- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi Etegiminpilesi
-
Sonuçunu paylaş lütfen.Ben tekrar yapmak istiyorum.Tekrarlamak için bir ay geçmesini bekliyorum.Yarın hemen başlıyorrum sadece 7 gün mü bu
Tabi paylaşırımSonuçunu paylaş lütfen.Ben tekrar yapmak istiyorum.Tekrarlamak için bir ay geçmesini bekliyorum.
Diyet boyunca tuz kullanmamalısın
Bugün yapamadım da misafir vardı inşallah yarın
Bende 4.5 kg gitti son iki gün biraz kaçamak yaptım. Bünyeden bünyeye değişir tabi3 günde 3 kilo gittiyse 7 günde 7 kilo gider
Olsun yine de çok güzel 4,5 kilo demek yarım kiloyu saymazsak 1 beden küçülmek demekBende 4.5 kg gitti son iki gün biraz kaçamak yaptım. Bünyeden bünyeye değişir tabi
Kıyafetlerde farketti tabi.Ben biraz daha vermek istiyorum.Ne kadar fazla o kadar iyiOlsun yine de çok güzel 4,5 kilo demek yarım kiloyu saymazsak 1 beden küçülmek demek
Kıyafetlerde farketti tabi.Ben biraz daha vermek istiyorum.Ne kadar fazla o kadar iyi
Ben kahveyi ara öğün olarak içmiştim.(şekersiz)Merhaba bende başlamak istiyorum fakat sabahları kahvaltı yapamıyorum kahve içiyorum öğlen öğleden sonra ve akşam yesem olabilir mi
Ben alışkınım sabah kahvaltı yapmayıp şekersiz sütlü nescafeye BNde Pazartesi başlayacağımBen kahveyi ara öğün olarak içmiştim.(şekersiz)
Kalorisi düşük bir diyet olduğu için baş ağrısı yapmıştı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?