamadım yani
10.4Yüksek derken kaç cnm?
Polikistik over olanlarda okadr yüksek çıkıyor cnm sendedemi kist var
Bende pko da var o zamanCanim 5 ve üzeri olunca pko lu oluyorsun.
Canım ben de kistlerle birlikte yapılıyor diye biliyordum ama herhalde bu ilaçların kisti büyütme riski varmış ya Dr onu düşünerek dedi sanırım. Hani büyürse alırız gibilerinden galiba. Bu arada çok şaşırdım canım 5 ve üzerinin pko olmasına ben de 1.51 ı görünce çok üzülmüştüm o zaman Dr un dediği doğru demekki bi sorun yok amh de dedi. Ben de çok düşük değil mi diye sormak istemedim duyacaklarimdan korktuğum için. Ama tahlil sonucunda üst sınır 10 kusurdu. Ben de 5 6 filan idealdir diye düşünmüştümCanim 5 ve üzeri olunca pko lu oluyorsun.
Benim 2 tane cikolata kistim var sagda solda tek tupum de kapali bi kez de kalbi durdu bebegimin kurtaj oldum ama hic pko demediler belki de vardirPolikistik over olanlarda okadr yüksek çıkıyor cnm sendedemi kist var
Üst sınır 5 diye biliyorum cnmCanım ben de kistlerle birlikte yapılıyor diye biliyordum ama herhalde bu ilaçların kisti büyütme riski varmış ya Dr onu düşünerek dedi sanırım. Hani büyürse alırız gibilerinden galiba. Bu arada çok şaşırdım canım 5 ve üzerinin pko olmasına ben de 1.51 ı görünce çok üzülmüştüm o zaman Dr un dediği doğru demekki bi sorun yok amh de dedi. Ben de çok düşük değil mi diye sormak istemedim duyacaklarimdan korktuğum için. Ama tahlil sonucunda üst sınır 10 kusurdu. Ben de 5 6 filan idealdir diye düşünmüştüm
Canım ben ameliyatsız tüp bebek düşünüyorum ama klomen den sonra kistler buyur diye düşündü herhalde Dr çok büyürse alırız demek sitedir sanırım. Bu kistlerin büyümesini engellemek için klomen le karbonat kullansam bi zararı olur mu acabaTedavin Hayrli olsn cnm inşallah tutar bide tüp bebek için amelyt şart değilki kistlerle de yapılıyor niye öyle dedin
Hadi ya üzüldüm cnm bendede iki tarafta cikolata kistleri vardı ameliyat oldm . iyi yönden düşün doğal yolla hamile kalabilmisin inş gene kalirsin ve sağlıkla kucağına alırsınBenim 2 tane cikolata kistim var sagda solda tek tupum de kapali bi kez de kalbi durdu bebegimin kurtaj oldum ama hic pko demediler belki de vardir
Üst sınır 5 diye biliyorum cnm
Anladım canım ben üst sınırın 5 olduğunu bilmiyordum benim tahlil sonucunda değer ler 0.2 ile 10.2 arasındaydı ama ben de hiç 10.2 ye yakın amh değeri duymamıştım zaten de yine de 1.51 de çok düşük sandım. Ama 3 4 olsa daha iyi herhalde dimiÜst sınır 5 diye biliyorum cnm
Bilmiyorum cnm ben umutlu degilim ameliyat olmak istiyorum bende tekrar etmesinden korktugum icin erteliyorum asilama yapilacak ama oda sonucsuz olcak hayirlisi bakalimHadi ya üzüldüm cnm bendede iki tarafta cikolata kistleri vardı ameliyat oldm . iyi yönden düşün doğal yolla hamile kalabilmisin inş gene kalirsin ve sağlıkla kucağına alırsın
Bilmiyorum cnm bence kullanma nolur nolmazCanım ben ameliyatsız tüp bebek düşünüyorum ama klomen den sonra kistler buyur diye düşündü herhalde Dr çok büyürse alırız demek sitedir sanırım. Bu kistlerin büyümesini engellemek için klomen le karbonat kullansam bi zararı olur mu acaba
Belli olmaz cnm zamanı gelmişse olur inşallah ümidini kaybetmeBilmiyorum cnm ben umutlu degilim ameliyat olmak istiyorum bende tekrar etmesinden korktugum icin erteliyorum asilama yapilacak ama oda sonucsuz olcak hayirlisi bakalim
Lh hormonun fsh tan yüksekse de pko . 10.4 maşallah canım yumurta deposu gibi nazar degmesinBenim 2 tane cikolata kistim var sagda solda tek tupum de kapali bi kez de kalbi durdu bebegimin kurtaj oldum ama hic pko demediler belki de vardir