tatli peynir ben adetin 3. Günü yasmine başladım,bugün adetin 15. Günü oluyor.yani zamanı geçti.Doktorda hic ara vermeden kullan ilacı dedi.Yani bu durunda adette olamayacağım.Ne zaman ve nasıl yapacağım şimdi ben bu soğan kürünü bilemedim...
Kızlar medicalpark Bahçelievler'de çikolata kisti konusunda iyi bayan doktor bileniniz varmı?Anladım. Ne kadar kullanacaksınız onu? 2-3 ay falansa soğan kürüne sonra başlayın isterseniz. Ben de şimdi net bir şey diyemem. Bu şekilde yapan arkadaşlar varsa yazarlarsa güzel olur. Soğan kürü ile ilgili olan sayfada belki konuşulmuştur.
Adet bittikten sonraki 7. gün soğan kürü oluyordu. Eğer o şekilde denk geliyorsa belki başlanabilir. Tabi başka ilaçlar da aldım dediniz, o yüzden de bilemiyorum.
Canim ben İstanbullu değilim ama .çok arastirmistim.Yücel Karaman a gittim tavsiye ederim. endometriozisdernegi.com girin ordan bakabilirsinizKızlar medicalpark Bahçelievler'de çikolata kisti konusunda iyi bayan doktor bileniniz varmı?
Evet canım onu duydum ama özel sağlık sigortamdan yararlanmak için medicalpark ya da Florance Nightingale de bir Dr arıyorumCanim ben İstanbullu değilim ama .çok arastirmistim.Yücel Karaman a gittimjtavsiye ederim. endometriozisdernegi.com girin ordan bakabilirsiniz
Kizlar benim yarin doktora gidicem. Menopoza girmem icin igne vurdular bana yaklasik bir ay once. O zamandan beri agrilarim var, her gun, her gece, dayanilmaz. Bundan once dogum kontrok hapi iciiyodum, visana benzer bir hap (ama visane daha iyi galiba), bu hap agrilarimi gecirmisti. Ama iki hafta arka arkaya adet olmustum, cok kotu gecmisti adetim.
Ailem hergun aci cekmeme dayanamiyolar, ameliyat ol diyolar, ben korkuyorum cunku yumurtalik rezervini azaltiyomus. Ve ben bekarim, ameliyattan sonra cocuk yapma gibi bi olasilikda yok.
Siz bana ne onerirsiniz, doktora ne soruyum. Daha ben hormon testi falan yapmadim. Sag tarafta bes cm kistim var
Arkadaşım bekarsan evlenene kadar doğum kontrol hapı kullan derim ben. Tabi Dr a danış. Ben öyle yaptım . Menopoza sokma konusunu bilmiyorum. Yaşın kaç bu aradaKizlar benim yarin doktora gidicem. Menopoza girmem icin igne vurdular bana yaklasik bir ay once. O zamandan beri agrilarim var, her gun, her gece, dayanilmaz. Bundan once dogum kontrok hapi iciiyodum, visana benzer bir hap (ama visane daha iyi galiba), bu hap agrilarimi gecirmisti. Ama iki hafta arka arkaya adet olmustum, cok kotu gecmisti adetim.
Ailem hergun aci cekmeme dayanamiyolar, ameliyat ol diyolar, ben korkuyorum cunku yumurtalik rezervini azaltiyomus. Ve ben bekarim, ameliyattan sonra cocuk yapma gibi bi olasilikda yok.
Siz bana ne onerirsiniz, doktora ne soruyum. Daha ben hormon testi falan yapmadim. Sag tarafta bes cm kistim var
İstanbuldanısın arkadaşım? Hangi Dr a gidiyorsunÇok gecmiş olsun...
Doktorun seni en doğru sekilde yönlendirecektir.Dün bende gittim doktora,1 senedir ugraşıyoruz neredeyse.Amh testi istedi mi senden? Benim çok düşük olduğu için doktor ameliyatı ertelemekte ısrarcı,rezervim dahada düşmesin diyeymiş.Bende kızıyordum boşuna oyalıyor beni diye ama dün başka bir sebepten gittim ve uzun uzun konustum ve anladım neden beklettiğini.Visanne da kullandım,adet olmadım,şimdi d.k.hapı kullanıyorum,2 kutu ara vermeden kullanıp adet olup bitince gideceğim...
Aklına takılan ne varsa sor,konuş.Benimde 5 buçuktu,besin üstünde olunca ameliyat diyorlar,gün almak icin gittigimde 5 cm olmuş,doktor düşündü bayağı,aspire edelim dedi,onu yaptırdık,geri 4,5 cm oldu şimdi.İnşallah d.k. hapıyla küçülür biraz da tedaviye başlarız...
