• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endişe kaygı ve roza

Pusulaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
287
65
48
32
Bugün cildiye hafif roza olmuşsun dedi burun spreyi verdi ama yüzüme sikicakmisiim inşallah geçer şu kızarıklıklar beni çok korkutuyor kalicak diye endişe. Ediyorum. Off offf

Geçmiş olsun.Bitkisel papatya ve yeşil çay kompresi uyguluyordu bir tanıdığım.Faydasını görmüştü.Doktorunuz sprey harici öneride bulundu mu?

Geçmiş olsun.Bitkisel papatya ve yeşil çay kompresi uyguluyordu bir tanıdığım.Faydasını görmüştü.Doktorunuz sprey harici öneride bulundu mu?
soğuk sıcak yenilip icilmeyecek baharattan uzak dur ulucak sıcak suyla dus olmayacak burun.spreyi verdi kızarık bölgeye sıkacakmisik ve güneş koruyucu verdi

Benim tek canımi sikan yüzüm sürekli evham.halindeyim sivilcem bi tane bile yoktu şimdi sivilcemsi kırmızı puturler var bas edemicem.cogalicak korkusu sardi
Aynısı bana da olmuştu . Yorma kendini akışına bırak bak gercekten geçiyor

Aloe vera jel kullan canım.her uzuntude çıkar benim de..Güneş koruyucu ne verdi peki sana?

Bana da olmuştu hatta Yüzüm kabarmaya başlamıştı doktora gittim kan tahlilleri yaptırdım sonrasında ilaç kullandım doktor stres dedi bir sure sonra gecti
Kendimle basbasa kalinca daha çok kizariyorum dusundukce daha çok yanıyor kizariypr yüzüm . inşallah geçer biter sivilceler yenilemesiinde

Kendimle basbasa kalinca daha çok kizariyorum dusundukce daha çok yanıyor kizariypr yüzüm . inşallah geçer biter sivilceler yenilemesiinde
Düşünme . Aç bir müzik dinle kitap oku güzel filmler izle düşündükçe düzelmiyor hiçbirşey

Back
X