- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 38
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Elif arkadasimiz icin 2 tane okudum, rabbim kabul etsin niyetini inşallahZ Zerre (elif ) icin okuyanlar
Oriana 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12 2
burcusami 3
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Ssevincli 8
poncikbirgelincik 2
@Renkli Fiyonk 2
Havva Aras 2
Z Zerre 2
Z Zerre (elif ) icin okuyanlar
Oriana 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12 2
burcusami 3
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Ssevincli 8
poncikbirgelincik 2
@Renkli Fiyonk 2
Havva Aras 2
Z Zerre 2
Bitti canim liste inşallahCanım liste bitmedi mi. Yarın izin günüm listedeki herkes için birer kez daha okuyacağım. Sonra devam edemiycem. Bu aralar çok yoğun ve yorgun oluyorum.
Kuzum gecmis olsun insallah iyi olunca okursun gec oldu diye dusunme okumalarini yapabilirsinKusura bakmayın okuyamadım okuyamıyorum görümcem rahatsızlandı yoğun bakımda hakkınızı helal edin habrrde veremedim
Allah razı olsun. İnşallah niyetlerimiz kabul olur
Ekle canmBenide ekler misin canım
Canm ben bu gruptaki tüm listeye okudum yeni temizlendm bugün hepsine 2ser tane okudum
Son sayfasını degil 328nci sayfasını okuduk.Rabbim tez zamandq ne isteginiz varsa versin mubarek Ramazan ayinda hayirli kapilar acsin sizlere birsey sorabilirmiyim canlarim benim yargilamak sorun cikarmak gibi bir derdim yok kesinlikle neden enbiya suresii degil de son sayfasi sadece ??
Benim içinde okur musunuz ben huriyeCanım liste bitmedi mi. Yarın izin günüm listedeki herkes için birer kez daha okuyacağım. Sonra devam edemiycem. Bu aralar çok yoğun ve yorgun oluyorum.