Cumartesi günü de baska bir doktorla görüşeceğim,doğru yoldamıyız bakalım,tecrübelerine dayanarak konusmak istedim...
Kizlar ben cuma günü laparoskopi olucam.bana dua eedermisiniz.ameliyattan sonra deneyimlerimi paylasacagim insallh.cok agrim oluyor .artim pes ettim ve aneliyata karar verdim.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
İstanbuldanısın arkadaşım? Hangi Dr a gidiyorsun
Kizlar ben cuma günü laparoskopi olucam.bana dua eedermisiniz.ameliyattan sonra deneyimlerimi paylasacagim insallh.cok agrim oluyor .artim pes ettim ve aneliyata karar verdim.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
21 yasindayim canim. Dayanamadim acile gittim benim doktorun oldugu hastaneye. 13 maisa ameliyat gunu ayarladi. Cok agriyo gercekten dayanamiyorum. Evli olsam cocuk dusunurdum, ama deilim isteArkadaşım bekarsan evlenene kadar doğum kontrol hapı kullan derim ben. Tabi Dr a danış. Ben öyle yaptım . Menopoza sokma konusunu bilmiyorum. Yaşın kaç bu arada
21 yasindayim canim. Dayanamadim acile gittim benim doktorun oldugu hastaneye. 13 maisa ameliyat gunu ayarladi. Cok agriyo gercekten dayanamiyorum. Evli olsam cocuk dusunurdum, ama deilim iste
Gecen gun yine gitmistim, serum takmislardi hemen gecmisti. Bu sefer ilac yazdi manyak doktor sanki evde ilac yok. Tak serumu dedim takmadiAcilde ne yaptılar acaba?
Maalesef bazı dr lar bilinçsizce sorular sorabiliyor bizde dr sordu diye yanitliyoruz.Ben vajinusmus değilim ama bunun dışında muayene olurken sıkıntılar çekiyorum dr bunun sebebini araştırmak yerine abuk sabuk yerlere değiniyorKumral-ada minnie _eftelya_ Anlattıklarınızı okudum. Bir de kiste çare bulunamadığını söylüyoruz; ama öncelikle doktorlar cinsel problemleri bile konuşmaktan aciz. Ayrıca... Yani ben rahim ultrasonunu bilmiyorum; ama o işlemi tamamlayamakla cinsel birleşme aynı mıdır? Sonuçta birisi isteyerek, sevdiğin kişiyle ya da o anki cinsel isteğinle yaptığın bir şey. Ötekisi ise zoraki acaba acıyacak mı, hasta mıyım, sonuç kötü mü gelir gibi düşüncelerle gerildiğin bir şey. Haksız mıyım bilmiyorum; ama sinirlendim bu doktorlara.
_eftelya_ Doktorun kalınlaşma dediği Rahim duvarının kalınlaşması ise, soğan kürü rahim duvarını da inceltiyor bilgin olsun.
Bu arada @polyanna85 çikolata kisti adet düzensizliği yapıyor diye söyleniyor.
Kumral-ada Hayatta her şeyi içebilirim, karbonatı içemem sanmıştım; ama onu da 2 ay kadar içtim. Çare olacaksa diye içtim; ama faydası olmadığını düşünüyorum.
Gecen gun yine gitmistim, serum takmislardi hemen gecmisti. Bu sefer ilac yazdi manyak doktor sanki evde ilac yok. Tak serumu dedim takmadi
Bence başka Dr a daha git. Ameliyat çare değil çünkü. Yeniden tekrar ediyor21 yasindayim canim. Dayanamadim acile gittim benim doktorun oldugu hastaneye. 13 maisa ameliyat gunu ayarladi. Cok agriyo gercekten dayanamiyorum. Evli olsam cocuk dusunurdum, ama deilim iste
rkadaşlar bu muayene Dr dan Dr a Değişiyor. Ben önce medikalparkta bir Dr a gittim, Langır Lungur girişti içime. Ultrason aletinin ucuna kayganlaştırıcı bile sürmedi. Doğal olarak o alet içerde dolaşırken rahatsız oldum bende. Sonra Acıbadem hastanesinde bir Dr a gittim. O o kadar güzel muayene etti ki, hiç birşey anlamadım. Yani Dr dan Dr a Değişiyor. Vajinusmus ile alakalı bir durum değil. Sonuçta birinde sevdiğiniz kişiylesiniz diğerinde ise acaba hastamıyım, acıyacakmı gibi Şeyler düşünüyorsunuzMaalesef bazı dr lar bilinçsizce sorular sorabiliyor bizde dr sordu diye yanitliyoruz.Ben vajinusmus değilim ama bunun dışında muayene olurken sıkıntılar çekiyorum dr bunun sebebini araştırmak yerine abuk sabuk yerlere değiniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?