- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 28
- Konu Sahibi Magnifiaque
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim biz zaten onunla ilgili kısmı okuyoruz son sayfasi denildigine bakma başlığaBir kaç yerde böyle bişeye rastladım baktım geekten de öyleymiş
Mesajları tek tek okumadımda geç farketmişim ben bugün okumaya başlıcam insallah nasıl niyet ediyoruz her gün bir kişiye 2 kez mi okuyoruz? Toplam kaç adet okunması gerekiyor kalan sayuyı biz mi tamamlıyoruz cok sordum kusurs bakmayınCanim biz zaten onunla ilgili kısmı okuyoruz son sayfasi denildigine bakma başlığa
Biz zaten 86.87.88.89.90 ayetlerinin içinde bulundugu sayfayı hemde Şifa olsun diye Yunus a.s duası vs olduğu sayfayi okuyoruz bu sayfada hepsi var bu biliniyor zaten
Geç farketmisin biraz
Evet iki tane okunuyor inşallah herkese canim ne akdar olursa sayı artık önemli değil estagfirullahMesajları tek tek okumadımda geç farketmişim ben bugün okumaya başlıcam insallah nasıl niyet ediyoruz her gün bir kişiye 2 kez mi okuyoruz? Toplam kaç adet okunması gerekiyor kalan sayuyı biz mi tamamlıyoruz cok sordum kusurs bakmayın
Bir kaç yerde böyle bişeye rastladım baktım geekten de öyleymiş
Canim biz zaten 70 kere okumasakta dedigin yerleri okuycaz ayrica bu sayfa bitince son sayfaya niyet etcez insallahMesajları tek tek okumadımda geç farketmişim ben bugün okumaya başlıcam insallah nasıl niyet ediyoruz her gün bir kişiye 2 kez mi okuyoruz? Toplam kaç adet okunması gerekiyor kalan sayuyı biz mi tamamlıyoruz cok sordum kusurs bakmayın
Sağlıkla gelsin bebiş bir avazda doğsun inşallahAblamın sancısı başlamış sizler isimlerinizi yazsanız bende ona göndersem oda size dua etse,bence güzel olur
Amin inşallahSağlıkla gelsin bebiş bir avazda doğsun inşallah
Allah yardımcısı olsun benim adım elif dua ederse çok sevinirimAblamın sancısı başlamış sizler isimlerinizi yazsanız bende ona göndersem oda size dua etse,bence güzel olur
Ayy rabbim sag salim kucagina almayi kolay dogum yapmayi nasip etsin insallah adim MerveAblamın sancısı başlamış sizler isimlerinizi yazsanız bende ona göndersem oda size dua etse,bence güzel olur
Amin inşallah darısı sizlerin ve isteyen herkesin başına inşallahAyy rabbim sag salim kucagina almayi kolay dogum yapmayi nasip etsin insallah adim Merve