filiz-yasemin
Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
- 6 Kasım 2016
- 30
- 9
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üslubun çok kötü . Sen de burda insanları kandırma . Yumurtaliga zarar vermiyor diye . Böyle birşey yok bunu bil . Endometriozis ile ilgili yurt dışı makalelerini bile okudum . En iyi yapan doktor bile yumurtaliga zarar verir . Ama az zarar verir. Yeni üyesin gelir gelmez doktorun isminden başka birşey soyleyemiyorsun. Ayrıca bu ameliyatlar elbette ki kapalı olmalı ama açık ameliyat olmasi gereken durumlarda olur . Önce hastaligi araştır .Allah senin yardimcin olsun ben kurtuldum darisi basina.senin yardima falan ihtiyacin yok ben olsam adami netten arastirir ne kadar basarili bir dr oldugunu kendi gozlerimle gorurudum.bende yorumlar usulu buldum ve arastirdim kolay gelsin sana.
Yanlış anlamayın ama doktoru zaten araştırıyoruz tedavi olmuş biri olarak size ne kadara maall olduğunu merak ediyoruz neden fiyat hakkında bilgi vermekten çekiniyorsunuz anlamış değilimwww.memoriel.com.tr. bu sayfayi inceleyin.(önder koç burada hastalarin yorumlari mevcuttur ben dr buradan buldum.) miyom cikulata kisti gebelik butun bilgiler merak ettikleriniz bu sayfada.birde su siteye girin inceleyin (kadinhastaliklariankara.com) hastalarinim yazmis olduğu yorumlari egtm bilgilerini makalelerini aldiği butun egtmleri okudum hasta yorumlrima kadar ordaki yorum yapan beni yonlendiren doğru insani bulmami sağlayan butun hastalara tskr ederim.artik kimseye cvp yazmicam cunku butun bilgiler bu adresde.acil sifalar herkese.
Evli değilim ...evet bide o tehlikeleri varmış Erciyes üniversitesi tıp fakültesi bana en cazip gelen yer memlekette bura olunca :) karbonatlı su değilde iyi bi aktardan karışım ve çay aldım şu an onu kullanıyorum. onu kullananlarda parça parça dökülmeler olmuş soğan kürünü de denemiştim bunu da bi deniym olmazsa bide onu denerim artık.Canım evli misin şu anda . Öncelikle amh hormonuna baktır yumurta rezervi hakkında bilgi verir. Evliysen rahim filmi çektirmelisin. Eğer ameliyata karar verirsen iyi araştır iyi ellerde ameliyat ol ki yumurta rezervine çok zarar verilmesin. Bence karbonatlı su içmeye başla bu karbonat sayesinde çoğu kişinin kisti kaybolmuş ya da küçülmus. Çikolata kisti için karbonat sayfasına bakabilirsin
Bence eczanede satılan karbonatlardan alıp dene canım. Senin tercihin ama ben tip fakültesinde ameliyat olmak istemezdim.Evl
Evli değilim ...evet bide o tehlikeleri varmış Erciyes üniversitesi tıp fakültesi bana en cazip gelen yer memlekette bura olunca :) karbonatlı su değilde iyi bi aktardan karışım ve çay aldım şu an onu kullanıyorum. onu kullananlarda parça parça dökülmeler olmuş soğan kürünü de denemiştim bunu da bi deniym olmazsa bide onu denerim artık.
Napyon cnm bi gelişme varmı beni hastaneden çağırdılar tedavimi uygulucaklr bilmiyorum adetin ikinci günü çağardılar bi kaç güne adet olurm ztnCanım evli misin şu anda . Öncelikle amh hormonuna baktır yumurta rezervi hakkında bilgi verir. Evliysen rahim filmi çektirmelisin. Eğer ameliyata karar verirsen iyi araştır iyi ellerde ameliyat ol ki yumurta rezervine çok zarar verilmesin. Bence karbonatlı su içmeye başla bu karbonat sayesinde çoğu kişinin kisti kaybolmuş ya da küçülmus. Çikolata kisti için karbonat sayfasına bakabilirsin
Hormonlarina bakacaklardir canım. Ben biraz ara vercem daha atlatamadim . Eşimde de sorun olunca zaten bize doktor direk tüp bebek dedi .Napyon cnm bi gelişme varmı beni hastaneden çağırdılar tedavimi uygulucaklr bilmiyorum adetin ikinci günü çağardılar bi kaç güne adet olurm ztn
Evet cnm tüp bebek için bende hazır değilim valla ilk tüp bebekte yaşadıklarmi yaşarm diye korkyrm belki başlamazlar ama sadce tahlil için cagrmazlrHormonlarina bakacaklardir canım. Ben biraz ara vercem daha atlatamadim . Eşimde de sorun olunca zaten bize doktor direk tüp bebek dedi .
Neden ki kötü mü oluyorBence eczanede satılan karbonatlardan alıp dene canım. Senin tercihin ama ben tip fakültesinde ameliyat olmak istemezdim.
Canim tip fakültelerinde asistanlar giriyor onlara yaptırır mi diye endiselenirdim.Neden ki kötü mü oluyor
Ay yok burda hocalar giriyormuş ondan içim biraz rahat ve inşallah öylede olurCanim tip fakültelerinde asistanlar giriyor onlara yaptırır mi diye endiselenirdim.
Bat uzerinden kac gun gecikmeniz olmustu? Deger artabiliyomus sonradan.. İnsallah oyle olur.. Ben az once aldim beta hcg maalesef 0.15 adetim 10 gün gecikmisti . 2 aydir gecikmem var ama gebelik yokKızlar lütfen acil cevap amh 1,51 çok mu düşük bu değer
Canım benimki b.hcg değil amh sonucu. Yumurtalık rezerv tahlili yani :)Bat uzerinden kac gun gecikmeniz olmustu? Deger artabiliyomus sonradan.. İnsallah oyle olur.. Ben az once aldim beta hcg maalesef 0.15 adetim 10 gün gecikmisti . 2 aydir gecikmem var ama gebelik yok
CNİM kötü değil değerin .Kızlar lütfen acil cevap amh 1,51 çok mu düşük bu değer