Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğuk sıcak yenilip icilmeyecek baharattan uzak dur ulucak sıcak suyla dus olmayacak burun.spreyi verdi kızarık bölgeye sıkacakmisik ve güneş koruyucu verdiGeçmiş olsun.Bitkisel papatya ve yeşil çay kompresi uyguluyordu bir tanıdığım.Faydasını görmüştü.Doktorunuz sprey harici öneride bulundu mu?
Benim tek canımi sikan yüzüm sürekli evham.halindeyim sivilcem bi tane bile yoktu şimdi sivilcemsi kırmızı puturler var bas edemicem.cogalicak korkusu sardiKalmaz. Dert etme seni üzen şeylerden uzak dur
Aynısı bana da olmuştu . Yorma kendini akışına bırak bak gercekten geçiyorBenim tek canımi sikan yüzüm sürekli evham.halindeyim sivilcem bi tane bile yoktu şimdi sivilcemsi kırmızı puturler var bas edemicem.cogalicak korkusu sardi
İnşallah ya ne kadar zamanda geçti sizin. Kafamda kuruyorum sürekli daha kötüsü olacağını düşünüyorumAynısı bana da olmuştu . Yorma kendini akışına bırak bak gercekten geçiyor
Düşünme işte içinden çıkamazsınİnşallah ya ne kadar zamanda geçti sizin. Kafamda kuruyorum sürekli daha kötüsü olacağını düşünüyorum
Haklisin buda korkutuyor kendi.elimle daha kotu yapcam diyeDüşünme işte içinden çıkamazsın
Yapma tatlım gececekHaklisin buda korkutuyor kendi.elimle daha kotu yapcam diye
Sanadami olmuştu canım. Ne kadar surdu peki?Yapma tatlım gececek
Bana da olmuştu hatta Yüzüm kabarmaya başlamıştı doktora gittim kan tahlilleri yaptırdım sonrasında ilaç kullandım doktor stres dedi bir sure sonra gectiSanadami olmuştu canım. Ne kadar surdu peki?
Kendimle basbasa kalinca daha çok kizariyorum dusundukce daha çok yanıyor kizariypr yüzüm . inşallah geçer biter sivilceler yenilemesiindeBana da olmuştu hatta Yüzüm kabarmaya başlamıştı doktora gittim kan tahlilleri yaptırdım sonrasında ilaç kullandım doktor stres dedi bir sure sonra gecti
lAloe vera jel kullan canım.her uzuntude çıkar benim de..Güneş koruyucu ne verdi peki sana?
Düşünme . Aç bir müzik dinle kitap oku güzel filmler izle düşündükçe düzelmiyor hiçbirşeyKendimle basbasa kalinca daha çok kizariyorum dusundukce daha çok yanıyor kizariypr yüzüm . inşallah geçer biter sivilceler yenilemesiinde
Sivilcelerin yer etmesinden korkuyorum.en çok yuzumde hiç çıkmazdı devamlılığının gelmesi endişesi çok uzuyorDüşünme . Aç bir müzik dinle kitap oku güzel filmler izle düşündükçe düzelmiyor hiçbirşey
Korkma çünkü o kabarcıklar sivilce değilSivilcelerin yer etmesinden korkuyorum.en çok yuzumde hiç çıkmazdı devamlılığının gelmesi endişesi çok uzuyor
Evet evet içi.dolu değil çok.şükür küçükler zaten.Korkma çünkü o kabarcıklar sivilce değil
Düşünme gececek .Evet evet içi.dolu değil çok.şükür küçükler zaten.