- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Kuzum bu liste bitti biz meryem suresine devam edecegizYeni liste ne zaman başlayacak?
Canım okudum 2şer tane Rabbim kabul etsin inşallah kusura bakma bu sıra baya bi yoğunum bildirim yapmayı unutmuşum
Olsun Canim eksigin yoksa sorun yok seni anliyorumCanım okudum 2şer tane Rabbim kabul etsin inşallah kusura bakma bu sıra baya bi yoğunum bildirim yapmayı unutmuşum
Yeni liste olacsk mı? Meryem suresine bende katılabilirim açık varsaKuzum bu liste bitti biz meryem suresine devam edecegiz
Tabi seni ekliyorum o zamanYeni liste olacsk mı? Meryem suresine bende katılabilirim açık varsa
Allah razı olsun. Hem Meryem hem Enbiya surrsini okumak istiyorum. Hz. İbrahim ib duasına da katılacağım nasip olursa. Allah dileyen herkese evlat nasip etsinTabi seni ekliyorum o zaman
Cok okumalarimiz oldugu icin yetistiremeyebiliyoruz o yuzden meryem suresi yeterli diye dusunduk insallah vaktin varsa cok guzelAllah razı olsun. Hem Meryem hem Enbiya surrsini okumak istiyorum. Hz. İbrahim ib duasına da katılacağım nasip olursa. Allah dileyen herkese evlat nasip etsin
Yok canım tüm arkadaşlarım için okudumOlsun Canim eksigin yoksa sorun yok seni anliyorum
Canım Meryem Suresini nasıl okunacak günlük 1 kez mi bi arkadaş için mi olacak?Cok okumalarimiz oldugu icin yetistiremeyebiliyoruz o yuzden meryem suresi yeterli diye dusunduk insallah vaktin varsa cok guzel
Aslında Enbiya suresi 70kişiye dağıtulacakmış. Onu öyle yapmayı düşünüyorum. Yetiştirebilsem Fetih suresi de aklımda ama yetişmez galiba. Keşke evde olabilseydim ama çalışıyorum ne yszık kiCok okumalarimiz oldugu icin yetistiremeyebiliyoruz o yuzden meryem suresi yeterli diye dusunduk insallah vaktin varsa cok guzel
Evet canim gunluk bir kez bir arkadasa kalani kendimiz tamamliycaz insallahCanım Meryem Suresini nasıl okunacak günlük 1 kez mi bi arkadaş için mi olacak?
Evet onu cok kisi yapiyor bu ara aynen evde olmayinca zor bizim meryem suresi bitsin fetih grubumuzda varAslında Enbiya suresi 70kişiye dağıtulacakmış. Onu öyle yapmayı düşünüyorum. Yetiştirebilsem Fetih suresi de aklımda ama yetişmez galiba. Keşke evde olabilseydim ama çalışıyorum ne yszık ki
Elif
Elifler çoğalıyor